Tırnak yemek istemiyoruuuuummmm

elinde olan bir durum aş mı ekmek mı bu kötu bir alışkanlık bırakabılırsın

Mesela benim tırnaklarım güçsüz ve ince hemen kırılıyor şekilleri e bozuk. Uzayinca şekilleri inceliği falan duzeliyo mu ne kadar surede
Tabi tabi ben parlatici falan kullanmıyorum normal hayatımda.
Ama bulaşıklari falan eldivenle akitiyorum. Hiç sorunsuz oluyor. Ne kadar sürede kalınlasti onu hatırlamıyorum canim.
Ama başta uçları tirtikli gibi oluyor hafif dışarı gibi bir tuhaf üzüyor ama zamanla geçiyor
Parlaticisiz bırakma tirnaklarini

Çok sağol canım valla

Merhaba tırnak yemenize sebep olan sorunu kökten giderin mesela fazla kilonun olmasi ;geçmişte sıkıntı gibi...Sonucta tırnak karın doyurdugundan değil sadece alışkanlık ve psikolojik sorunlar. ..geçmiş olsun

Tesekkur ederim aslında ne sebep oluyor cozemiuorum maalesef önceleri stresten sandığım aslında mutlu mutsuz her anımda. Benimle . Ama bu kez çok kararliyim. Bi şekilde caydırıcı bi sebep olmalı ve bunu basaricam inşallah bu sefer

Öyle demeyin as ekmek değil ben size bu zorunlu bi ihtiyaç demiyorum ama sigara gibi dusunun o kadar kolay olmuyor
önüne bir saat koy hiç elini ağzına sokma
sonra iki saat bu arada başka başka işlerle ilgilen
sonra üç saat
40 dene ne kaybedersin

Acı oje harici takma tırnak takmani öneririm öyle kocaman olduğu şekilde değil tabi :) düzeltmeyi biliyorsan düzelt istediğin boyuta getir ve tak çok yardımcı olur. Ona da acı oje surebilirsin. Arkadaşım her elini ağzına getirdigi zaman eline vurdum durdum çok yakın arkadaş olduğumuz için de günün çoğu kısmı beraber geçerdi eline vura vura geçirdik tamam yanlis bir metod ama ne yaptıysak ise yaramadı :) seninde ellerine tokat gelmesini istemiyorsan ve çirkin görünmek istemiyorsan iradeli ol :)

Ayy saçmalamaa. Tırnak yenir mi ? Hiç el ağaza sokulur mu ?
Piskolojik sorunların mı var.
Valla etraftaki pislikleri düşün. Her yeri elliyorsun. Tuvaletten çıkıyorsun ellerinle her yere dokunuyorsun bir ağzına götürüp yiyorsun. Böyle düşün kendini tiksindir.

Her yolu denemiştim ama bu sefer çok daha iradeliyim ve kararlı hissediyorum kendimi bu kez bu tırnaklar uzaycak

Canim anlıyorum iğrenç ve saçma bisey gibi gözüküyor ama farkına varmadan yaptığın bi hareket yedikten sonra farkına varıyorum ama bu sefer kararliyim birakcam ve upuzun tırnaklarım olcak

bende o metodu söyledimde arkadaşlar kızdı bana çünkü işine gelmedi daha kolay acısız bir yöntem istiyor

Her yolu denemiştim ama bu sefer çok daha iradeliyim ve kararlı hissediyorum kendimi bu kez bu tırnaklar uzaycak
Hadi inşallah canım :) çirkin görunmek dışında cidden el çok pis bir uzuv bütün gün fark etmeden pis yerlere dokunuyoruz. Allah korusun her turlu hastalık geçebilir ellerimizden.

bende o metodu söyledimde arkadaşlar kızdı bana çünkü işine gelmedi daha kolay acısız bir yöntem istiyor
Çirkin bir alışkanlığım gidecekse ellerime tokat yemeyi tercih ederim .. Alışkanlıklardan vazgeçme tamamiyle irade işi o yüzden bir çok yöntem insanların işine gelmez :)

Yanlış anlamışsınız beni k bakmayın farklı ifade ettiysem kızmak olur mu hiç yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ben sadece inada biniliuor dedim

Bende gecen yeme olayini abartmisim ki.bir suredir uzatiyordum belli.bir miktar neyse fazla derinden yemisim stres aninami geldi bilmiyorum aksam yatarken parmaklarimin uclari sizliyordu birde kirmizi olmus kucuk kan oturmus gibi ki.bilirsiniz fazla derin kesmek tirnaklari kangrene sebep olabiliyor cok korktum ,bazen ara ara farkinda olmadan agzima goturuyorum ama suan mesela yemiyorum

Aslinda bizimkiside is, ellerimizle neler neler yapiyoruz ne kadar yikasakta bakteri kaliyordur dipleriinde biz de elimizi.agzima goturup mikroplara.davetiye cikartiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…