Tırnak yemek istemiyoruuuuummmm

psikolojik sorunları olan insanlar tırnak yermiş. Ne sorunumuz var anlamıyorum ki? Çocuk yaşta başlamışım tırnak yemeye. Şuan 24 yaşındayım 4-5 sene önce bıraktım tırnak yemeyi. Acı oje vs denemediğim şey kalmadı hiç biri fayda etmedi ve gerçekten kendiliğinden bıraktım. Yalnız o gün bu gündür dudaklarımı yoluyorum. İstemsiz bir şekilde oluyor. Sürekli çatlak ve kan içinde kalıyor dudaklarım. İnşallah bir gün bunuda bırakabilirim

Ay evet dudak eti koparmakta tıpkı tırnak yeme gibi çok kötü ve bırakması çok zor bir alışkanlk. Bnm yengemnde dudağı hep dişlerinn arasna alır adeta parçalar hep yapar bunu ve bırakamaz. Alışkanlklardn vazgeçmek çok zor gerçektn.

Gerçekten çok zor. Dudağımı bıraksam ağzımın içindeki yanak kısımlarını ısırıp kanatıyorum. Allah yengenizede banada biran önce şifa versin inşallah

Gerçekten çok zor. Dudağımı bıraksam ağzımın içindeki yanak kısımlarını ısırıp kanatıyorum. Allah yengenizede banada biran önce şifa versin inşallah
Amin cnm inşllh yara olunca kolay milrop kapar. İnşallh bırakırsnz sizde beyinde bitirmk lazım. Bn yıllarca tırnaklarmı dişimle koparıp attm ne yaptıysm bırakamadm ama bu ay kafamda bitirdm çok şükür bu konu vesile oldu melisam la birlikte girdk biz ve başarılı gidiyor. İnşallh snde bırakırsn cnm bu kötü alışkanlığı

Eki Görüntüle 1852923 Eki Görüntüle 1852924
Cnm netim bitmişti foto paylaşacaktk dün. Daha uzadı maşallh benmki bak ojeli ve ojesiz halini atayım bakaym ne diyecksn. Sende at inşllh devam ederz böyle

Eki Görüntüle 1852923 Eki Görüntüle 1852924
Cnm netim bitmişti foto paylaşacaktk dün. Daha uzadı maşallh benmki bak ojeli ve ojesiz halini atayım bakaym ne diyecksn. Sende at inşllh devam ederz böyle

Ay inşallh canm seninkilerde hem uzamış hem daha düzgün bir görüntü almış maşallh. Valla iyi gidiyorz şimdilk:) umarm böyle devam ederz. Hayla güçsüzlermi seninkiler. Bnmki şaşırtıyor beni ben bu kadar kalın ve güçlü olduğnu bilmiyordm demek benmkiler çok güçlümş şaşırdm yani

Canim benimkiler kalınlaştı artık ama 2 tırnağın takildi torpulemedigim için koptu ikiside ( şöyle bi etten çıksalar daha düzgün ilerlrsek

Ay üzüldm cnm ya bence benmkinin daha hızlı uzanasnn sebebi gebelik. Çünkü şoktaym maşallahı var hem etten çıktı hem düzeliyor biraz biraz.

bende tırnak yerdim . iyice içine kaçmıştı tırnaklarım. şekil denen birşey yoktu. sonra belki komik gelicek ama her tırnak yediğimde elimi ağzımda yakaldığımda cimciklerdim kendimi D:d.d.d.d sonra haliyle yemeyi bıraktım 10 seneden fazladır

şimdilerde bir arkadaşımın başı aynı dertte. kız bir kez tırnaklarına jel tırnak taktırdı. bir kaç ay takılı kaldı.tabi çok da hoşuna gitti upuzun renkli renkli.çıkardığında kız ilk defa tırnaklarını uzun gördü. o günden sonra yemeyi bıraktı.

ikinci seçeneği değerlendirmeni tavsiye ederim : birincisi acıtıyor hahahah

Bu konu sayesinde Bende bırakıyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…