tırnaklarımın için hangi gıdaları yemeliyim

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
kızlar benim tırnaklarım çok çabuk kırılıyor uzamıyor uzasada ben yiyorum.:17:kalyon ve pastel(tırnak kırılmalarını önleyici)kullandım kullanıyorum fayda görmedim.Vitamin kullanmakistemiyorum benim konularımı okuyanlar bilir oldukça kilo problemin var vitamin mazallah kilo aldırır die korkuyorum:18:o yüzden hangi besinler tırnak uzatmaya yardımcı olur bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
Ben ceviz tırnak uzatmaya yardımcı olarak biliyorum.Başka?

kızlar benim tırnaklarım çok çabuk kırılıyor uzamıyor uzasada ben yiyorum.:17:kalyon ve pastel(tırnak kırılmalarını önleyici)kullandım kullanıyorum fayda görmedim.Vitamin kullanmakistemiyorum benim konularımı okuyanlar bilir oldukça kilo problemin var vitamin mazallah kilo aldırır die korkuyorum:18:o yüzden hangi besinler tırnak uzatmaya yardımcı olur bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
Ben ceviz tırnak uzatmaya yardımcı olarak biliyorum.Başka?

seneler önce lisede benim arkadaşımın vardı bu sorun..o da yerdi ve sonrada pişman olurdu..kırılmada vardı tabi ne yapsa uzamazdı yani..sonra bir doktora gitti o ona bir ilaç falanmı verilmişti ne bayağı geçti ondan pek hatırlamayorumda..sonuçtan çok memnun kaldı..ve o alışkanlığı bitmişti..demek istediğim sende öle yardım al..
birde ben tırnak yemeyi bir psikolojik nedenden gibi görüyorum..stres falan yai yaptırıyordur belki..siz bile farkında olmadan..

seneler önce lisede benim arkadaşımın vardı bu sorun..o da yerdi ve sonrada pişman olurdu..kırılmada vardı tabi ne yapsa uzamazdı yani..sonra bir doktora gitti o ona bir ilaç falanmı verilmişti ne bayağı geçti ondan pek hatırlamayorumda..sonuçtan çok memnun kaldı..ve o alışkanlığı bitmişti..demek istediğim sende öle yardım al..
birde ben tırnak yemeyi bir psikolojik nedenden gibi görüyorum..stres falan yai yaptırıyordur belki..siz bile farkında olmadan..

cnm bide benimkiler çok güçsüz hemen kırılıyorarbide yamuk büyüyorlar o yüzden o tür ilaçlarda kilo yapar die korkuom:(

Canım bademin tırnak için çok faydalı olduğunu biliyorum. Günde 2-3 tane badem yemek lazım bence. Ama aşırısı da kilo yapar

Vitaminler kilo aldırmaz. Yapıcı ve onarıcı etkileri vardır.
Benim tırnaklarım da kırılıyor. Çok fazla suyla temas etmişti ellerim o yüzden sanırım.

Tırnak ve saçlar için Çinko içeren balık deniz ürünleri brokoli tüketilmeli diye okumuştum.

cnm bide benimkiler çok güçsüz hemen kırılıyorarbide yamuk büyüyorlar o yüzden o tür ilaçlarda kilo yapar die korkuom:(

uzman olan kişi sen demeden anlar o durumu ondan sen bence git demiştim..hani ona göre bi çözümü verir mutlaka o..sen o endişenide anlatırsan bi önerii utlaka olur..hem tedavisini uygulamak zorunda deilsin en azından bi fikrin olur..
bulaşık falan eldivensiz sen sakın yıkama bak..hani isterse tek minik bi çatal olsun..

Vitaminler kilo aldırmaz. Yapıcı ve onarıcı etkileri vardır.
Benim tırnaklarım da kırılıyor. Çok fazla suyla temas etmişti ellerim o yüzden sanırım.

Tırnak ve saçlar için Çinko içeren balık deniz ürünleri brokoli tüketilmeli diye okumuştum.

katılıyorum..okuduğunu ben biliyordum..hatta burada ama hangi başlıkta hatırlamıyorum tırnaklara ve saçlara vitamin gider demiştim ama kalkıpta saçma bulan olmuştu:))ama o kesin yani vitaminsizlikten saçlarda ve tırnaklarda sorun yaşanabilir..her hücre canlı sonuçta..vitaminden..
arkadaşım keşke sende eldiven taksaymışın..geçmiş olsun:nazar:

Back
X