canımcım öncelıkle sanada ve tum kardeşlerımede Rabbım acıl sıfalar nasıp etsın.. ben euthrox u sabah saat 6 da ac karnına ıcıyorum yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum .. yumurta catlatıcımı da ve aynı anda adet duzenleyıcıde oluyor onu normalde kahvaltıdan sonra alıyordum fakat asırıı dercede yan etkı gostermeye basladıgı ıcın artık gece yatarken alıcam cok sıdetlı bas agrısı yapıyor..
canım folic plus tan dolayı olabilir mi? çünkü seninle sorunumuz aynı özellikle karın ağrısı ve şişkinlik. bir de folic plusı ben 3 tane kullanıyorum siz kaç tane alıyorsunuz?
cyclo-prognova aslında adet duzenlıyıcıve yumurta catlatımına yardımcı dıye drum bana verdı bu ılacı. cunku benım sorunum yumurtalarımın catlamamasıydı....
hımm tamamdır canım ben klomen kullanmıştım işe yaramamıştı drum menogon iğne vermişti 3 kutu kullanmıştım ama tsh olayından haberdar değildim ki şimdi tedavisini oluyorum umarım artık yumurtlayıcı ilaçların faydasını görürüm
canım çok haklısın bende yeni 3 aydır falan farkındayım düşün 3 yıldır bebeğim olmuyor hep yumurtlama tedavisi oldum ara ara ama son 3 aydır tiroidle alakalıyım diyeyim sana senin kadın ve troid dr kim memnunmusun
hımm benimde troid drum çok iyi memnun kaldım doğrusu samatya eğitim araştırmada kendisi MUSTAFA BOZ..ama kadın dr olarak heralde sanıyorum şubatta gitmem gerekicek tsh hanım düşerse :) inş..
kadın dr düşünüyorum kim olsun diye hayırlısı canım ...
senin tedavin hayırlı olsun inşallah anne olucağınıda duyarız canım
Kızlar kalbim duracak test yaptım 2. Çizgi sılik çıktı. Bütün akrabalarım Ankara'dan geldi bendeler. Bakkala gidiyorum diye çıktım hast gittim irfan donüyorum suan, telden bağlandım nete. 20 dk sonra sonuc cikcak. Suan kalbim durcak. Eğer pozt. İse nasıl soylicem beynim durdu.
Kızlar kalbim duracak test yaptım 2. Çizgi sılik çıktı. Bütün akrabalarım Ankara'dan geldi bendeler. Bakkala gidiyorum diye çıktım hast gittim irfan donüyorum suan, telden bağlandım nete. 20 dk sonra sonuc cikcak. Suan kalbim durcak. Eğer pozt. İse nasıl soylicem beynim durdu.
amın canım yaa Allah Razı olsun cumlemızın ınsallah Rabbım ellerımızı bos koymaz ınsallah.. bol dua ve tedavıye devam inşallah..Benim birde toıd nodulum ıcın amelıyat olmam gerekıyo ama ben hamılelıgı on plana aldım bıyopsım var 8 subatta ınsalla kotu sonuc cıkmazda hamılelık calısmalarına devam derım yoksa amelıyat olmak sart olcakbenım için.dualarınızı beklıyorum arkadaşlarım...
kızlar benım cok dusmu trıot tsh ılac verdı ama aynı ıalcı verdı tek eskıden bır bucuk normale gelırmı
kızlar benım cok dusmu trıot tsh ılac verdı ama aynı ıalcı verdı tek eskıden bır bucuk normale gelırmı
canım kendıne stres yapma stres torıd hormonlarını en cok tetıkleyen unsur. sabır et relax ol ve ılacına devam et inşallah şifa bulursun..
ınsallah kızlar ınsallah bende adetım gunu gelsın doktora gıtcem catlama ılacı versın banda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?