- 22 Kasım 2016
- 280
- 237
- 103
Miden almıyor ise anlarım da oğlu kesince niye sinir oluyorsun. Bende annemin tırnağını keserim.Bu kaynana iyice zıvanadan çıktı yine bi pazartesi günü ve ben kaynanama gittim eşimin isteği üzerine. Akşam oldu banyo yaptı geldi oturdu elinde tırnak makası dedi gel ayak tırnaklarımı kesben şok dedim k.bakma da ben niye senin tirnaklarini kesiyorum dedi niye nolur neyse o sırada zil çaldı kocam geldi oğlum gel tırnaklarımı kes pitpitigime söyledim kesmedi baktım kocam kesmeye başladı dedim yok artık ay nasil sinir oldum ne biçim insan bu ya ben mi abartıyorum acaba dedim sonraki kendi kendime
Babaniz annesi hasta oldugu icin yapmis, iyi de yapmis. Ama.. Neden cebine doldurmus ki. Temiz degil bir kere.Babaannem hastanede yatarken babam tırnaklarını kesip cebine doldurmuştu...Annem çamaşır yıkarken fark etmişti...Bizde tiksinmiştik ama şimdi ben kendi annemi babamı düşününce diyorum gerekirse tırnaklarınıda keserim diye...yine gözlerim dolu dolu oldu!!!!!:'( ooof of!!!!!
Kendi eli ayagina ne olmusta oglunun sen kesecekmissin? Nereden cikmista sormus..millet normal degil yemin ederim.9 aylik hamileyim 1 kez esime ayak tirnagimi kestirmedim, zorda olsa kendim hallettim. Gecen k.validem diyorki esimin ayak tirnaklarini kesiyormuymusum bana soruyor bende dedimki bu halimle bide esimin ayak tirnagimi kesicem o benimkini kessin bir zahmet dedim. Sustu bidahada konusunu acmadi, maalesef el kiziyiz ve boyle kalmayada mecburuz onlarin gozunde. Konu sahibide kesmemekle iyi etmis bende olsam kesmezdim
Kendi eli ayagina ne olmusta oglunun sen kesecekmissin? Nereden cikmista sormus..millet normal degil yemin ederim.
Bu aga pasa dizileri cok kotu etkiliyor bazilarini :)) valide sultan o herseyi bilmeliEsimiin zaten asla oyle bir talebi olmaz bana. Yapayim desemde asla yaptirmaz ama k.valide ogluna kiyamiyor herhalde. 2 kez sordu bunu bana 2.de bu cevabi alinca sustu bisey diyemedi bidaha. Birde esimle benim aramda belki kesiyorum sanane, ne ilgilendiriyorki seni.
Bu aga pasa dizileri cok kotu etkiliyor bazilarini :)) valide sultan o herseyi bilmeli
Pediküre gitsin münasebetsiz! Muhtaç olur hasta olur yine de diyememesi lazım! Toynağını uzatıp kes demesi korkunç! Rica etseymiş bari
Konu basligini gorunce direk esimin ailesi aklima geldi kv butun ailenin tirnagini kesiyomus 2 kbirader 1 gorumce ve kp iğrenç bide biraderlerden biri evlendikten sonra bile anne kes diye önüne otururmus kv de kizmis git karin kessin diye igrenc degil mi bn cok irite olurum esim bi defa geldi bnde bilerek derinden kestim bidaha istemedi cok sukur bn kendi kendiminkini keserken bile icim bulaniyorBu kaynana iyice zıvanadan çıktı yine bi pazartesi günü ve ben kaynanama gittim eşimin isteği üzerine. Akşam oldu banyo yaptı geldi oturdu elinde tırnak makası dedi gel ayak tırnaklarımı kesben şok dedim k.bakma da ben niye senin tirnaklarini kesiyorum dedi niye nolur neyse o sırada zil çaldı kocam geldi oğlum gel tırnaklarımı kes pitpitigime söyledim kesmedi baktım kocam kesmeye başladı dedim yok artık ay nasil sinir oldum ne biçim insan bu ya ben mi abartıyorum acaba dedim sonraki kendi kendime
Bilemedim artık... :/ oysa ki annesi hiç sevmezdi onu...tuhaf ki hastanedeyken hiç sevmediği 3 evladı baktı ona...neyse konuyu değiştirmeyeyim...ben olsam hani eli ayağı tutuyorsa "neden?" diye bi kalırdım...Babaniz annesi hasta oldugu icin yapmis, iyi de yapmis. Ama.. Neden cebine doldurmus ki. Temiz degil bir kere.
Konu basligini gorunce direk esimin ailesi aklima geldi kv butun ailenin tirnagini kesiyomus 2 kbirader 1 gorumce ve kp iğrenç bide biraderlerden biri evlendikten sonra bile anne kes diye önüne otururmus kv de kizmis git karin kessin diye igrenc degil mi bn cok irite olurum esim bi defa geldi bnde bilerek derinden kestim bidaha istemedi cok sukur bn kendi kendiminkini keserken bile icim bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?