Tırnak yemek istemiyoruuuuummmm

Bnm tırnaklaramı nazar ettim been ya cnm uzadıkça etten çıktılar çok kötü bir görüntü aldı ya nasıl diyim böyle enine oldu bide yukarı kalkık oldu nerdeyse sökülcek gibi uzamıştı ama o kadar çokda değildi. Ve artk acıymaya başladı bende kestim yenidn uzatıyorm şimdi nasıl düzelicek onu bilmiyorm değişk ve kötü bir görüntü aldı sebebinide bilmiyorm yaa

Canim bende kuagore gittim benimkilerde v şeklinde uzuyolardi kenarlara acila acila uzadı hep kuafor hem torpuledi hemde kenarlarında torpulediki düz olarak çıksın şimdi boyları çok uzun değil ama daha düzgün uzuyolar canim sabrede ede uzatcaz kestikcsde güçleniyor tirnaklar

Haklsn cnm. Bende kenarlardn törpülüyordm güzelleşiyodu bi hafta içinde bu hale geldiler böyle tırnak çok kalkmştı sanki sökülck gibi acıtıyorduda canımı kestim biraz daha güçlnsn yenilnsn diye bu defa biraz uzadktn sonra kuaförde manikür yaptırrm inşllh daha iyi olurlar ya

Şu an sağ el başparmağımı kemirerek okuyorum sizi Şahanesiniz böyle devam
Bnce sende katılabilirsn bnde bunca yıl devm ettim bırakamadm bi türlü bu alışkanlığı. Burda konuya denk geldm ve güzl tırnaklı hatunları kıskandm gibi gibi:)) bir keredn kafama koydm ve bıraktm. Şu an tekrar uzatmaya başladm yanlız dün mecburiyettn kestm ama sende yapabilirsn

M meredithgrey sende gel aramza biz burda foto ata ata yıllarca uzatamadigimz tırnakları uzatıyoruz inşallah busfr canim. Pes etmeyelim çok güçsüz kaldılar yapılarında bozuldu haliyle ama sabrede ede duzeltiez ya. Baştan başlamak olarak sayma bunu yavaş yavaş o eski sağlığına kavuşturuyorz böylelikle kesmek kendine getirir

Bugün manikür yaptırdım acı oje aldım ama çok umutsuzum. Tatilde kafam boşken uzamışlar fark etmedim ama dönünce iş stresi, maddi kaygılar derken o uzayanları da yedim. Kendime güvenim yok bu konuda

Okullar tatil oldugundan beri sanki bende de gelisme var.Bas parmaklarimin etlerini birazcik soymusum ama genel olarak iyi.Tirnak yemiyorum tirnak kenarlsrindaki etleri soyuyorum.Bendeki problem bu.

Bugün manikür yaptırdım acı oje aldım ama çok umutsuzum. Tatilde kafam boşken uzamışlar fark etmedim ama dönünce iş stresi, maddi kaygılar derken o uzayanları da yedim. Kendime güvenim yok bu konuda
Bende oyleyim gerçekten ama biraz uzun gorunce insan hevesleniyo yeterli düzgün duracak ve normal tırnak olacak kadar hafif uzun gozuksun

Okullar tatil oldugundan beri sanki bende de gelisme var.Bas parmaklarimin etlerini birazcik soymusum ama genel olarak iyi.Tirnak yemiyorum tirnak kenarlsrindaki etleri soyuyorum.Bendeki problem bu.
Oralara acı oje filan sursen canim denedinmi hic

Acı ojeyi bile yiyen arkadaşım vardı. Farketmeden ağzına götürdüğü için en son tırnaklarına bant yapıştırdı.

Benzer şekilde ben de çocukluğumdan beri dudaklarımı yiyorum

Nasıl bırakılır ki bu sigaradan daha kötü bence sürekli ulaşılan bişey çünkü dudak, tırnak

Oje sür hiç tırnağın olmasa bile ay bozulcak diye çantaya bile elini koyarken dikkat ediyosun

Benzer şekilde ben de çocukluğumdan beri dudaklarımı yiyorum

Nasıl bırakılır ki bu sigaradan daha kötü bence sürekli ulaşılan bişey çünkü dudak, tırnak
Aynen bende yıllarca bunu dedim sigara olsa krizede girsem almam mecbur kalirim ama tırnak öyle mi dibindeki şey. Ama bu kez karar verdim yaklaşık 1aydir hiç yemedim ilk kez arada agzima gdiyo stres anında ama yinede yemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…