çok teşekür edioyorum kendi adıma dilekleriniz ve dualrınız için .umarım olur gerçekten çok zor bi durum kaç senelik evlisiniz.allhım güzellikleriyle kucağınıza almayı nasip eder.... opuyorumnanaktan
kızlar tsh dusmus hemde baya :)
konuya çok cevap yazan olmuş ama bende yazayım dedimmm bende de hipotiroit hastalığı var bende yaklaşık ay felan kalamadım zaten o derece ile kalmamam gerektiği söylensi 2.5 altında olmalıymış yoksa bebek beyninde hasar oluştururmuş ben düzneli ilaçlarımı kullandım birde bende prolaktin hormonu yüksekti o da gebeliğe engeldi ama tiroite bağlı bi yükseklikti bu tiroit düşünce oda düştü ve sonra hamiş kaldım şimdi 35 haftalık ikizlerime hamileyimmm hapinize nasip etsin rabbimmm
meraba canım düşmesine çok sevindim peki bu değer iyimi pek bilgim yok ne dedi drun
kızlar tsh dusmus hemde baya :)
tebrik ederim canımmmm
merhaba kızlar bende 10 yıldır haşhimato hipo tiroid hastasıyım.bu bebek konusundan bende muzdaribim gerçi 3 ay oldu denemeye başlayalı ama görüyorum ki insanlar hemen kaldım hiç uğraşmadım diyor ben tabi sinir oluyorum.hamileleri görünce bir üzülüyorum anlatamam vede çok kıskanıyorum neden neden ben de değilim diye... eşimde bebek isityo hemde çok arkadaşların bebeklerini sevmek çok acı veriyo soruyorum naıl hamile kaldın diye hemen hamile kaldım diyorlar.tiroid hamile kalmak için başlıca bir sorun kim nederse desin bunu gayet ii anlıyorum.
ŞİMDİ KIZLAR BEN 100 LÜK KULLANIYORUM.ORTALAMA 2.30-300 ARASI DEĞERLERİM.AMA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA TSH 0 A YAKIN OLANLARIN HAMİLE KALMA SANSI DAHA YÜKSEK GİBİ.
BENİM ADETLERİM 36-37 GÜN ARASI.KADIN DOĞUMA GİTTİM.DOKTOR SADECE 1 YUMURTANVAR ÇATLAMAYA HAZIR SADECE BİR YUMURTA TEMBEL YUMURTALIKLARIN DEDİİİ BEN TABİ DUMURRRRRRR Kİ DUMURRR BEN BU GİDİŞLE ÇOCUK SAHİBİ OLAMIYACAĞIM.ADETİM GECİKTİ SANIRIM STRESSTEN ....
AYYY KIZLAR WALLA ÇOK BUNALDIM.KAFAYI YİCEM GENÇ YAŞTA SU HALE BAK 10 YILDIR ÇEKİORUM DOKTORA DİYORUM KİLOM VAR AZ YEEEEEE DİYO BAŞLICAM YA BU ERKEK MİLLETİNE KESİNLİKLE KADIN DOKTOR BULUCAM EN AZINDAN HALİMDEN BELKİ DAHA İİ ANLAR((
KUSURA BAKMAYIN KIZLAR ÖLE İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ YAZDIM BİRAZ KARIŞIK OLDU İDARE EDİN...
SİZİ SEVİYORUM .ÖPÜYORUM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN HAYIRSIZSA OLMASIN
katılıyorum sana doktorum bile kadın doğum uzmanı aysnısnı söylüor ama psikoloji çok önemli yaa evet ama insanın hiç aklından çıkmıor.zor bi durum bende aynı valla hiç ümit kalmadı diorum aşılama bende yaptırdım. ama olmadı doktorum 5ay beklyin dedi . ama tiroidim için devam edioyorm tedavilere bakalım artık hayırlısı.....arkadaşlar biz bu kadar karamsarlığa kapılıp, stres yaparsak, heran her saniye hasta olduğumuzu düşünüp bu sebeple anne olamadığımızı beynimizde çınlatırsak, bozuk bir psikolojiyle hayatımıza devam edersek, kendimizi bırakıp eşimizi ve çevremizi de bu psikolojiye dahil edersek, oluşturduğumuz bu enerjiyle gerçekten çocuğumuz olmaz. beyin engeller, yeni sıkıntılar çıkartır olmaması için. çünkü bilmeden ona bunu emredersiniz. olumlamalar yapalım. beynimizi ve bedenimizi rahatlatalım. hergün kulağımızın duyacağı bir sesle ben ve vücüdum değerli, iyileştiğimi ve uyguladığım tedavinin bana fayda ettiğini biliyorum. rahat olabilirim. anne olacağımı biliyorum. anne olmayı çok ama çok istiyorum ve bana çok yaşlaştığını biliyorum. işte bu şekilde olumlamalar yapıp beynimize ve evrene güzel mesajlar verelim. secret yasası kötü düşün kötü yaşa, iyi düşün iyi yaşa der. ben iyiyim rahat olabilirim a.s.
