- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Ben 6 gündür kullanıyorum canım ama internette araştırım kendim karar verdim kullanmaya. Bir ilac değil, B9 vitamini aslında.Kızlar bi arkadaşımdan duydum hamilelik düşündüğü zaman kadın doğuma gitmiş ve dr ona folik asit vermiş vücudunu hamilelige hazırlıyormuş falan biseyler dedi . Siz de kullaniyormusunuz böyle bi ilac
Benım tek tıroıtım var amalıyatla BUYUYEN nodül alındı 2014 subat ayındaTiroid hastası olanlar soğan kuru nasıl uyguluyo siniz cevap yazar mısınız
Anladım Canım bende randevu aldım 2 gün sonraya dr ne dicek bakalım ona göre araştırırım bendeBen 6 gündür kullanıyorum canım ama internette araştırım kendim karar verdim kullanmaya. Bir ilac değil, B9 vitamini aslında.
Vücudu hamileliğe hazırlıyor mu bilmiyorum ama dün hamileliği kolaylaştırdığını okudum. Günde 1 kere 400 mcg dozunda kullanıyorum ben, önerilen dozaj bu. İnternetten Solgar markasını sipariş ettim ben çünkü eczanede baktığımda içeriğinde bir sürü renklendirici ve gereksiz doğal olmayan katkılar vardı.
Sen bir araştır internette folik asidin ne olduğunu, çok önemli bir vitamin gebelikte. Günlük yiyeceklerimizde de var bu vitamin ama gebelikte yetersiz kalıyor. D vitamini de önemli gebelikte ama vitamin eksiğim var mı bilmediğimdem dolayı D vitamin takviyesi kullanmıyorum ben.
Gebe kalmadan en az 1 ay önce folik asid'e başlamak lazımmış ve hatta 3 ay önceden de diyorlar. Hamileliğin ilk 3 ayına kadar kullanılması gerekliymiş. Dediğim gibi internette araştır. Allah korusun folik asidin eksik olursa bebeğin bel kemiğinde ki olabilecek sıkıntılardan dolayı felç doğabiliyormuş.
Tamam canım.Anladım Canım bende randevu aldım 2 gün sonraya dr ne dicek bakalım ona göre araştırırım bende
Evet canım 2 ayda düştüGözün aydiiin bende yarın baktırcam ve adetim bugün bitti eğer düştüyse baslasin çalışmalarbu arada 2 ayda mi düştü bu değer ilk ay kaç olmustu
Benım tek tıroıtım var amalıyatla BUYUYEN nodül alındı 2014 subat ayında
Sogan kürü yaptım rahımdekı iki tane miyom yuzunden
Düşük sonrası 50 günsüren kanama sonucu 15 gun boyunca sabah aksam taze yaptım ben
Sarı kabuklu ıkı tane ırı soganı kabuklarıyla beraber yıkadım kolorsuz ıkı su bardagı suda agzı kapalı 5 10 dak kaynattım ılıyınca ıctım
Ve kanama kesıldı cok şükür adetımıde guzel gördüm bundan önce ara kanamam olurdu cok sukur ol adı gıttıgıne ınanıyorum
Adet goruncede ıncıre basladım
Sabah 7 adet ıncıırı klorsuz 1 lt suyun ıcınde 20 dak kaynattım kapalı llarak 21 gun ıcıcem gun bıyu 3 bardak tukettım yumurtlmaya bır ıkı gun kala ayrı kapta havuc kaynattım ıncır suyu ıle bırlestırdım
Ictım kolay catlasın yumurta dıe 7gun ara verıcem adet baslayınca yıne
Evet canım 21 gun yapıp 7 gun ara tektar 21 gun yapıyorsunCanim adetin birinci gunu mu basliyoruz incir kurunu yapmaya
Bende bu ay yapacagim ins faydasini gorur guzel haberleri alirizEvet canım 21 gun yapıp 7 gun ara tektar 21 gun yapıyorsun
Insaalalh marka önemlı degıl kalıtelı oldun yeterBende bu ay yapacagim ins faydasini gorur guzel haberleri aliriz
Günlük 400mcg almak gerek canım. Ben Solgar'ınkini kullanıyorum internetten sipariş etmiştim. Eczanedekinde bir sürü renklendirici falan vardı bende almadım onu.Hangi markaninkini alalim sizce
Ben hasimoto hastasiyim ogluma hamileyken bunu ogrendim, simdi ikinci bebegime hamileyim her hamileligimin basinda sogan kuru denedim ve o aylar hamile kaldim tesaduf mu bilmiorm ama sifasina inaniyorum, ibrahim s.oglu hocanin sitesindeki tarifi denedim ama gunde bir kez uyguladim ogle yemeklerinden once ilik sekilde tukettim..
