Tırnak yeme alışkanlığı

benım tırnaklarımda uzatmaya kalkınca cok cabuk kırılıyo buna bı cozumu olan varmı ?

Tırnak yemek kaygı bozukluğunun en büyük belirtilerindendir. Eğer hayatınızda aşırı stres varsa bi danışman desteği almanız iyi olur. Yoksa tırnaklarınızı kurtardıktan sonra saçlarınızı tek tek yolmaya başlayabilirsiniz istem dışı olarak :44:

aşırı stres evet tam benim işte üzüntü stres kırgınlık her şey var. Bu aralar saçımda çok dökülmede yaşıyorum

engel değilmiş sanırım canım

kırılan tırnaklar için arkadaşımında önerdiği gibi limon iyi geliyor. benim manikürcü birde kalyon önerdi ama sürekli yenile dedi sabah sür akşam çıkar dedi. bence işe yarıyor sabah sür akşam çıkar yapmadım ama düzenli olarak sürüyorum bende

kalyon nasıl bir şey canım nerde satılıyor?

şimdi ben sana protez tırnak aşamalarını anlatayım. öncelikle uzun tırnakların varsa hepsini kesip aynı boya getiriyorlar. sonra bir aletle üzerindeki pürüzleri gideriyorlar.

daha sonra tırnağının ucuna doğru takma tırnak benzeri tırnak ekliyorlar.uzunluğuna modeline ( kare, yuvarlar istersen frenchli) sen karar veriyorsun.

ama korkma takma tırnak gibi adi birşey değil kesinlikle. daha sonra yine törpü gibi bir aletle taktıgı tırnağı senin tırnağına göre inceltiyor. ardından da protez tırnak jelini tırnağına sürüyor ve tataaaa pespembe bakımlı tırnakların oluyor.

bu işlemler sırasında canın hiç yanmıyor.

tabi gel zaman git zaman kendi tırnakların uzamaya başlıyor.o zamanda dolgu olan jel yukarı çıkıyor kendi tırnak etinle arada hafif bir boşluk oluyor işte ozaman bakım zamanı gelmiş oluyor.

yani bakım yaptırmak işlemi sana bağlı yani tırnağının uzama durumuna göre maksimum ayda bir yapılması gerekiyor bence.

tırnak kolay kolay kırılmıyor. ojeler daha uzun süre kalıyor. en güzelide herkes eline bakıpp ay ne güzelmiş diyor :)

kalyonda renksiz parlatıcı oje gibi ama besleyici özelliği var. tüm kozmetikçilerde satılıyor. kalyon istiyorum dersen verirler.

Son düzenleme:
Tek bır cozumu var...protez turnakla falan da ugrasma..cekınmeyecegın bır kuafore gıt ellerıne bır guzel manıkur yaptır sonra oje surdur..agzına bıle gotrurmuo ınsan...ben cok fenaydım ben yutuodum da ozellıkle acıkınca falan bunu yaptım ellerım super oldu ve asla yemedım bır daha..ve su an tırnaklarım harıka

ayyyyyy okudukça içim açıldı yaaaaaaaaa kesinlikle yaptırmam lazım benim yaaaaa

1-2 hafta takma tırnak kullan, elin ağzına gitmeyecek, uzadıkca güzel gelecek sana, tamamen bırakacaksın..ben öyle bıraktım

1-2 hafta takma tırnak kullan, elin ağzına gitmeyecek, uzadıkca güzel gelecek sana, tamamen bırakacaksın..ben öyle bıraktım

desteğiniz için çok teşekkür ederim. kızlar. çoğu kişi bunu dert olarak görmüyo ama ben ellerimi kullanırken utanıyorum sayenizde düzelecek parmaklarım

cnmm protez tırnak yaptırdıktan sonra günlük hayatı etkiliyor mu mesela bulaşık yıkayabilir miyim banyomu rahat yapabilir miyim :26:
benm ancak şimdi vaktim oldu bakıyorumda netten fırsat sitelerinden birinde yaptırtcam ama günlük hayatımı etkilemez değil mi cnmm

OOFFFFFF bende yiyoruum yaaaaaa ,tırnaklarım kısacıkkk utanıyorumm artıkk başkaaa çözümüü olann yokmuu kızlarr ,benn proteezzz yaptıramammm ikii çocuğum varr malumm evv hayatıı temizlikkk şuu buuu ellerimdenn nefret ediyorumm parmaklarımm yamuk yumuk şiş şişş.... ALLAH yardımcımızz olsuun bizii bu derttenn biran öncee kurtarsın inşallahhhh....:18::18::18::18::18:

..........benn proteezzz yaptıramammm ikii çocuğum varr malumm evv hayatıı temizlikkk şuu buuu ellerimdenn nefret ediyorumm parmaklarımm yamuk yumuk şiş şişş.....

protez tırnak- uzun tırnak alnamına gelmiyor.protez tırnak ayne protez diş gibi.dişin yok onu sana yeniden yapyorlar..buda ayne.tırnağın yok onu sana yeniden yaparlar. kısacik bile olur:ama ellerin çok bakımlı duracak.ve inan çok insan boylece tırnak yemekten kurtuldu.ayrıca günlük hayatında seni hiç rahatsız etmez.

yıllardır vazgeçemedim, düzenli manikür yaptırsam dahi tırnak etlerim hep yara içinde
32 yaşındayım öfekelendim mi ellerim ağzımda, daldım mı eller ağzımda bir de kanatana kadar uğrasıyorum : (
kardeşim çözüm bulamadım varsa bana önerin Allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…