Eki Görüntüle 1856415
İyi gidiyor bitanm şu anlık dur atıym sana:)
Bnm tırnaklaramı nazar ettim been
Bak görüyormsn ne kadar kötü olmuşlar dün akşam kestim bu defa böyle oldular.
Haklsn cnm. Bende kenarlardn törpülüyordm güzelleşiyodu bi hafta içinde bu hale geldiler böyle tırnak çok kalkmştı sanki sökülck gibi acıtıyorduda canımı kestim biraz daha güçlnsn yenilnsn diye bu defa biraz uzadktn sonra kuaförde manikür yaptırrm inşllh daha iyi olurlar yaCanim bende kuagore gittim benimkilerde v şeklinde uzuyolardi kenarlara acila acila uzadı hep kuafor hem torpuledi hemde kenarlarında torpulediki düz olarak çıksın şimdi boyları çok uzun değil ama daha düzgün uzuyolar canim sabrede ede uzatcaz kestikcsde güçleniyor tirnaklar
Bnce sende katılabilirsnŞu an sağ el başparmağımı kemirerek okuyorum siziŞahanesiniz böyle devam
M meredithgrey sende gel aramza biz burda foto ata ata yıllarca uzatamadigimz tırnakları uzatıyoruz inşallah busfr canim. Pes etmeyelim çok güçsüz kaldılar yapılarında bozuldu haliyle ama sabrede ede duzeltiez ya. Baştan başlamak olarak sayma bunu yavaş yavaş o eski sağlığına kavuşturuyorz böylelikle kesmek kendine getirirBnce sende katılabilirsnbnde bunca yıl devm ettim bırakamadm bi türlü bu alışkanlığı. Burda konuya denk geldm ve güzl tırnaklı hatunları kıskandm gibi gibi:)) bir keredn kafama koydm ve bıraktm. Şu an tekrar uzatmaya başladm yanlız dün mecburiyettn kestm ama sende yapabilirsn
M meredithgrey sende gel aramza biz burda foto ata ata yıllarca uzatamadigimz tırnakları uzatıyoruz inşallah busfr canim. Pes etmeyelim çok güçsüz kaldılar yapılarında bozuldu haliyle ama sabrede ede duzeltiez ya. Baştan başlamak olarak sayma bunu yavaş yavaş o eski sağlığına kavuşturuyorz böylelikle kesmek kendine getirir
Bende oyleyim gerçekten ama biraz uzun gorunce insan hevesleniyo yeterli düzgün duracak ve normal tırnak olacak kadar hafif uzun gozuksunBugün manikür yaptırdım acı oje aldım ama çok umutsuzum. Tatilde kafam boşken uzamışlar fark etmedim ama dönünce iş stresi, maddi kaygılar derken o uzayanları da yedim. Kendime güvenim yok bu konuda
Oralara acı oje filan sursen canim denedinmi hicOkullar tatil oldugundan beri sanki bende de gelisme var.Bas parmaklarimin etlerini birazcik soymusum ama genel olarak iyi.Tirnak yemiyorum tirnak kenarlsrindaki etleri soyuyorum.Bendeki problem bu.
Bende yiyiyorum onu yaAcı ojeyi bile yiyen arkadaşım vardı. Farketmeden ağzına götürdüğü için en son tırnaklarına bant yapıştırdı.
Aynen bende yıllarca bunu dedim sigara olsa krizede girsem almam mecbur kalirim ama tırnak öyle mi dibindeki şey. Ama bu kez karar verdim yaklaşık 1aydir hiç yemedim ilk kez arada agzima gdiyo stres anında ama yinede yemiyrmBenzer şekilde ben de çocukluğumdan beri dudaklarımı yiyorum
Nasıl bırakılır ki bu sigaradan daha kötü bence sürekli ulaşılan bişey çünkü dudak, tırnak
bak işte o yanlarındaki etleri çok dibindne olmasın tırnak makasıyla al onlar durdukça yeme isteğin gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?