amin allahım herkeze nasip etsin tatdırır o güzel duyguyu bizedeben de bir tiroid hastasıyım 11 yıl önce ameliyat oldum ve o zamandan sonra levatiron kullanıyorum bazen tsh ımın yükseldiği de oluyor o zaman ilaç dozunu artırıyorum ama tam olarak kurtulmam mümkün değil bir ömür ilaç kullanıcam
benimde çocuğum yok 4 yıldır evliyim yaş da geçiyor 1 kere normal yolla hamile kaldım düşük yaptım
sonra tedavilere başladım aşılama yaptırdım olmadı 2 kere tüp bebek yaptırdım 2. de tuttu ama sonra kalp atımı durdu ve kürtaj oldum şimdi beklemedeyim ve tsh ım arada yine yükseliyor bununda bebek sahibi olamama nedeni olduğunu biliyorum
ayrıca tsh yükselince prolaktinde yükseliyor ve bu da infertilite nedenlerinden biri benimde yükseliyor prolaktinim çünkü
ne yapıcam bilmiyorum üzülsem de ağlasamda elimden bir şey gelmiyor
eşimle çok iyi anlaşıyoruz ve problem yapmıyor üzülsede belli etmiyor sıkıntı yapan daha çok benim
ne zaman gelecek bu bebişler acaba biz de hakediyoruz anne olmayı
allahım dualarımızı kabul et ne olur çocuk sahibi olmak isteyenleri evlatsız bırakma yarabbim
ay ınsallah bızde ole oluruz ya
merhaba kızlar bende 10 yıldır haşhimato hipo tiroid hastasıyım.bu bebek konusundan bende muzdaribim gerçi 3 ay oldu denemeye başlayalı ama görüyorum ki insanlar hemen kaldım hiç uğraşmadım diyor ben tabi sinir oluyorum.hamileleri görünce bir üzülüyorum anlatamam vede çok kıskanıyorum neden neden ben de değilim diye... eşimde bebek isityo hemde çok arkadaşların bebeklerini sevmek çok acı veriyo soruyorum naıl hamile kaldın diye hemen hamile kaldım diyorlar.tiroid hamile kalmak için başlıca bir sorun kim nederse desin bunu gayet ii anlıyorum.
ŞİMDİ KIZLAR BEN 100 LÜK KULLANIYORUM.ORTALAMA 2.30-300 ARASI DEĞERLERİM.AMA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA TSH 0 A YAKIN OLANLARIN HAMİLE KALMA SANSI DAHA YÜKSEK GİBİ.
BENİM ADETLERİM 36-37 GÜN ARASI.KADIN DOĞUMA GİTTİM.DOKTOR SADECE 1 YUMURTANVAR ÇATLAMAYA HAZIR SADECE BİR YUMURTA TEMBEL YUMURTALIKLARIN DEDİİİ BEN TABİ DUMURRRRRRR Kİ DUMURRR BEN BU GİDİŞLE ÇOCUK SAHİBİ OLAMIYACAĞIM.ADETİM GECİKTİ SANIRIM STRESSTEN ....
