Tırnak yemek istemiyoruuuuummmm

Yiyordum eskiden :) takma tırnak rak uzun olsun alttakiler uzayında ya kadar sürekli takma tırnak kullan, uzun olunca ysmiyosun.

Onun acısını çok iyi bilirim hem görüntü hem sağlık için rezil bisey bi çok kez denedim.ama bu sefer kesin birakmaliyim

Ay ne beladır bende kendimi bildim bileli hep tırnaklarımı dişimle koparıp atıyorm. Bıkdım artık acı oje kullandım bakdım o bile durduramıyor. Sonra takma tırnak kullandm, baktım onu bile dişimle kesip atıyorum. En sonu geçen yıl pskiyatriste gittim oda fayda etmedi. Artk midm bulanıyor ellerimi lavaboda yıkamakdn helak oluyorm.

Of gerçekten öyle ya yemek isteyince hiç bisy fayda etmiyor acı oje denemistim önce yolup sonra yiyordum ama bu sefer kafamda bitirdim insalalh etkili olur ya çok kötü gözüküyorlat

Peki
Yiyordum eskiden :) takma tırnak rak uzun olsun alttakiler uzayında ya kadar sürekli takma tırnak kullan, uzun olunca ysmiyosun.
Peki takma tırnağı çıkarırken filan normal tırnağa zarar gelmiyor mu bide günlük işlerde takma tırnak zor olmuyo mu

Yanlış anlamışsınız beni k bakmayın farklı ifade ettiysem kızmak olur mu hiç yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ben sadece inada biniliuor dedim
BENDE yedim biliyormusun ama pis koktu bir süre sonra ellerim erkek arkadaşım ellerimi tutmak istemezdi diğer kızların ne güzel elleri var derdi işte o an anladım sonr abir kez vurdu o son oldu

BENDE yedim biliyormusun ama pis koktu bir süre sonra ellerim erkek arkadaşım ellerimi tutmak istemezdi diğer kızların ne güzel elleri var derdi işte o an anladım sonr abir kez vurdu o son oldu
Canim bende utanıyorum elime bakınca erkek arkadaşım çekiyorm hemen bu sefer basaricam gerçekten ya

Of gerçekten öyle ya yemek isteyince hiç bisy fayda etmiyor acı oje denemistim önce yolup sonra yiyordum ama bu sefer kafamda bitirdim insalalh etkili olur ya çok kötü gözüküyorlat
Aynn canm o iğrenç tadı olan ojeyi önce dişimizle söküp sonra başlaa ama cidden çook kötü bir durum ailem ne yaptıysa bıraktıramadı. Evlendm eşim kv uyarıyordu cinnet geçiriyordm. Çünkü herkestn çok ben istiyordm bırakmak ama olmuyor işte yaa kızımda baktm bana bakıyo oda başlıyo gibi 4 yaşnda hemn ona bıraktırdm yanında ödüm kopuyodu yakalasada diyodm bana kız uyar beni oda havalara grip beni uyarıyor. Çok şükür başlamadn bıraktı inşallh bizde bırakırz. Bir hadis duymuştum allah dert vermek istediği kula tırnağını dişiyle kopartırırmş diye. İnşllh bu alışkanlkdn vazgeçerz

Ay canım tuylerim urperdi bi an öyle diyince. İyiki biraktirmissin kızına gerçekten çok kotu bi alışkanlık canim o zaman karar verelim ve bırakalım hafta da birde birbirimizi kontrol edelim ne dersin

Allah başka dert vermesin.
Yemeyin. Zorla değil ya, istemediğin birşeyi yapıyorsan senin iraden ile alakalı.

Ellerinin güzel görünmesini istiyorsan, sende ellerine bakım yapacaksın tırnaklarını yemeyeceksin, bu kadar basit.

Yapicam canim kesin busefer

Ay canım tuylerim urperdi bi an öyle diyince. İyiki biraktirmissin kızına gerçekten çok kotu bi alışkanlık canim o zaman karar verelim ve bırakalım hafta da birde birbirimizi kontrol edelim ne dersin
Bana uyar cnm belki sen vesile olursun bırakmama. Yada senin bırakmana ben vesile olurm. İnşallh bu pis alışkanlıktan kurtulurz

bende önceden yerdim ama daha sonra bir bayanda bakımlı tırnakların dha hoş olduğunun kanısına vardım şuan uzun ve ojeliler.

Ay

ay kendi tirnaklarinmi harikalarrr canim
evt kendi tırnaklarım cnm. birde eski haline bakıyorum bildiğin çarpuk çurpuklardı dha sonra çevremdeki uzun tırnaklılara özenip bende uzatmaya başladm kırılması dşnda şuan yemiyorum kesinlikle.

Eki Görüntüle 1844046 Eki Görüntüle 1844046 Eki Görüntüle 1844046 Eki Görüntüle 1844046 Eki Görüntüle 1844046 Eki Görüntüle 1844046
Amin Dua edin çok zor durumdayım

buarda profil resmi yapayım olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…