Tırnak yemek istemiyoruuuuummmm

Canım merhaba konunun tamamını okumadım ama
Bende lise dönemlerime kadar tırnak kemirirdim çok çirkin gözüküyordu ellerim hep herkesten saklardım, utanırdımsonra gençlik tabi aşık oldum o yaşlarda güzel gözükmek falan çok önemli olduğundan kendiliğimden uzatmıştım tırnaklarımıtabi ellerim bakımlı olunca hoşuma gitti ve bidaha kemirmedim:) sana tavsiyem zaten fotodan gördüğüm kadarıyla uzatmışsında ellerini hep bakımlı tut, artık ojeli gez:) tırnakların çabuk kırılıyorsa mavala marka tırnak güçlendirici kesinlikle tavsiye ederim harika uzuyor tırnaklar

Peki düzene giriyor mu canım zamanla. Bi de mavalayi hiç bi yerde bulamadım ya . Bi de şimdiki hallerini atabilirblrmsn

Peki düzene giriyor mu canım zamanla. Bi de mavalayi hiç bi yerde bulamadım ya . Bi de şimdiki hallerini atabilirblrmsn
Mavala internettede satılıyor, bazı kuaför salonları bile satabiliyor.tabiki atarım fakat ojelerim çıkmış uçlarından çok bakımsızım oje sürüp atayım canım:) ben çok aşırı uzun tırnak sevmiyorum o yüzden uzunluğu normal tutarım hep daha sağlıklı gözüküyorlar eminim sen artık daha çok özendiğini için bizlerden daha güzel olacak

ben hiç tırnaklarımı yemediğim halde uzamıyor valla kötü duruyormu kısa tırnak, evet fazlasıyla ama artık takma tırnak yoluna filan girdim yapıcak biseyim yok. Bırakmanı öneririm uzaması durursa hiç bir yolu olmuyor malesef

Bıraktum bu sefer insallah

Ay inşallah canım

Canım benimde uzamazdı ya da uzasa bile üzerleri soyulur yine cansızlıktan kırılırdı kesinlikle Mavalanın tırnak güçlendiricisini öneririm içi mavi küçük bir şişede fakat altı aydan beri kullanıyorum azalmadı bile çok bereketli yani birde haftada 1 gün kullanıyorsun. Benim bu ürün sayesinde tırnaklarım hem uzadı hemde güçlüler

yeme agzına goturme sakız falan cıgne agzın bos kalınca yersın belkı
acı oje sur
tırnak ıclerınde bakterıler mıkroplar var onları dusun vazgec
guzel bakımlı ojelı eller mı yamuk yılık kısa tırnaklar mı onu dusun vazgec
hem uzun tırnakta ojede yuzukte daha guzel duruyor

Merhaba kızlar konuyu bulmuşken ortadan daldım ama Tırnak yeme sorununu vitamin/mineral takviyesiyle çözen var mı hiç?Yani kalsiyum/magnezyum filan eksikliği olabilir mi yeme sebebi?

Tırnak yeme sebebi psikolojiktir acı ojeyle değil, psikologla çözülür. Tırnak yemeyi kessen bile başka bir takıntıyla devam edebilir. 1 kereye mahsus jel tırnak da yaptırabilirsin.

Çok güzel uzamışlar
Ay ciddenmi cnm inanırmsn herhalde 7 yaşlarmdn beri ilk defa tırnaklarm bu kadar uzadı. Demek gerçektn kafada bitirmk önemliymş acı oje takma tırnak hiçbiri kafadn bitirmeyle bir olmuyor. Dur bir foto daha koyaym:) tam beceremesmde (acemilikten) idare ediyor değilmi

Canım bir kere uzatmayı başardın ya artık hep böyle gidecek:) emin ol hep böyle bakımlı görmek isteyeceksin ellerini

Canım bir kere uzatmayı başardın ya artık hep böyle gidecek:) emin ol hep böyle bakımlı görmek isteyeceksin ellerini
Ah teşekkür ederim canm güzel yorumn için gerçektn şimdi hiiç kıyamıyorm çok güzel görünüyo gözüme:)) daha gözm alışmamiş diye durup durup bakıyorm:)) ama güzel olmuşlar dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…