AYYY KIZLAR WALLA ÇOK BUNALDIM.KAFAYI YİCEM GENÇ YAŞTA SU HALE BAK 10 YILDIR ÇEKİORUM DOKTORA DİYORUM KİLOM VAR AZ YEEEEEE DİYO BAŞLICAM YA BU ERKEK MİLLETİNE KESİNLİKLE KADIN DOKTOR BULUCAM EN AZINDAN HALİMDEN BELKİ DAHA İİ ANLAR((
KUSURA BAKMAYIN KIZLAR ÖLE İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ YAZDIM BİRAZ KARIŞIK OLDU İDARE EDİN...
SİZİ SEVİYORUM .ÖPÜYORUM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN HAYIRSIZSA OLMASIN
ben de bir tiroid hastasıyım 11 yıl önce ameliyat oldum ve o zamandan sonra levatiron kullanıyorum bazen tsh ımın yükseldiği de oluyor o zaman ilaç dozunu artırıyorum ama tam olarak kurtulmam mümkün değil bir ömür ilaç kullanıcam
benimde çocuğum yok 4 yıldır evliyim yaş da geçiyor 1 kere normal yolla hamile kaldım düşük yaptım
sonra tedavilere başladım aşılama yaptırdım olmadı 2 kere tüp bebek yaptırdım 2. de tuttu ama sonra kalp atımı durdu ve kürtaj oldum şimdi beklemedeyim ve tsh ım arada yine yükseliyor bununda bebek sahibi olamama nedeni olduğunu biliyorum
ayrıca tsh yükselince prolaktinde yükseliyor ve bu da infertilite nedenlerinden biri benimde yükseliyor prolaktinim çünkü
ne yapıcam bilmiyorum üzülsem de ağlasamda elimden bir şey gelmiyor
eşimle çok iyi anlaşıyoruz ve problem yapmıyor üzülsede belli etmiyor sıkıntı yapan daha çok benim
ne zaman gelecek bu bebişler acaba biz de hakediyoruz anne olmayı
allahım dualarımızı kabul et ne olur çocuk sahibi olmak isteyenleri evlatsız bırakma yarabbim
arkadaşlar biz bu kadar karamsarlığa kapılıp, stres yaparsak, heran her saniye hasta olduğumuzu düşünüp bu sebeple anne olamadığımızı beynimizde çınlatırsak, bozuk bir psikolojiyle hayatımıza devam edersek, kendimizi bırakıp eşimizi ve çevremizi de bu psikolojiye dahil edersek, oluşturduğumuz bu enerjiyle gerçekten çocuğumuz olmaz. beyin engeller, yeni sıkıntılar çıkartır olmaması için. çünkü bilmeden ona bunu emredersiniz. olumlamalar yapalım. beynimizi ve bedenimizi rahatlatalım. hergün kulağımızın duyacağı bir sesle ben ve vücüdum değerli, iyileştiğimi ve uyguladığım tedavinin bana fayda ettiğini biliyorum. rahat olabilirim. anne olacağımı biliyorum. anne olmayı çok ama çok istiyorum ve bana çok yaşlaştığını biliyorum. işte bu şekilde olumlamalar yapıp beynimize ve evrene güzel mesajlar verelim. secret yasası kötü düşün kötü yaşa, iyi düşün iyi yaşa der. ben iyiyim rahat olabilirim a.s.
hayır hayır canım benim tiroit hastalığının gebelikte hiçbir zorluğu yok kim söyledi sana olduğunu ben hiç bir sorun yaşamadım hamileliğimde tiroit hastalığı yüüznden bide öyle hamileliğimi öğrenince aniden bir yükseliş felanda olmadı sadece daha titiz takip ettik tiroidi ilaçlarımı her zaman düzenli aldım ve hiç aksatmadım sanırım 5. ayımda felan dı tiroidim ilacıma rağmen yükselmeye başladı hemen bi endokrinolojiye gittik tüm testlerimi gösterdim dr ilac dozunu değiştirelim dedi haftada 2 gün 2 tablet 5 gün birer tablet olarak devam ettik sonraki testlerde düzenli çıktı yani normaldi ama yine yükselseydi ilacın dozu gene değiştirilecekti şimdi haftada 3 gün 2 tablet alıyorum mesela testlerimlede takip ediyorum yükselişi düşüşü sen merak ettiklerini sor ben yanıtlarım canım benimmm
hamile kalmayı düşünmesende tsh stresten çok etkileniyo unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?