- 3 Şubat 2009
- 876
- 1.837
- 333
- Konu Sahibi tozpembe8989
-
Tirnak yeme diş gicirdatma vb. sıkıntılar için bastırılmış ifşa edilmemiş öfke ve kaygı bozuklugunun dışa vurumu oldugunu okumustum. Zaten hipnoza da giderseniz bunun uzerine calisilacaktir. Kendiniz sizi buna iten dürtü ve duyguyu bulmakta zorlanabilirsiniz ama yine de bir deneyin düşünün bunun uzerine. Bazen de kopyalanmis bir davranış olabiliyor bu, etrafınizda yiyen varsa kopyalamis olabilirsiniz. Yani bilincaltiniz kopyaliyor siz farkinda olmadan. Ehil bir uzman bunu cozecektir.Kızlar merhaba öncelikle, benim sıkıntım tırnak yeme alışkanlığı, bir türlü bırakamadım.2 gün yemesem 3. gün yine yiyorum.Acı oje filan çare değil.Hipnozla tedavi ediliyormuş diye bir tanıdığımdan duydum ama nasıl olur bilmiyorum.Böyle bir tedavi ardından bu alışkanliktan kurtulan var mı ?
Ben insan içinde sadece kopariyorunmm sanırımÇok kötü yemeyin yaaa.
Otobüste biri vardı on parmak sırayla yedi gitti
Toplum içinde de farkında olmuyorlar galiba
Çok kötü bişey .Toplulukta bari yapmayın .
Çok pis olduğunu filan düşünmüyormusunuz.
Bunu ne tetikliyor .Ailede başka var mı.
Bu öğrenilen birşeymiş öyle okudum.
Koparmak ta çok kötü görünüyor .Ben insan içinde sadece kopariyorunmm sanırım
Çok hevesleniyorum güzel tırnaklara40 yaşıma geldim bende bırakamadım.. yememek icin hep dipten kesiyorum işe yarıyor biraz uzasa elim hemen ağzımda igrencc ..elleri guzel ojeli kadın olamadım hicc sen ol yol yakınken
Kisacik tirnaga manikür nasıl olacakHİPnoz filan değil bunun altında yatan psikolojik bir şey var. Hangi durumlarda daha çok yiyorsun onu çıkar önce. Strese girdiğinde mi yiyorsun yoksa konsantre olmaya çalışırken filan mı? Maniküre git en kısa zamanda orda düzelttir elin düzeldikçe belki bu alışkanlığını da bırakırsın.
kapalı bir kadinin protez tirnak taktirabilir mi?
bende istiyorum da tesettürlü olduğum için yapamiyorum.
Dini acıdan mı soruyorsunuz görsel olarak mı dini acıdan soruyorsanız fetva hattına sorun:)diğer açıdansa daha kısa ve renksiz yaptıra bilirsinizkapalı bir kadinin protez tirnak taktirabilir mi?
bende istiyorum da tesettürlü olduğum için yapamiyorum.
Benim kız kardeşim 20 yıl tırnak yeme alışkanlığı vardı sürekli ısırıp atıyordu. Biz çağreyi protez tırnakta bulduk 2 ay devamlı elleri protez tırnaklıydı. En sonunda kurtuldu hem kendi tırnaklarıda uzadı alışkanlığı gittiKızlar merhaba öncelikle, benim sıkıntım tırnak yeme alışkanlığı, bir türlü bırakamadım.2 gün yemesem 3. gün yine yiyorum.Acı oje filan çare değil.Hipnozla tedavi ediliyormuş diye bir tanıdığımdan duydum ama nasıl olur bilmiyorum.Böyle bir tedavi ardından bu alışkanliktan kurtulan var mı ?
Ben uzun tirnak sevmiyorim kisa kullaniyorum hep.Kisacik tirnaga manikür nasıl olacakKeşke olsa
Aile de bir benim malesefÇok kötü yemeyin yaaa.
Otobüste biri vardı on parmak sırayla yedi gitti
Toplum içinde de farkında olmuyorlar galiba
Çok kötü bişey .Toplulukta bari yapmayın .
Çok pis olduğunu filan düşünmüyormusunuz.
Bunu ne tetikliyor .Ailede başka var mı.
Bu öğrenilen birşeymiş öyle okudum.
Görerek öğrenilir yazıyo amaAile de bir benim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?