Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

kuzum benim ya ne mutlu bana. hiiçç karaları bağlama. ben bile kendime inanamadım, hala inanamıyorum nasıl gerçek oldu diye. evet devamlı ilşki, hiç yumurtlama gününü hesaplama bizim ne zaman yumurtlucağımız belli olmuyor. adet geciktikten sonra ki ilk testlere de inanmayın. adet gelmesi uzarsa 5 günde bir test yapın. özellikle göğüslerinizdeki değişimleri kontrol edin. ağrı var mı ve uçlarında bi edeğişiklik var mı???? benim uçları 2 haftalıkken büyümüştü ama ben anlamamıştım tabi. bebek 3 haftalıkken testte çıkıyor ama silik.

zorrrrrr ya bızımkıı yumurtlama zamanını bılmıyorsun adamında keyfıne kalmıs o yuzden benım ısım uzun ancak sansa o zamankılerde tutarsa tutarrrrrrrrrrrrr

Ya kızlar benİm t3 t4 normal tsh 0.67.doktor bu dozla hamİle kalırsın dedİ ama sİz 2.5 dİyorsunuz ???

benim de 0,16 ydı. gebeyken en güzel değer 2,5 altında olması canım. 2,5 da hamile kalırsan 3,5 fln olabilir değerin. benim 1 küsür olmuş. doktor çok güzel dedi. dozu da artırmadı

benim de 0,16 ydı. gebeyken en güzel değer 2,5 altında olması canım. 2,5 da hamile kalırsan 3,5 fln olabilir değerin. benim 1 küsür olmuş. doktor çok güzel dedi. dozu da artırmadı

alla alla benım doktor neden senınkı cok dusmus dusuk olur dedı banaaaaaaaaaaaaaa

yok canım ya. ben 0,16 yken doktora dozu düşüreyim mi dedim doktor hayır, gebe kalmadan önce hafif hipertiroidi olsun istiyoruz dedi. ama endokrin uzmanım dozu düşürdü 1,5 25 lik eutrox alıyorum.

yok canım ya. ben 0,16 yken doktora dozu düşüreyim mi dedim doktor hayır, gebe kalmadan önce hafif hipertiroidi olsun istiyoruz dedi. ama endokrin uzmanım dozu düşürdü 1,5 25 lik eutrox alıyorum.

bende 50 almaya basladım cok dusunce onceden bı bucukdu

he bir de beyfendilere bebek için ilişki istediğinizi belli etmeyin arkadaşlar, hiç yaramıyor. benim eşimin yumurtlama zamanlarında hep erken uyuyası geliyordu, tamamen psikolojik.

he bir de beyfendilere bebek için ilişki istediğinizi belli etmeyin arkadaşlar, hiç yaramıyor. benim eşimin yumurtlama zamanlarında hep erken uyuyası geliyordu, tamamen psikolojik.

sana katılıyorum canım düşünmeden olması gerek

olede artık onlarda bızım gıbı bılgılı oldukları ıcın artık hersyı bılıyorlar sen bellı etmesende anlıolar lülülülülülü

sogan suyu ıcıyorum ben bır haftadır kızlarrrrrrrrrrr

ne kadar kullanacaksın soğan kürünü..
bende başlayacam ama dr. dediğine göre sarı renkte soğan olması gerekmiş..bende ki kırmızı soğan...inş. işe yarar...benim kasıklarımda ağrı oluyor uzun zamandır..idrar yolundan mı yoksa yumurtalıklarda mı bilmiyorum..umarım bu soğan kürü işimize yarar...

valla cnm adetım bıttıkden sonra uc bes gun sonra basladım

15 gun ıcecem sabah aksam bır hafta oldu ıcelı

tadı burnunu tıkayıp ıcınde gelmıo

arkadaşlar sonuç çıktı. canlarım arkadaşlarım sonuç pozitif hamileyim. ezanların yüzüsuyu hürmetine sonsuz şükürler olsun. rabbim hepimizin kucağını hayırlı bebişlerle doldursun.

canım çok sevindim.Allah sağlıkla,sorunsuzca kucağına almayı nasip etsin.Nasıl sevindim anlataman.darısı biz isteyenlerin başına....

canım çok sevindim.Allah sağlıkla,sorunsuzca kucağına almayı nasip etsin.Nasıl sevindim anlataman.darısı biz isteyenlerin başına....

amin arkadaşım :Saruboceq: en kısa zamanda sizden de güzel haberler bekliyoruz canım, şenlendirelim burayı :enbuyukkk:

kızlar sabah eşime aldırttım hamilelik testi sonuç negatif (( 8 gün geçti sonuç yine hüsran 2 gebelik testi 1 BETA HCG 3 üde NEGATıF.sanırım yook bende bebiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş baksanızaa çıkmıyo hala en son ilişki 18-19 gün önce bebek olsa şimdiye kadar gözükmesi lazımdıııııııı MUHTEMELEN YOK KIZLAR BENDE BıŞEYYYY

WALLA KIZLAR BENıM KOCA HERŞEYı HESAPLIYO ADET OLUCAN ŞU TARıH DıYO ıŞLERıMıZıDE YUMURTLAMAYA GÖRE AYARLAMAYA ÇALIŞIYORUZ OTARıHLERDE ŞEHıRDIŞINA ÇIKMIYORUZ MÜMKÜN OLDUKÇA.böyle yapmazsak çocuk zor olur benim yumurtalıklar tembelmiş tembeeeeeeelllllll

canım henüz çıkmamış olabilir. göğüslerin ağrıyıp, karnında şişilik ve ağrı olursa bir daha test yap. tembel olsun siz her zaman ilişkinizde bulunun.

kızlar son 3gün umarım adet olmam bu ayda kontrolum var umarım sonuçlar güzel olur bende sevinmek istiyorum herşey güzel olsun kasıklarımda çok ağrı var offfffffffff bekle bekle bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…