- 10 Mart 2011
- 396
- 102
- 323
Peki düzene giriyor mu canım zamanla. Bi de mavalayi hiç bi yerde bulamadım ya . Bi de şimdiki hallerini atabilirblrmsnCanım merhaba konunun tamamını okumadım ama
Bende lise dönemlerime kadar tırnak kemirirdimçok çirkin gözüküyordu ellerim hep herkesten saklardım, utanırdım sonra gençlik tabi aşık oldum o yaşlarda güzel gözükmek falan çok önemli olduğundan kendiliğimden uzatmıştım tırnaklarımı tabi ellerim bakımlı olunca hoşuma gitti ve bidaha kemirmedim:) sana tavsiyem zaten fotodan gördüğüm kadarıyla uzatmışsında ellerini hep bakımlı tut, artık ojeli gez:) tırnakların çabuk kırılıyorsa mavala marka tırnak güçlendirici kesinlikle tavsiye ederim harika uzuyor tırnaklar
Mavala internettede satılıyor, bazı kuaför salonları bile satabiliyor.tabiki atarım fakat ojelerim çıkmış uçlarından çok bakımsızımPeki düzene giriyor mu canım zamanla. Bi de mavalayi hiç bi yerde bulamadım ya . Bi de şimdiki hallerini atabilirblrmsn
Aynn canm ay inşallh böyle devam ederiz:)Atalım caniim 26sinda bakalım nolmis
Bıraktum bu sefer insallahben hiç tırnaklarımı yemediğim halde uzamıyor valla kötü duruyormu kısa tırnak, evet fazlasıyla ama artık takma tırnak yoluna filan girdim yapıcak biseyim yok. Bırakmanı öneririm uzaması durursa hiç bir yolu olmuyor malesef
Ay inşallah canımMavala internettede satılıyor, bazı kuaför salonları bile satabiliyor.tabiki atarım fakat ojelerim çıkmış uçlarından çok bakımsızımoje sürüp atayım canım:) ben çok aşırı uzun tırnak sevmiyorum o yüzden uzunluğu normal tutarım hep daha sağlıklı gözüküyorlar eminim sen artık daha çok özendiğini için bizlerden daha güzel olacak
Canım benimde uzamazdı ya da uzasa bile üzerleri soyulur yine cansızlıktan kırılırdıben hiç tırnaklarımı yemediğim halde uzamıyor valla kötü duruyormu kısa tırnak, evet fazlasıyla ama artık takma tırnak yoluna filan girdim yapıcak biseyim yok. Bırakmanı öneririm uzaması durursa hiç bir yolu olmuyor malesef
Harika olmuşlar canim ya insallah benimde öyle olur yaCanım tırnaklarıma bakımımı yaptım söz verdiğim gibi ellerimin fotosunu gönderiyorum
Olur canım iyice uzayana kadar biraz dişini sık, uzatınca birde bakımlı olunca kendin kıyamayacaksın yemeyeHarika olmuşlar canim ya insallah benimde öyle olur ya
Cnm netim bitmişti foto paylaşacaktk dün. Daha uzadı maşallh benmki bak ojeli ve ojesiz halini atayım bakaym ne diyecksn. Sende at inşllh devam ederz böyleHarika olmuşlar canim ya insallah benimde öyle olur ya
Çok güzel uzamışlarEki Görüntüle 1852923 Eki Görüntüle 1852924
Cnm netim bitmişti foto paylaşacaktk dün. Daha uzadı maşallh benmki bak ojeli ve ojesiz halini atayım bakaym ne diyecksn. Sende at inşllh devam ederz böyle
Ay ciddenmi cnmÇok güzel uzamışlar
Canım bir kere uzatmayı başardın ya artık hep böyle gidecek:) emin ol hep böyle bakımlı görmek isteyeceksin elleriniEki Görüntüle 1853406
Ay ciddenmi cnminanırmsn herhalde 7 yaşlarmdn beri ilk defa tırnaklarm bu kadar uzadı. Demek gerçektn kafada bitirmk önemliymş acı oje takma tırnak hiçbiri kafadn bitirmeyle bir olmuyor. Dur bir foto daha koyaym:) tam beceremesmde (acemilikten) idare ediyor değilmi
Ah teşekkür ederim canm güzel yorumn için gerçektn şimdi hiiç kıyamıyorm çok güzel görünüyo gözüme:)) daha gözm alışmamiş diye durup durup bakıyorm:)) ama güzel olmuşlar dimi:)Canım bir kere uzatmayı başardın ya artık hep böyle gidecek:) emin ol hep böyle bakımlı görmek isteyeceksin ellerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?