Bildigimiz yemeklik k.rengi soganin kabuklarini soyup 4 e bolup 2 bardak kaynayan icme suyuna attim, 5 dakika agzi kapali sekilde kaynattim ve sonrasinda bardaga alip ilinmasini sagladim, yemeklerden once ac karnina tukettim, bende herhangi bir kadin hastaliklari ile alakali bir prob. yoktu miyom,kist,pko gibi ama dr lar pko lu hastalarada sogan kuru oneriyormus, ama her bunye farklidir sorunu onlanlarin oncesinde dr larina danismalarinda fayda varMerhabalar sogan kurunu nasil uyguladiniz bide yan etkki olurmu acaba yani baska hormonlari yukseltme gibi umarim bizlerde enkisa surede kaliriz.
Soğan kürü nun bi zararı var mı acaba bugün yumurtam büyümüşler aşılama dediler soğan kürü yardım etti bence ama devam etsem mi çok düşünüyorum kızlar yardım edinBenım tek tıroıtım var amalıyatla BUYUYEN nodül alındı 2014 subat ayında
Sogan kürü yaptım rahımdekı iki tane miyom yuzunden
Düşük sonrası 50 günsüren kanama sonucu 15 gun boyunca sabah aksam taze yaptım ben
Sarı kabuklu ıkı tane ırı soganı kabuklarıyla beraber yıkadım kolorsuz ıkı su bardagı suda agzı kapalı 5 10 dak kaynattım ılıyınca ıctım
Ve kanama kesıldı cok şükür adetımıde guzel gördüm bundan önce ara kanamam olurdu cok sukur ol adı gıttıgıne ınanıyorum
Adet goruncede ıncıre basladım
Sabah 7 adet ıncıırı klorsuz 1 lt suyun ıcınde 20 dak kaynattım kapalı llarak 21 gun ıcıcem gun bıyu 3 bardak tukettım yumurtlmaya bır ıkı gun kala ayrı kapta havuc kaynattım ıncır suyu ıle bırlestırdım
Ictım kolay catlasın yumurta dıe 7gun ara verıcem adet baslayınca yıne devam edıcem
zarari yok 15 gun yeterli adet bitimi basliyorsunuz Sabah aksam taze olarak icilio senede iki sefer yapabilirisniz sadeceSoğan kürü nun bi zararı var mı acaba bugün yumurtam büyümüşler aşılama dediler soğan kürü yardım etti bence ama devam etsem mi çok düşünüyorum kızlar yardım edin
Yıkadım kabuklarıyla beraber yaptım bn kabuklarıda kaynaması lazımBildigimiz yemeklik k.rengi soganin kabuklarini soyup 4 e bolup 2 bardak kaynayan icme suyuna attim, 5 dakika agzi kapali sekilde kaynattim ve sonrasinda bardaga alip ilinmasini sagladim, yemeklerden once ac karnina tukettim, bende herhangi bir kadin hastaliklari ile alakali bir prob. yoktu miyom,kist,pko gibi ama dr lar pko lu hastalarada sogan kuru oneriyormus, ama her bunye farklidir sorunu onlanlarin oncesinde dr larina danismalarinda fayda var
Yıkadım kabuklarıyla beraber yaptım bn kabuklarıda kaynaması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?