Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

bırde sunu eklemk ısterım arkadasım ben bu ıkı ılacıda (troıd ıcın euthrox-yumurta ıcın C-p)dahılıye -genel cerrahi ve kadın doğum doktorunun ıttıfakı netıcesınde kulanmaya basladım.. yanı her doktotada durumumu guzelce ızaht ettım ve cocuk sahıbı olmayı cok ıstedıgımı belırrttım ve bu ılacların etkılesımının olup olmadıgını sorarak basladım.bu arada evet yumurta ılcaları kıstı tetıklıyor velhasıl benımde ufak bır kıstım var fakat hamıle kalırsam eger o kıstın buyumeyecegınıde bılıyorum bu yuzden rıske değer dıyorum Fakat sızler benım gıbı cahıl cesaretınde bulunmayın ve doktorunuza muhakkak danısın canlarım...kaydirigubbakcemile3

meraba canım yumurta çatlatıcının ismi nedir bende bidahaki aya yumurtlama ilacına başlamayı yani kadın dr gitmeyi düşünüyorum

cyclo-prognova aslında adet duzenlıyıcıve yumurta catlatımına yardımcı dıye drum bana verdı bu ılacı. cunku benım sorunum yumurtalarımın catlamamasıydı....

cyclo-prognova aslında adet duzenlıyıcıve yumurta catlatımına yardımcı dıye drum bana verdı bu ılacı. cunku benım sorunum yumurtalarımın catlamamasıydı....

hımm tamamdır canım ben klomen kullanmıştım işe yaramamıştı drum menogon iğne vermişti 3 kutu kullanmıştım ama tsh olayından haberdar değildim ki şimdi tedavisini oluyorum umarım artık yumurtlayıcı ilaçların faydasını görürüm

arkdısım bu troıdın yumurtlama hamıle kalma uzerındekı etkısını bende sonradan ogrendım..ve baştan bu yana ılk doktorumun bana neden tedavı vermedıgı konusunda kendıme kızıyorum ve doktorada tabıı her seyın bası hastalıgımızı bılmek tanımak ve ona gore davranmak doktorlara kalırsa savusturmak ıcın baslarından herhangı bır ılacı verım yolluyorlar kı benım ılk dr um bana hıc bır tedavı vermedı ne troıd ıcın nede yumurta ıcın belkı bastan troıdım tedavı olsaydı adetım de yumurtalarımında duzenı bozulmaz ve troıd nodullerım buymezdı.. ve suan anne olabılırdım belkı.. neyse bundan sonrası bızım ıcın hayılı olur ınsallah dualarınızı eksık etmeyelım bırbırımıze dua da cok buyuk bır tedavı....mafoldumben

canım çok haklısın bende yeni 3 aydır falan farkındayım düşün 3 yıldır bebeğim olmuyor hep yumurtlama tedavisi oldum ara ara ama son 3 aydır tiroidle alakalıyım diyeyim sana senin kadın ve troid dr kim memnunmusun

canım benım troıd dr um cok basarılı bir dr uzman kendısı sımdılık ıyı gıdıyor. kadın doğumcum da aynı hastanenın doktoru(ozel sur hastanesı-ümranıye) kadın dogumcumdan memnunun değılım dıye bısıy soyleyemıcem kı tedavımın sonucunu gorene kadar en azından uc ay kadar bır donem sonunda bellı olucak..bu bakalım sonuca gore yazarım sızedaha tedavılerım bır ay oldu baslayalı..

hımm benimde troid drum çok iyi memnun kaldım doğrusu samatya eğitim araştırmada kendisi MUSTAFA BOZ..ama kadın dr olarak heralde sanıyorum şubatta gitmem gerekicek tsh hanım düşerse :) inş..
kadın dr düşünüyorum kim olsun diye hayırlısı canım ...
senin tedavin hayırlı olsun inşallah anne olucağınıda duyarız canım

amın canım yaa Allah Razı olsun cumlemızın ınsallah Rabbım ellerımızı bos koymaz ınsallah.. bol dua ve tedavıye devam inşallah..Benim birde toıd nodulum ıcın amelıyat olmam gerekıyo ama ben hamılelıgı on plana aldım bıyopsım var 8 subatta ınsalla kotu sonuc cıkmazda hamılelık calısmalarına devam derım yoksa amelıyat olmak sart olcakbenım için.dualarınızı beklıyorum arkadaşlarım...

Kızlar kalbim duracak test yaptım 2. Çizgi sılik çıktı. Bütün akrabalarım Ankara'dan geldi bendeler. Bakkala gidiyorum diye çıktım hast gittim irfan donüyorum suan, telden bağlandım nete. 20 dk sonra sonuc cikcak. Suan kalbim durcak. Eğer pozt. İse nasıl soylicem beynim durdu.

kızlar benım cok dusmu trıot tsh ılac verdı ama aynı ıalcı verdı tek eskıden bır bucuk normale gelırmı

abooooooooooooo kızzzzz hadı hayırlısı ınsallah pozıtıftırrrrrrrrrrrrrrrr

hadi hayırlısı kardeşim hadı bıze umut ol ınsallahh dualarımız senınle...kaydirigubbakcemile5

canımm sendende razı olsun inşallah güzel şeyler olucak allah çok büyük hayırlısı bitanem

canııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inanamıyoruuummm nası süpiz yaptın bizee ayyyy hadi inşallah vardır canımm çok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…