Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç uzamiyo ki oglum uzamasına fırsat vermiyorUzamasına izin vermeden kesin. Başka bir çözüm şuan aklıma gelmedi.
Eve ben kızıyorum hemen cekiyo elini ağzından ama sonra yine yapiyo nerden öğrendi bilmiyorum stresten de olabilir miBnde firsat vermiyorum igrenc bisey ama farkinda olmadan yapiyorum .. yalniz bir makale okumustum cocuklar ellerini agizlarina goturduklerinde tirnagini yeme vs sakin deme ilgisini baska yone cekecekmissin oyle oyle birakiyorlarms
Memeyi 21 aylıkken bıraktı şimdi üç yaşına grcekk beş aydır tırnağı ni kesmiyor umMizmizlasin bosverin, devam edin aci ojeye.
Bu yaslarda onune gecemezseniz omur boyu surer.
Bir sey sorcam... Emzigi ya da emmeyi gec mi birakti cocugunuz?
Uzm.Dr. Mehmet Yavuz bu konuda güzel açıklamalar yapmış internetten bulup okuyabilirsiniz.[/QUOTE okuycam canım inşallah çok sagol
Yani olabilir ama kizma ilgisini sevdigi bseye yada oyuncaklarina vs cekin biraz sabir gozunz ustunde olsun ama yapma diye uyarmayinEve ben kızıyorum hemen cekiyo elini ağzından ama sonra yine yapiyo nerden öğrendi bilmiyorum stresten de olabilir mi
Evet Canım haklısınYani olabilir ama kizma ilgisini sevdigi bseye yada oyuncaklarina vs cekin biraz sabir gozunz ustunde olsun ama yapma diye uyarmayin