Tırnaklarımı kes !!

İyi bi insan olsaydı hiç gocunmam keserdim aman onun bana yaptıklarını bi bilsen canim

bugüne kadar kimsenin tirnaklarini kesmedim kessem etinden keserdim herade:)
kaynanam bile böle teklifede bulunmadi.. eşim de bile.. hayrettt

yakını görme problemi mi var belirli bir yaştan sonra ortaya çıkıyor yakını görememe.

Genelde insanlara iğrenç gelir
Ama bu bahsettiğiniz ayaklardan çok çok çok kötü insan manzaraları var
Annemin hastalığı döneminde hastanelerde kimsesiz hastalara bakardım sakat, yaşlı, düşkün vs... hiç tanımadığım insanların altını temizleyip, banyo yaptırmışlığım, kulaklarını, dişlerini temizlediğim, üzerlerini değiştirip yataklarını temizlemişliğim var, kolostomiler, nefrostomiler, temizleme tüpleri, akciğer temizleme yöntemleri görmüşlüğüm var, ne eldiven ne de maske kullanırım, çaresiz birinin kendisinden tiksindiğimi düşünmesine asla izin vermedim. Sonra da alıştım onlara bakmaya, artık insanın hiç bir şeyi zor gelmiyor bana. Naçizane önerim kendinizi böyle şeylerle doldurmayın, evet sevimli bir görüntü değildir ama insani şeylere çok da ıyyy demeden ucundan alışmak lazım =)) Kayınvalidem yok ama olsa keserdim tırnaklarını çok da üzerinde durmam gördüğüm bunca şeyden sonra

Sağlık sıkıntısı varsa normal ben anormal karşılamam yardımcı da olurum fakat bir problem yoksa keyfi diyorsa o zaman hak veriyorum hiç abartmıyorsun.

Eğer hastaysa, yapamıyorsa Allah rızası için yapılır. Sevaptır.. Ben kırk kat yabancı da olsa severim yaşlıya, bakıma muhtaç insana hizmet etmeyi. Şayet olay başka boyuttaysa hele de söz konusu kaynanaysa kusura bakmasın. Az yesin uşak tutsun!

Kız o yine iyi bnm ananem vc ye gidip gelip yoruldum diyo ama isine geldigindede 3 duraklik mesafeyi catir catir yürüyo nazları niyazları hep bize

Okurken midem bulandı gerçekten. Eli ayağı tutmasa, yatalak olsa söylemesine fırsat kalmadan kesmeniz gerekirdi zaten. Lakin bu ne rahatlık? Eğilsin kessin bir zahmet. Öz anneniz değil ki o kadar iğrenmeden ona rahat davranasınız. Ben tırnak, saç gibi şeylerden çok iğreniyorum bu benim yapım mesela. İçgüdüsel olarak midem bulanıyor kendi tırnağım dışında bir evladımın tırnağını içim rahat kesebilirim galiba. Hastalık başka ama o zaman iğrensem kendimi asla affedemezdim galiba.

Rahmetli anneannemin tirnaklarini cok kestim.
Denk geldikce babanneminkini de keserim.
Cok da asil kadindir, dogru duzgun gozu gormez ama yine de kendine yediremez zorla alirim elinden makasi. Cabuk uzamasin diye iyice dibinden keser hatta etlerini kanata kanata. Ahh icim yandi birden.
Ihtiyaci olan insana yapılır da kayinvalidenin engeli yoksa sevimsiz bir istek olmus. Ama oglu kesebilir hiç kizacak bir sey yok.

Yakinda kizimin havruzunu(lazimlik artik ismi neyse) vercem az kaldi

Dikkat et odanin diger kosesine koyma.
Orya yurumekte bu zahmet. Beline ip bagla her an dibinde olsun.
Yarim metreden uzun olmasin ip, yoksa oda adim gerektirir.
Detaylar onemli detaylar.
Dikkat edelim litfin
Her attigi adim zarar.

Dikkat et odanin diger kosesine koyma.
Orya yurumekte bu zahmet. Beline ip bagla her an dibinde olsun.
Yarim metreden uzun olmasin ip, yoksa oda adim gerektirir.
Detaylar onemli detaylar.
Dikkat edelim litfin
Her attigi adim zarar.
Aynen bi dedem var bi wc ye gidip donmesi 1 saat bizim 10 adimimiz ama adam o kadar zorlaniyor ama sikayet etmiyor ananem daha diri senin dedigin gibi hareket edip daha fazla düskünlesmemesi lazim hareket cok faydali onlar icin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…