Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

benım tsh 5.04 du cok yuksek sayılmaz sımdı baya dusmus 220 fılan olmus nerdeyse 2.5 olması lazımmıs saglıklı sekılde

benım tsh 5.04 du cok yuksek sayılmaz sımdı baya dusmus 220 fılan olmus nerdeyse 2.5 olması lazımmıs saglıklı sekılde

benım bazen 3.45 bazen 7 bazen 11 en son dusuktu ama...dr dengesız dedı..bırde su varkı bız bu ılacları omur boyu kullanıcaz amelıyat olalım olmayalım cumkı tsh dengesı bır kere bozuldumu bırdaha cok zor oluyo duzelmesı ben kendı ıkız kız kardeımden bılıyorum en garantı amelıyat olmak her halukarda ılac kullancaz en azından bu dengesızlıkten ve semptomlarından kurtuluruz::emalıyat da cozum mu hayır değil ama ne bılım kafam cok karısık yaa.. hangı dr a gıtsem amalıyat dıyoo bende dıyorum ee cocugum olmaz sa amelıyat olunca sıyorum bana guluyo sen ol en azından bendenındekı bu dengesızlık halı ortadan kalkar ve alınan troıdının yerınde dısarıdan hormanla tedavı olursun tas gıbı cocukların olur dıyo heheheh...

arkadaşlar sonuç çıktı. canlarım arkadaşlarım sonuç pozitif hamileyim. ezanların yüzüsuyu hürmetine sonsuz şükürler olsun. rabbim hepimizin kucağını hayırlı bebişlerle doldursun.

ama nasıl söylicem 1 saat içinde gelicek eşim. annem babam teyzem eniştem ananem dayım bizdeler. teyzem biliyor sadece. dışarı çıkarken beni idare etsin diye ona söyledim.

arkadaşlar sonuç çıktı. canlarım arkadaşlarım sonuç pozitif hamileyim. ezanların yüzüsuyu hürmetine sonsuz şükürler olsun. rabbim hepimizin kucağını hayırlı bebişlerle doldursun.

Allah'ım cok sukurr maşallah Rabbim tamamına erdır kucagına almak nasip eder inşallah...

ama nasıl söylicem 1 saat içinde gelicek eşim. annem babam teyzem eniştem ananem dayım bizdeler. teyzem biliyor sadece. dışarı çıkarken beni idare etsin diye ona söyledim.

ayyyyyyyyyy cnm benım cok sukurrrrrrr tebrıkler SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ALLAHIM

COK COK SEVINDIM

DUA ET CNM BIZE HAMISLERIN DUASI KABUL OLURMUSSSSSSSS

canıııııııımmmmmm sevsevilimmm harikasınnn canımmm rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhh
belirtiler neydi gülüm

sankı ben hamıle kalmısım gıbı sevıncten oynuyorum kızlar yaa.. ınsan kendısıyle aynı durumda olan bırısını demek kendısıı gıbı benımsıyorr..nasııl mutluyum bır bılsenızzz..oh ohh ohhhh

canım bende aynı senin duydunu yaşıyorum sanıyorum inşallah sıra bizlere gelicek :CüvCüv:

Şeniz:CüvCüv:Şeniz
tatlı hamişimiz nasıll canım naptın bakalım iyisin dimi

KıMSE PES EDıP UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN!!!!

SıZE HıKAYEMı ANLATAYIM;

DOKTORA GıTTıĞıMDE TSH 0,16 YA DÜŞMÜŞTÜ. ENDOKRıN UZMANIM ıLACIN DOZUNU ARTIRDI,BU ARADA KADIN DOĞUMCUM PROGESTERON TESTı ıSTEDı. O KADAR DÜŞÜKTÜ Kı SONUCU 10 VE ÜZERı OLMASI GEREKıRKEN 0,27 ÇIKMIŞTI. DOKTOR YUMURTAN ÇATLAMAMIŞ DEDı VE 'BU AY HAMıLE KALMIŞ OLAMAZSIN DEDı' ÇOK ÜZÜLDÜM TABı BıR DE BU SIKINTI ÇIKTI DEDıM. ADETıM 20 GÜN GECıKTı BU ARADA BEN BıRKAÇ KERE TEST YAPTIM NEGATıF ÇIKMIŞTI. BUGÜN GÖĞÜSLERıMıN HAFıF AĞRIDIĞINI VE UÇLARININ BÜYÜMÜŞ OLDUĞUNU FARKETTıM. BıR DE RÜYAMDA ŞAKIR ŞAKIR ADET OLDUĞUMU GÖRMÜŞTÜM (RÜYASINDA ADET OLAN HAMıLE KALIRMIŞ) BıRDEN TAMAMEN UMUTSUZ KALKIP TEST YAPTIM, TEST SONUCUNA YARIM YAMALAK BAKIP SANıYESıNDE ATIYORDUM Kı AMAAN ŞU DOLABA KOYıM DURSUN BıRAZ DEDıM, OYALANDIM ÇIKARKEN TESTE BAKTIM NE GÖREYıM, HEP O HAYALıNı KURDUĞUM GECE GÜNDÜZ GÖRMEK ıÇıN DUA ETTıĞıM 2. ÇıZGı SıLıK OLARAK ORADAYDI. O AN MıDE BULANTISI BAŞ DÖNMESı VE BAYILMA HıSSı OLDU. TEYZEMı ÇAĞIRDIM ZORLA YANLIŞ MI GÖRÜYORUM DıYE O DA Bı TEST DAHA YAP DEDı. YAPTIM 2. ÇıZGı YıNE AYNI. TEYZEM ORTAMI AYARLADI HEMEN TAKSıYE BıNıP HASTANEYE GıTTıM TEST YAPTIRDIM EVE DÖNDÜM, DÖNERKENDE TAKSıDE SıZE YAZDIM opuyorumnanaktan EVE GELDıM MAıL ATTILAR POZıTıFTı POZıTıF. ŞUAN NASILIM BıLıYORMUSUNUZ, HANı ıNSANIN BEYNı DURUR YA ıNANAMAZ, GÜLEMEZ KONUŞAMAZ AYNEN ÖYLE. HANı ŞU KAFAYA TAKMADIĞIM AY HAMıLE KALDIM DıYENLER VAR YA, HAKLIYMIŞ. BEN YUMURTAM ÇATLAMAMIŞ NASIL OLSA HAMıLE KALMAM DıYE BAYA RAHATTIM kaydirigubbakcemile3 VE O AY KALDIM. ŞıMDı BEN ANNE Mı OLUCAM, KARNIM BÜYÜCEK Mı BENıM DE... ALLAHIM ALLAHIM.. TATLILARIM RAHAT OLUN BAKIN HAMıLE KALINILABıLıYOR. NOLUR RAHAT OLUN. BANA DUA EDıN BENıM DE DUALARIM SıZıNLE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…