- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Ay şuan bende kararliyim iyiceevt kendi tırnaklarım cnm. birde eski haline bakıyorum bildiğin çarpuk çurpuklardı dha sonra çevremdeki uzun tırnaklılara özenip bende uzatmaya başladm kırılması dşnda şuan yemiyorum kesinlikle.
bence de kararından dönme cnm. bir bayana uzun tırnak asalet katıyor tabi ölçülü uzunluktaki :) uzat sen nazar boncuğu yaparsın benim gibi çok hoş oluyor. yapımınıda anlatırım sana :)Ay şuan bende kararliyim iyice
Hemen not aldım canim tırnak güçlendirmek içinde sally hansen ,mavala markaları iyiymis ise yarar belkibende tırnak yıyorum hayatımda tattıgım en acı ojeyı sürdüm yine az önce:)
rapsodi acı cila..
inanın dişinizle bile kaldıramayacaksınız bu iğrenç cilayı:)
Çok sağol canım.u zayica ilk işim öğrenmek olacak senden :)bence de kararından dönme cnm. bir bayana uzun tırnak asalet katıyor tabi ölçülü uzunluktaki :) uzat sen nazar boncuğu yaparsın benim gibi çok hoş oluyor. yapımınıda anlatırım sana :)
rica ederim cnm kolay gelsin :) besleyici şeffaf ojeler var ilk başta onlardan alıp sürebilirsin beslenmesi içinCok
Çok sağol canım.u zayica ilk işim öğrenmek olacak senden :)
Şiirler olsin ailevi bi problemim yok ama biraz üzerinde durmak lazım sebeplerinin haklisin canimTırnak yemenin psikolojik sebebinin ebeveynlere duyulan öfke olduğunu okumuştum, belki de biraz kendi içinize dönerek,önce alttan yatan nedenler için kendinize telkinde bulunup o şekilde kendinize engel olabilirsiz :)
Çok iyi oldu ellerinizde tirnaklarinizda sizin gibi çok güzeller böyle gordikcd gerçekten motive oluyorum :)Ya ben aslında sadece tırnaklarımi göstermek istedim ama ilk defa buraya fotoğraf ekledim ne oldu anlamadan gitti:)) belki motive eder demiştim ta:)Sevgiler
Masrafı çok her ay bakım.lazimO akrilik olan uzun takma tirnaklardan taktirin.
Ne güzel :) illa büyük bir problem olmasına gerek yok, bazen ebeveynler de hatalar yapar ve hayatımızı bi şekilde bi Zaman'lar etkilediyse ya da geçmiş Zaman'larda içimizde yer ettiyse de olabilir diye düşünüyorum. ne olursa olsun tırnak yemenin psikolojik olduğu kesin, isterseniz başarırsınız :)Şiirler olsin ailevi bi problemim yok ama biraz üzerinde durmak lazım sebeplerinin haklisin canim
Doğru diyorsunuz . İnşallah başarılı oluruum ilk iş buraya yazıp haber vermek olcak :))Ne güzel :) illa büyük bir problem olmasına gerek yok, bazen ebeveynler de hatalar yapar ve hayatımızı bi şekilde bi Zaman'lar etkilediyse ya da geçmiş Zaman'larda içimizde yer ettiyse de olabilir diye düşünüyorum. ne olursa olsun tırnak yemenin psikolojik olduğu kesin, isterseniz başarırsınız :)
Ucundan kes canım ama çok kesme, alisirsin ilk tuhaf gelir ama onu yiyemezsin, alttaki tırnağına zarar gelmez,2-3 günde bir tırnakları yenile ben öylelikle bıraktım, aci oje fln hikaye yemeye devam ediyorsun aci oje var diye bir de sinir oluyorsun :) yak tırnağı ve stresli ortamlardan uzak dur bitti.Peki
Peki takma tırnağı çıkarırken filan normal tırnağa zarar gelmiyor mu bide günlük işlerde takma tırnak zor olmuyo mu
Önerdiğini bi marka var mı canimUcundan kes canım ama çok kesme, alisirsin ilk tuhaf gelir ama onu yiyemezsin, alttaki tırnağına zarar gelmez,2-3 günde bir tırnakları yenile ben öylelikle bıraktım, aci oje fln hikaye yemeye devam ediyorsun aci oje var diye bir de sinir oluyorsun :) yak tırnağı ve stresli ortamlardan uzak dur bitti.
Pahalı ve bakimida her ay masraf oyuzden canimProtez tırnak yaptırın.
Yok canım, 1 milyoncudaki tırnaklar:) sık sık değiştir zaten düşüyor, oje de sur için gitsin millet beğensin ki yemekten bir adim daha uzsklasssin :)Önerdiğini bi marka var mı canim
Caniim bende unutmamak için acı oje olmadığı için şuan şeffaf bi oje durdum hem daha sert oluyor .resim.iai çok mantiklii ama dosya boyutunu kabul etmedi nasıl yükleyebilir m canimmEki Görüntüle 1844101 Ah maşallh nr güzel eller turnaklarcnm ben az evel yine ağzıma aldm koparmaya başladm aklıma geldiği gibi bıraktm sonra yine unutup ama inşallh birdaha unutmam şimdiki tırnakların nasıl foto atsana bıraktıktan sonra (inşallah) bakar bakar şükür ederiz bak benmki böyle Melisaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?