Tırnaklarımı kes !!

Nazlanmayi pohpohlanmayi istiyorlar canim o yuzden ananem de ayni ama allahim kimseye muhtac etmesin onlari insallah

Aslında yaşlıları çok hazira alistirmamak lazim hareket etmeleri bişilerle meşgul olmaları hem sagliklari açısından hemde hayata bağlı kalmaları acisinan önemli

Bilemedim kaynanamı hiç sevemedim 70 yaşlarında sağlamdır iyidir herşeyi yapar. Birkaç kez keselediğim saçını taradığım ve saçını boyadığım oldu. Tırnaklarını kesmemi istese düşünmem bile sanırım sorgusuz keserdim. Eğer art niyetliyse bu benim için 1 dk ister art niyet ister ihtiyaç ister ilgi olarak görme ne olursa işte. Annem hep derdi bugün yaptığın yaşattığın ne varsa yarın çıkar karşına. Ben küçülmem böyle şeyleri yapmakla. Herkesin kendi fikri tabi herkes yapacak diye bişey yok.

Nazlanmayi pohpohlanmayi istiyorlar canim o yuzden ananem de ayni ama allahim kimseye muhtac etmesin onlari insallah

Dun arabayla 2 sokak otesindeki ev doktoruna goturdum. Adimlarini sayiyimmi sana canim?
Bi 15 tane merdiven indi evden disari cikmak icin, ardindan 5 adim atti arabaya bindi, snra arabayla vardik gidicegimiz yere en fazla 30 tane adim atti.
Evde hallettigimiz idrar kutusunu ev doktoruna teslim ettim o sandalyede otururken.
" benim cilem neydi Allhim, yoruldum bittim hadi eve gidelim" diyor.
Bide daha eve geri donmedik, yani yukarda yazdgim o gidis yolunu soyleyip yoruldum diyor

Evet abartıyorsun bence. Kessen nolur ki yani yaşlı diye istemiştir ne var bunda

Aslında yaşlıları çok hazira alistirmamak lazim hareket etmeleri bişilerle meşgul olmaları hem sagliklari açısından hemde hayata bağlı kalmaları acisinan önemli

Evet dogru. Zaten bende nazlanamiyor pek. Alistirmiyorum.
Gecen gun okuldaki ogretmenimin anneannesi ölmustu. Kadin dediki gogsunu gere gere " benim anneannem 85 yasindaydi ve ölene kadr hep kendisi yapti her isini, alisverisini bile kendisi yapti, biz hic yardim etmedik " dedi.
Bende bi " tuuu, nasil vefasiz torunlarsiniz be" diyesim geldi Turk yapisiyla dusunup.
Ama sonra dusundumde, aslinda hata yapan onlar degil biziz.
Biz yardim ede ede zaten usengec oluyorya yaslilarimiz. Hasta frlan olur anlarim ama gereginden fazla abartmayi birakmaliyiz.
Dogru diyosun hayata bagli kalmak icin onemli. Benim babaannem 80 yasinda ve 14 senedir elini bi yemek yapmak ici kipirdatmadi, cunku biz yaptik.

Benim anneannem bir binadan diğer binaya yuruyemezdi hamliktan her isini biz gorurduk
Komsumun annesi 85yasinda evde tek yaşıyor yemek alışveriş Dr her isini kendi yapıyor bide komsuma dolma sariyor du

Ayy aynı anneannem de böyleydi allah rahmet eylesin kuzum

Benim anneannem bir binadan diğer binaya yuruyemezdi hamliktan her isini biz gorurduk
Komsumun annesi 85yasinda evde tek yaşıyor yemek alışveriş Dr her isini kendi yapıyor bide komsuma dolma sariyor du

Maasalah o teyzeye.
Allah rahmet olsun anneannen nurlar icinde yatsin canim.

Ayak tırnagını kesmek istemeyene laf etmemek lzm bana gore.sonuçta herkesin midesi herşeyi kaldırmıyot.kötü bir hamilelik geciriyorum ve kardeşimin eşi ayak tırnaklarımı kesmeyi teklif etti bide bi arkadaşim şok oldum sevindim ama kibarca redddettim.niye öyle yaptım bilmiyorum ama rahatsız olabileceklerini düşündüm.kuafore çıkamayınca iş başa düştü zar zor halettım bi şekilde oh rahatladım

Benim kaynanam olsa,eğilemesi giderdi kuaföre manikürünü yaptırırdı. Kimseye dw tırnağımı kes demezdi eminim

Ya arkadaşlar yorumları yapmış, ben merak ediyorum hala bu pazartesi olayını çözemediniz mi siz, sebebini öğrenemediniz mi ?
YoK canim adam her pazartesi gideceksin diye tutturuyor gitmeyince surat yapıyor sebebi de pazartesi günleri git diğer günler istediğin yere gotururum diyorum suratını çekeceğime bende gidip kurtulayım diyorum başka güne birakmadan

Hönk.
Az yesinde kendine hizmetçi tutsun.
Eğer sağlık problemi yoksa ,bildiğin saçmalamış.
Eşinizde anne kendin kes elin ayağın tutuyo diyemedi mi.
Tek eşim degil hiç bir çocuğu demez ne kadar düşkün olduklarını anlatamam

aynen insan hiç mi utanmaz ya "kes" demeye, sen sana teklif edildiği halde reddetmişsin ben de öyle yapardım valla

senin bu pazartesiler hep sürprizlere gebe.
bakalım kv nin bundan sonraki isteği ne olacak?
tırnak kesme mevzusuna gelince;
elden ayaktan düşen bir insan için yakınları herşeyi yapar.
tırnak kesmek en hafifidir.
ancak kv nin böyle bir durumda olmadığını biliyoruz ve neden yaptığı da ortada:))
işin zor

yakında banyomu da yaptır der. saçını da tarattırır. belli ki ilgi istiyor

60 yaşında bir kadın ne kadar dinç olurda olsun ki(en fazla ne kadar olabilir) fiziken bir problemi olmasa bile ruhen çocuksulaşıyorlar, ben olsam keserdim ne var yani altı üstü tırnak.dışardan hiç yemek ekmek vs. Yemiyormuşsunuz hangi ellerle yapıyorlar onları mideye indiriyoruz ama.Altı üstü bir tırnak kesipde kalbini kazansan ne olurdiki canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…