canım tsh ımız normal degerlerde oldugu sürece gebe kalmamız için engel yok ilaçlarımızı düzenli içmemiz lazım tsh yükselirse engel..benimde 2,77 tsh ım.endokrinci 1-2 arasında olması gerek diyo kadın dogumcum normal diyor.bende bilmiyorum hangisi dogru.
benim ANTİ-TPO(ATA):488 DHEA-SO4:189 bendemi hasimatolumuyum canım.senin degerin kactı.bende 5 aydır ilaç kullanıyorum euthyrox 25 mg
haklısın canım gitmeye calısıcam vakit bulursam
Sizce TSH değeri 4,56 normal mi?
Bide ben tok karnına yaptırdım kan testini ne kadar doğrudur sizce?
canım gebelik için yüksek bir değer yani doktorlar öyle diyor ayrıca yaptırdığın zamana ve laboratuara göre değişiyor bu değer benim reglin 3. gününde 5.14 idi 3 gün sonra başka hastanede yaptırdım 3 küsür çıktı ... doktor ne dedi, ilaç verdi mi ?
ama tsh troit testi gebelikle alakası olur mu ki:44: (ama evli değilim şuan)
2 ay önce başka hastahanede de yaptırdığımda 2 küsür falandı dr guatr yok demişti
valla kafam karıştı şimdi
Sizce TSH değeri 4,56 normal mi?
Bide ben tok karnına yaptırdım kan testini ne kadar doğrudur sizce?
hımm pardon canım yaa başka topiklerde tiroid sorunu hep gebelikle alakalı konuşulduğu için seni de bu dertten muzdarip zannettimama bu değer yüksek 2-2.5 civarında olmalı tsh normal sınırlarda olmayınca her şeyi etkiliyor(adette,yumurtlamada, kilo vermede vb.sıkıntılara yol açabiliyor) ben de bekarken kaç defa test yaptırdım hep 3 civarında çıktı doktorlar önemsemedi sende guatr yok dedi ama evlendikten sonra bebek için değerlerime baktırdığımda 5.14 değeriyle karşılaştım ve haşimato tiroidi olduğumu öğrendim bu zamana kadar denk geldiğim doktorlar önemseyip tedaviye başlasaydı değerim çoktan normale dönmüştü sende önemsemelisin bence
canim benim endoknoloji uzmanlari icin 0,56 ile 4,46 araligi normal sayiliyor
eger gebelik düsünülüyorsa kadin dogumcular 1 ile 2,5 arasinda olmasini istiyor cabuk sonuc alabilmek icin
benim tshde 10 çıktı hafta içi endokrolojiye gitcem eşimde varioksel var bende tsh yüksek bizi daha ne zorluklar bekliyo kimbilir
tsh 10 yüksek bi değer umarım düşer en kısa zamanda ama benimde 4,56 idi size tavsiyem dereotu tüketin hormon ilaçları almadan vucudunuza daha sağlıklı şeyler verin, ama ben tekrar gitmedim şuan kaç bilmiyorum, kendim çok halsizdim uykudan kalkamazdım dereotunu yediğimden beridir sabahları 8de uyanıyorum
tsh 10 yüksek bi değer umarım düşer en kısa zamanda ama benimde 4,56 idi size tavsiyem dereotu tüketin hormon ilaçları almadan vucudunuza daha sağlıklı şeyler verin, ama ben tekrar gitmedim şuan kaç bilmiyorum, kendim çok halsizdim uykudan kalkamazdım dereotunu yediğimden beridir sabahları 8de uyanıyorum
arkadaşlar benim tsh'ım 5.9 çıktı bu değerle gebe kalınamaz mı? dahiliyeye gittim ilaç verdi, kadın doğrum doktorum ise tedaviye devam ediyor aklım karmakarışık yardım lütfen
merhaba canım mesajnı yeni gördüm doktor sana bu değerle klomen ve çatlatma iğnesi mi verdi? Eğer öyleyse doktor değiştirmeni tavsiye ederim. Ben doktorumu değiştirdim. 3 ay boşu boşuna ilaç-iğne olmuşum ve çok üzüldüm. Şimdi ilaçlarla düştü tsh değerim. Bu ay aşılama yapılacak. Çok iyi bir merkez buldum. Ve bana tsh 2,5 altında olmazsa aşılamayı bu ay yapmayacağını söyledi.BENDE AYNI DURUMDAYM TSH 5.3 ÇIKTI KADIN DOĞUMCU KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ VERDİ BAKALIM HAYRLISI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?