- 15 Şubat 2015
- 72
- 12
- 88
- Konu Sahibi tozpembe8989
-
Hipnoza filan hiç gerek yok bu kadar kolayci olmayalim. :))) Ben cocuklugumdan beri yani kendimi bildim bileli yillarca tirnak yiyordum ve 20 yasimdan sonra biraktim yemeyi, elleri guzel kadinlara baktim bol bol özendim.
Güzel yüzükler, ojeler onlari kullan, bu bende baya işe yaramisti. :) Tirnak yiyince insanin eline hicbisey yakismiyor.
Bende böyleyim kendimi bildim bileli ama ben yiyici değilim atarım kopartıp26 yaşındayım ve şuan tırnaklarım kanamış vaziyette yazıyorum kendimi bildim bileli yiyorum
Bende her yolu denedim diye düşünüyorum ama yok naptıysam olmadı kenardaki deriyle beraber hapır hupur götürüyorum
Konu en ön sıradan takip
Ben her durumda yiyorim genelde stres yaşarsam yada çok acıklı bişey izlersem falanHİPnoz filan değil bunun altında yatan psikolojik bir şey var. Hangi durumlarda daha çok yiyorsun onu çıkar önce. Strese girdiğinde mi yiyorsun yoksa konsantre olmaya çalışırken filan mı? Maniküre git en kısa zamanda orda düzelttir elin düzeldikçe belki bu alışkanlığını da bırakırsın.
Geçen bunu gördüm oje sürenler alışık olanlar için güzelde bana tuhaf geldiSize şahane bir öneriyle geldim. Protez tırnak yaptırın.
Nasıl olacak ben onu da yerim vs gibi düşünmeyin. Resmen bir alçı gibi oluyor tırnak, normal tırnak gibi inceliği ve elastikiyeti yok. Ve üzerine en az 5 kat ojede geçilince tank gibi oluyor
Hem elleriniz çok güzel gözükecek hem farkına varmadan pıt pıt koparıp atma durumunuz olmayacak. O kopmayınca farkına varıp elinizi ağzınızdan çekeceksiniz. Ayda bir yaptırsanız 5-6 kereden fazla yaptırmak zorunda kalmazsınız diye düşünüyorum.
İlla uzun yaptırmaya gerek yok. Youtubedan kısa modellerine bakabilirsiniz.Geçen bunu gördüm oje sürenler alışık olanlar için güzelde bana tuhaf geldihabelre çıktı hatta
Tesekkur ederim bakacağımİlla uzun yaptırmaya gerek yok. Youtubedan kısa modellerine bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?