İyi bi insan olsaydı hiç gocunmam keserdim aman onun bana yaptıklarını bi bilsen canim60 yaşında bir kadın ne kadar dinç olurda olsun ki(en fazla ne kadar olabilir) fiziken bir problemi olmasa bile ruhen çocuksulaşıyorlar, ben olsam keserdim ne var yani altı üstü tırnak.dışardan hiç yemek ekmek vs. Yemiyormuşsunuz hangi ellerle yapıyorlar onları mideye indiriyoruz ama.Altı üstü bir tırnak kesipde kalbini kazansan ne olurdiki canım...
Ya kızlar ayak tırnaklarından resmen tiksinen tek insan ben miyim?
Ya ben bazen ayak tırnakları çirkin olan biriyle arkadaşlık dahi yapmak istemiyorum. Bazı ayaklar var ki yani inanamazsın pislik içinde, kesilmemiş. Mantardan ölmüş. Hastaneye gidilmemiş.
Topuklar desen aynı şekil. Ayak deyince bende bu uyanıyor
Cidden başkasının tırnaklarını kesmek fikri bana çok iğrenç geliyor.
Kız o yine iyi bnm ananem vc ye gidip gelip yoruldum diyoDun arabayla 2 sokak otesindeki ev doktoruna goturdum. Adimlarini sayiyimmi sana canim?
Bi 15 tane merdiven indi evden disari cikmak icin, ardindan 5 adim atti arabaya bindi, snra arabayla vardik gidicegimiz yere en fazla 30 tane adim atti.
Evde hallettigimiz idrar kutusunu ev doktoruna teslim ettim o sandalyede otururken.
" benim cilem neydi Allhim, yoruldum bittim hadi eve gidelim" diyor.
Bide daha eve geri donmedik, yani yukarda yazdgim o gidis yolunu soyleyip yoruldum diyor
Yok canım oyle bi sorunu yok tamamen uyuzlugundanyakını görme problemi mi var belirli bir yaştan sonra ortaya çıkıyor yakını görememe.
Kız o yine iyi bnm ananem vc ye gidip gelip yoruldum diyoama isine geldigindede 3 duraklik mesafeyi catir catir yürüyo nazları niyazları hep bize
Yakinda kizimin havruzunu(lazimlik artik ismi neyse) vercem az kaldioda iyiymis.
" anane gel avcumuza et" deseydin
Yakinda kizimin havruzunu(lazimlik artik ismi neyse) vercem az kaldi
Aynen bi dedem var bi wc ye gidip donmesi 1 saat bizim 10 adimimiz ama adam o kadar zorlaniyor ama sikayet etmiyor ananem daha diri senin dedigin gibi hareket edip daha fazla düskünlesmemesi lazim hareket cok faydali onlar icin :))Dikkat et odanin diger kosesine koyma.
Orya yurumekte bu zahmet. Beline ip bagla her an dibinde olsun.
Yarim metreden uzun olmasin ip, yoksa oda adim gerektirir.
Detaylar onemli detaylar.
Dikkat edelim litfin
Her attigi adim zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?