Hadi inşallah canım :) çirkin görunmek dışında cidden el çok pis bir uzuv bütün gün fark etmeden pis yerlere dokunuyoruz. Allah korusun her turlu hastalık geçebilir ellerimizden.
Onun acısını çok iyi bilirimBende gecen yeme olayini abartmisim ki.bir suredir uzatiyordum belli.bir miktar neyse fazla derinden yemisim stres aninami geldi bilmiyorum aksam yatarken parmaklarimin uclari sizliyordu birde kirmizi olmus kucuk kan oturmus gibi ki.bilirsiniz fazla derin kesmek tirnaklari kangrene sebep olabiliyor cok korktum ,bazen ara ara farkinda olmadan agzima goturuyorum ama suan mesela yemiyorum
Aslinda bizimkiside is, ellerimizle neler neler yapiyoruz ne kadar yikasakta bakteri kaliyordur dipleriinde biz de elimizi.agzima goturup mikroplara.davetiye cikartiriyoruz
Acı oje alcam evet yaBende yiyodum ama birden bıraktım kendiliğinden oldu .
Acı oje filan dene canim
Of gerçekten öyle ya yemek isteyince hiç bisy fayda etmiyor acı oje denemistim önce yolup sonra yiyordumAy ne beladır bende kendimi bildim bileli hep tırnaklarımı dişimle koparıp atıyorm. Bıkdım artık acı oje kullandım bakdım o bile durduramıyor. Sonra takma tırnak kullandm, baktım onu bile dişimle kesip atıyorum. En sonu geçen yıl pskiyatriste gittim oda fayda etmedi. Artk midm bulanıyor ellerimi lavaboda yıkamakdn helak oluyorm.
Peki takma tırnağı çıkarırken filan normal tırnağa zarar gelmiyor mu bide günlük işlerde takma tırnak zor olmuyo muYiyordum eskiden :) takma tırnak rak uzun olsun alttakiler uzayında ya kadar sürekli takma tırnak kullan, uzun olunca ysmiyosun.
BENDE yedim biliyormusun ama pis koktu bir süre sonra ellerim erkek arkadaşım ellerimi tutmak istemezdi diğer kızların ne güzel elleri var derdi işte o an anladım sonr abir kez vurdu o son olduYanlış anlamışsınız beni k bakmayın farklı ifade ettiysem kızmak olur mu hiç yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ben sadece inada biniliuor dedim
Canim bende utanıyorum elime bakınca erkek arkadaşım çekiyorm hemen bu sefer basaricam gerçekten yaBENDE yedim biliyormusun ama pis koktu bir süre sonra ellerim erkek arkadaşım ellerimi tutmak istemezdi diğer kızların ne güzel elleri var derdi işte o an anladım sonr abir kez vurdu o son oldu
Aynn canm o iğrenç tadı olan ojeyi önce dişimizle söküp sonra başlaaOf gerçekten öyle ya yemek isteyince hiç bisy fayda etmiyor acı oje denemistim önce yolup sonra yiyordumama bu sefer kafamda bitirdim insalalh etkili olur ya çok kötü gözüküyorlat
Ay canım tuylerim urperdi bi an öyle diyince. İyiki biraktirmissin kızına gerçekten çok kotu bi alışkanlık canim o zaman karar verelim ve bırakalım hafta da birde birbirimizi kontrol edelim ne dersinAynn canm o iğrenç tadı olan ojeyi önce dişimizle söküp sonra başlaaama cidden çook kötü bir durum ailem ne yaptıysa bıraktıramadı. Evlendm eşim kv uyarıyordu cinnet geçiriyordm. Çünkü herkestn çok ben istiyordm bırakmak ama olmuyor işte yaa kızımda baktm bana bakıyo oda başlıyo gibi 4 yaşnda hemn ona bıraktırdm yanında ödüm kopuyodu yakalasada diyodm bana kız uyar beni oda havalara grip beni uyarıyor. Çok şükür başlamadn bıraktı inşallh bizde bırakırz. Bir hadis duymuştum allah dert vermek istediği kula tırnağını dişiyle kopartırırmş diye. İnşllh bu alışkanlkdn vazgeçerz
Yapicam canim kesin buseferAllah başka dert vermesin.
Yemeyin. Zorla değil ya, istemediğin birşeyi yapıyorsan senin iraden ile alakalı.
Ellerinin güzel görünmesini istiyorsan, sende ellerine bakım yapacaksın tırnaklarını yemeyeceksin, bu kadar basit.
Bana uyar cnm belki sen vesile olursun bırakmama. Yada senin bırakmana ben vesile olurm. İnşallh bu pis alışkanlıktan kurtulurzAy canım tuylerim urperdi bi an öyle diyince. İyiki biraktirmissin kızına gerçekten çok kotu bi alışkanlık canim o zaman karar verelim ve bırakalım hafta da birde birbirimizi kontrol edelim ne dersin
bende önceden yerdim ama daha sonra bir bayanda bakımlı tırnakların dha hoş olduğunun kanısına vardım şuan uzun ve ojeliler.Kızlar basit gibi gözükse de kendi bildim.bileli tırnak yiyiyorum ve bunu artık cozmem gerekiyor. Sevgilim den elimi kaciriyorum ama arada bi bakiuo o bisey demesede ben artık çok utanıyorum oje sürmek istiyorum tırnaklarım güzel gozuksun istiyorum en azından normal bi tırnak gibi gozuksunler.sekilleri çok bozuldu . Artik karar verdim yememem gerekiyor bana bu yolda ve tırnaklarımin güçlü ve düzgün durması açısından yardımlarınızı esirgemeyin nolr. Hayatıma yeni bi sayfa açmak istiyorum artık. Hem zayiflicam hemde şu tırnak meselesine bi çözüm bulcam lutfen yardım edin lutfen
ay kendi tirnaklarinmi harikalarrr canimbende önceden yerdim ama daha sonra bir bayanda bakımlı tırnakların dha hoş olduğunun kanısına vardım şuan uzun ve ojeliler.
İnsalalh caniim inşallah ozaman bugün başlıyoruzzzBana uyar cnm belki sen vesile olursun bırakmama. Yada senin bırakmana ben vesile olurm. İnşallh bu pis alışkanlıktan kurtulurz
evt kendi tırnaklarım cnm. birde eski haline bakıyorum bildiğin çarpuk çurpuklardı dha sonra çevremdeki uzun tırnaklılara özenip bende uzatmaya başladm kırılması dşnda şuan yemiyorum kesinlikle.Ay
ay kendi tirnaklarinmi harikalarrr canim
Tesekkur ederim aslında ne sebep oluyor cozemiuorum maalesef önceleri stresten sandığım aslında mutlu mutsuz her anımda. Benimle . Ama bu kez çok kararliyim. Bi şekilde caydırıcı bi sebep olmalı ve bunu basaricam inşallah bu sefer
Amin Dua edin çok zor durumdayım
buarda profil resmi yapayım olur mu?
Eki Görüntüle 1844046 Eki Görüntüle 1844046 Eki Görüntüle 1844046 Eki Görüntüle 1844046 Eki Görüntüle 1844046 Eki Görüntüle 1844046Tesekkur ederim aslında ne sebep oluyor cozemiuorum maalesef önceleri stresten sandığım aslında mutlu mutsuz her anımda. Benimle . Ama bu kez çok kararliyim. Bi şekilde caydırıcı bi sebep olmalı ve bunu basaricam inşallah bu sefer
Amin Dua edin çok zor durumdayım
buarda profil resmi yapayım olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?