Tırnaklarımı kes !!

Kasıtlı yapmış sağlığı yerindeymiş çünkü.Ben hamileyken karnım son dönemler de o kadar büyüdü ki ayaklarıma yetişmez oldu ellerim eşimden annemden utana sıkıla istedim kesmelerini o resmen emrivaki yapmış hem iğrenç hemde sinir bozucu

Miden almıyor ise anlarım da oğlu kesince niye sinir oluyorsun. Bende annemin tırnağını keserim.

9 aylik hamileyim 1 kez esime ayak tirnagimi kestirmedim, zorda olsa kendim hallettim. Gecen k.validem diyorki esimin ayak tirnaklarini kesiyormuymusum bana soruyor bende dedimki bu halimle bide esimin ayak tirnagimi kesicem o benimkini kessin bir zahmet dedim. Sustu bidahada konusunu acmadi, maalesef el kiziyiz ve boyle kalmayada mecburuz onlarin gozunde. Konu sahibide kesmemekle iyi etmis bende olsam kesmezdim

Yani ne bileyim ben olsam, saglik sorunum bile olsa kuafore giderim. Hamileyken de oyle yaptim.. En oluru o bence. Evladimdan da cekinirim o ne oyle be

ben annemin esimin abimin tirnaklarini hep keserim kaynanam istese onuda keserim tirnak kesmenin nesi bukadar buyuk ki tirnak iste

Ya arkadaşlar yorumları yapmış, ben merak ediyorum hala bu pazartesi olayını çözemediniz mi siz, sebebini öğrenemediniz mi ?

Babaniz annesi hasta oldugu icin yapmis, iyi de yapmis. Ama.. Neden cebine doldurmus ki. Temiz degil bir kere.

Kv min kesmem o kadar çocuğu var bana ne ama eşimin çok keserim annem de istese keserim.
Ha eşim asla istemez hatta ben keserim diye kaçar ama ben zorla keserim

Son düzenleme:
Kendi eli ayagina ne olmusta oglunun sen kesecekmissin? Nereden cikmista sormus..millet normal degil yemin ederim.

Kendi eli ayagina ne olmusta oglunun sen kesecekmissin? Nereden cikmista sormus..millet normal degil yemin ederim.

Esimiin zaten asla oyle bir talebi olmaz bana. Yapayim desemde asla yaptirmaz ama k.valide ogluna kiyamiyor herhalde. 2 kez sordu bunu bana 2.de bu cevabi alinca sustu bisey diyemedi bidaha. Birde esimle benim aramda belki kesiyorum sanane, ne ilgilendiriyorki seni.

Daha ben kendi annemin tırnaklarını kesmedim onun tırnaklarını hiç kesmem oğlunun annesinin tırnaklarını kesmesi normal kendi annemin tırnaklarını kesmedim ama keserim ama kaynanamın elden ayaktan düşmedikve asla kadın kendi banyo yapabiliyorsa tırnaklarını da keser diye düşünüyorum ne bileyim ben yaşlanınca kimseye diyemem herhalde kes diye şok oldum

Bu aga pasa dizileri cok kotu etkiliyor bazilarini :)) valide sultan o herseyi bilmeli

Bu aga pasa dizileri cok kotu etkiliyor bazilarini :)) valide sultan o herseyi bilmeli

Maalesef oyle, ama lafi yiyince susabiliyor sadece. Esim Allahtan onun kafadan degil, her turlu yardim eder bana. Evisi olsun, yemek olsun cok sukur. Ama valide sultan istiyorki esim hicbiseye yardim etmesin uzerine hizmet beklesin benden

Konu basligini gorunce direk esimin ailesi aklima geldi kv butun ailenin tirnagini kesiyomus 2 kbirader 1 gorumce ve kp iğrenç bide biraderlerden biri evlendikten sonra bile anne kes diye önüne otururmus kv de kizmis git karin kessin diye igrenc degil mi bn cok irite olurum esim bi defa geldi bnde bilerek derinden kestim bidaha istemedi cok sukur bn kendi kendiminkini keserken bile icim bulaniyor

Babaannemde bazen gelir kes tirnagimi diye.
Igrenirim ya.
Yasli tamam ama kesebiliyor.
Hosunami gidiyor baskasina muhtac olmak anlamiyorumki?
Kalk bana su getir der, ben zaten kis vakti, kemiklerin paslandi resmen, kendin al derim. Kuser.
Bi seferde takma dislerimi getir dedi.

Her sene bi diger oglunda kaliyor.
Bize geldignde abdest almak icin bi irbigini bile dolduramazdi. Biz anlata anlata kndisi yapiyor artik. Doktor 14 senedir hic bi kdr iyi olmamisti tansiyonu ve sekeri diyor.

Babaniz annesi hasta oldugu icin yapmis, iyi de yapmis. Ama.. Neden cebine doldurmus ki. Temiz degil bir kere.
Bilemedim artık... :/ oysa ki annesi hiç sevmezdi onu...tuhaf ki hastanedeyken hiç sevmediği 3 evladı baktı ona...neyse konuyu değiştirmeyeyim...ben olsam hani eli ayağı tutuyorsa "neden?" diye bi kalırdım...

Böög

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…