inşallah kızlar bende çok istyorum burdan güzel haberler vermeyi.listede olmayı BENDEEE hemde çookkk istıyorum kendimide hazırlamak istemyorum ama elimde değil işte.
sevsevil tahminine göre adet günü döllenme olmuşsun .bende 5gün kala bırakıyordum ilişkiyi demekki bırakmıyacağım tam gaz devammm yolaaaaa.
sen varyyaaa benim umudum oldun walla karaları bağlamıştım ama şimdi beyaz bulutları görebiliyorum YAŞASINNNNNNNN:)))
bilmiyorumkismile ayda 3 kez kaç senelik evlisiniz canım yaa
biz haftada en az 2 kez :kedi:
Ya kızlar benİm t3 t4 normal tsh 0.67.doktor bu dozla hamİle kalırsın dedİ ama sİz 2.5 dİyorsunuz ???
benim de 0,16 ydı. gebeyken en güzel değer 2,5 altında olması canım. 2,5 da hamile kalırsan 3,5 fln olabilir değerin. benim 1 küsür olmuş. doktor çok güzel dedi.dozu da artırmadı
doktor bana dedıkı eger bu dusuklukle hamıle kalırsan dedı dusuk olur dedıııııııı benımde nerdeyse aynı ya bende dedım yuksek olunca hamıs kalamıyoruz sımdı dustu kalırmıyım dedım olur ama dusuk olru buyuk ıhtımalle dedı
yok canım ya. ben 0,16 yken doktora dozu düşüreyim mi dedim doktor hayır, gebe kalmadan önce hafif hipertiroidi olsun istiyoruz dedi. ama endokrin uzmanım dozu düşürdü 1,5 25 lik eutrox alıyorum.
he bir de beyfendilere bebek için ilişki istediğinizi belli etmeyin arkadaşlar, hiç yaramıyor. benim eşimin yumurtlama zamanlarında hep erken uyuyası geliyordu, tamamen psikolojik.
he bir de beyfendilere bebek için ilişki istediğinizi belli etmeyin arkadaşlar, hiç yaramıyor. benim eşimin yumurtlama zamanlarında hep erken uyuyası geliyordu, tamamen psikolojik.
sogan suyu ıcıyorum ben bır haftadır kızlarrrrrrrrrrr
ne kadar kullanacaksın soğan kürünü..
bende başlayacam ama dr. dediğine göre sarı renkte soğan olması gerekmiş..bende ki kırmızı soğan...inş. işe yarar...benim kasıklarımda ağrı oluyor uzun zamandır..idrar yolundan mı yoksa yumurtalıklarda mı bilmiyorum..umarım bu soğan kürü işimize yarar...
arkadaşlar sonuç çıktı. canlarım arkadaşlarım sonuç pozitif hamileyim. ezanların yüzüsuyu hürmetine sonsuz şükürler olsun. rabbim hepimizin kucağını hayırlı bebişlerle doldursun.
canım çok sevindim.Allah sağlıkla,sorunsuzca kucağına almayı nasip etsin.Nasıl sevindim anlataman.darısı biz isteyenlerin başına....
kızlar sabah eşime aldırttım hamilelik testi sonuç negatif(( 8 gün geçti sonuç yine hüsran 2 gebelik testi 1 BETA HCG 3 üde NEGATİF.sanırım yook bende bebiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş baksanızaa çıkmıyo hala en son ilişki 18-19 gün önce bebek olsa şimdiye kadar gözükmesi lazımdıııııııı MUHTEMELEN YOK KIZLAR BENDE BİŞEYYYY
WALLA KIZLAR BENİM KOCA HERŞEYİ HESAPLIYO ADET OLUCAN ŞU TARİH DİYO İŞLERİMİZİDE YUMURTLAMAYA GÖRE AYARLAMAYA ÇALIŞIYORUZ OTARİHLERDE ŞEHİRDIŞINA ÇIKMIYORUZ MÜMKÜN OLDUKÇA.böyle yapmazsak çocuk zor olur benim yumurtalıklar tembelmiş tembeeeeeeelllllll
kızlar son 3gün umarım adet olmambu ayda kontrolum var umarım sonuçlar güzel olur bende sevinmek istiyorum herşey güzel olsun kasıklarımda çok ağrı var offfffffffff bekle bekle bekle
canım inşallah hayırlı haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?