benım tırnaklarımda uzatmaya kalkınca cok cabuk kırılıyo buna bı cozumu olan varmı ?
Tırnak yemek kaygı bozukluğunun en büyük belirtilerindendir. Eğer hayatınızda aşırı stres varsa bi danışman desteği almanız iyi olur. Yoksa tırnaklarınızı kurtardıktan sonra saçlarınızı tek tek yolmaya başlayabilirsiniz istem dışı olarak :44:
cnmm bu protez midoğal duruyor ama beyazlıkları çözemedim birde tırnakların uzadı mı ne zamandır kullanıyorsun çünkü baktımda bana biraz tuzlu geldi fiyatlar yani sürekli yapılacak birşeysede :44::44::44:
ama eğer tırnakların aynı zamanda uzamasına engel değilse güzel birşey :87::87::87:
kırılan tırnaklar için arkadaşımında önerdiği gibi limon iyi geliyor. benim manikürcü birde kalyon önerdi ama sürekli yenile dedi sabah sür akşam çıkar dedi. bence işe yarıyor sabah sür akşam çıkar yapmadım ama düzenli olarak sürüyorum bende
şimdi ben sana protez tırnak aşamalarını anlatayım. öncelikle uzun tırnakların varsa hepsini kesip aynı boya getiriyorlar. sonra bir aletle üzerindeki pürüzleri gideriyorlar.
daha sonra tırnağının ucuna doğru takma tırnak benzeri tırnak ekliyorlar.uzunluğuna modeline ( kare, yuvarlar istersen frenchli) sen karar veriyorsun.
ama korkma takma tırnak gibi adi birşey değil kesinlikle. daha sonra yine törpü gibi bir aletle taktıgı tırnağı senin tırnağına göre inceltiyor. ardından da protez tırnak jelini tırnağına sürüyor ve tataaaa pespembe bakımlı tırnakların oluyor.
bu işlemler sırasında canın hiç yanmıyor.
tabi gel zaman git zaman kendi tırnakların uzamaya başlıyor.o zamanda dolgu olan jel yukarı çıkıyor kendi tırnak etinle arada hafif bir boşluk oluyor işte ozaman bakım zamanı gelmiş oluyor.
yani bakım yaptırmak işlemi sana bağlı yani tırnağının uzama durumuna göre maksimum ayda bir yapılması gerekiyor bence.
tırnak kolay kolay kırılmıyor. ojeler daha uzun süre kalıyor. en güzelide herkes eline bakıpp ay ne güzelmiş diyor :)
kalyonda renksiz parlatıcı oje gibi ama besleyici özelliği var. tüm kozmetikçilerde satılıyor. kalyon istiyorum dersen verirler.
yaptır vallaha dyorum ya yapsan vazgeçmezsin.
evet azıcık bekle ama yeme bak :) yaptırıncada fotosun çekte görelim...
1-2 hafta takma tırnak kullan, elin ağzına gitmeyecek, uzadıkca güzel gelecek sana, tamamen bırakacaksın..ben öyle bıraktım
Merhaba öncelikle. Benim derdim çok büyük sayılcak şekilde değil ama sizlerinde görüşlerini almak istedim. Yaşım 23 ve kendimi bildim bileli tırnaklarımı ve tırnak etlerimi yiyorum. ama yutmuyorum tükürüyorum. Bu alışkanlığımdan bir türlü vazgeçemedim. parmaklarım yamulmaya başladı erkek eli gibi duruyor. bu durum beni üzüyor. Sizce nasıl bir önlem almalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?