yumurtaların catlamamasında en buyuk etken tsh ın dengesızlıgı yavas calısması(hıpotroıd)
evet cnm bendede o var zatenama dustu bu aralar dun test yaptım supheler vardı yok bırsey
bu septen ben ıkı hormon tedavıısnıde bırlıkte yurtme kararı aldım dr larıma danıstım ve uygun gorduler.. ha rıskı varmı olabılır ama bebek ıcın değer...
ya ben bır kere dedım ama doktor vermedı yumrutlama ılacını
belkı ıkısıde hormon oldugu ıcın vucudun dengesını bozmamak ıcın onermemıs olabılırler...
benım tsh 5.04 du cok yuksek sayılmaz sımdı baya dusmus 220 fılan olmus nerdeyse 2.5 olması lazımmıs saglıklı sekılde
sana yumurtlama ılacını endokron doktorunumu verdı yoksa kadın dogummu
arkadaşlar sonuç çıktı. canlarım arkadaşlarım sonuç pozitif hamileyim. ezanların yüzüsuyu hürmetine sonsuz şükürler olsun. rabbim hepimizin kucağını hayırlı bebişlerle doldursun.
ama nasıl söylicem 1 saat içinde gelicek eşim. annem babam teyzem eniştem ananem dayım bizdeler. teyzem biliyor sadece. dışarı çıkarken beni idare etsin diye ona söyledim.
sankı ben hamıle kalmısım gıbı sevıncten oynuyorum kızlar yaa.. ınsan kendısıyle aynı durumda olan bırısını demek kendısıı gıbı benımsıyorr..nasııl mutluyum bır bılsenızzz..oh ohh ohhhh
canım bende aynı senin duydunu yaşıyorum sanıyorum inşallah sıra bizlere gelicek :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?