Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

benımde azda alsa beyaz akıntım var anlamadım gıttı yumurtlama donemı cokdan gectı neyın nesı bu anlamadım

sogan suyu bıttı ıncır yıyorum sureklı ac karnına ılacdan sonra adetım bır duzelsın baska bırsey ıstemıom

Yasasınnnnnnnnn adetım duzene gırdııııııııııııııııııııı

30 gunde geldı

adetıme ılk defa sevınıyorum ya olmak ayrı dert olmamak ayrı dert oldu bıze

yasasın eskısı gıbı olduya

selam kızlar a.s. ben gelmeyeli eler olmuş burda ay sevsevilcim hala inanamıyorum 2 gündür topiği baştan sona okudum sonra senin gebe kaldığını öğrenince bir zıpladımdelikafadulden görmeliydim alkisalkisalkis aynı böyle el çırptım rabbim biliyor nasıl sevindiğimi

bu arada sosyalci06 seni de tebrik ederim cnm senin gebelik haberine denk gelmemişim ben

rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi bizlerede nasip etsin inşallah :Saruboceq:

benim bu ay aşırı derece akıntım oldu hani şu yumurta akı gibi olandan geneçay 30 unda adet görmüşüm bu ay olmadı hala:sm_confused:

VALLA CNM BEN COK CALISMAK ISTIYORUM BEBEK OLSUN DIYE ESIM PEK ORALI DEGIL SANKI BEBEK KENDILIGINDNE KENDIM YAPACAM SINIR OLUYORUM YAAAAAA BENI LISTEDE ZOR GORURSUNUZ BIRAZZZZZZZZ BU GIDISLE:çok üzgünüm:

cnm benimde eşim inan aynı 4 senedir hep ben uğraşıyorum hastanelerde :a015: bebişim olunca sevdirmiycem herifesırnaşık şey

kendinize iyi bakın canlar kimseden fayda yok hoşçakalına.s.

Son düzenleme:
Herkese merhabalar,

topiğinizi yeni gördüm ilk sayfaları okudum ancak tamamını okuyamadım. Ben de yaşadıklarımı kısaca yazmak istedim.

Ben 2008 aralıkta hamile kaldıktan sonra bakılan kan değerlerimde tsh yüksek çıktı ve haşimato hastalığı teşhisi kondu. yani o güne kadar hiç anlamamıştım. Aslında hastalık kendisini biraz belli etmiş. Nedensiz yere kilo almam ve ne yapsam kilo verememem bundanmış ama bilememişim. Adetlerim de düzenli olunca.. Neyse hamileliğim boyunca değişen dozlarda ilaç kullandım. Şuan kızım 6.ayını bitirdi. Maşallah oldukça sağlıklı, tiroid değerleri normal bir bebek.

Arkadaşlarım acaba bu ay hamile kalırmıyım diye düşünmeyi bırakın. Kendinize başka bir şey bulmaya çalışın düşünecek. Belki düşünmeyi bırakmak zor gelicek ama inanın kendinizi bir rahat bırakırsanız en kısa sürede zaten hamile kalırsınız. Düşünsenize o minicik canlının huzurlu, sakin, mutlu bir anneye ihtiyacı var. Siz öyle olmadığınız sürece de vücudunuz bir bebeği sahiplenmiyor. Siz huzurlu olun ki vücudunuz da bir bebeğe hazır olduğunuzu anlasın.

Hamişlere de tek önerim doktor kontrollerini ihmal etmesinler. Ayrıca doğumdan sonra lohusalık bitince mutlaka kontrollere devam. Benim ilaç dozu artık arttı biraz ama bakalım hormonlarım tam dengeye otursun inşallah daha az ilaç alıcam.

Herkesin bebişleri şimdiden hayırlı olsun. Kendinize ve vücudunuza inanın..

merhaba...
hoşgeldin aramıza
ben de haşimato hastasıyım...zor bir hastalık ama insan alışıyor...kilo problemi malesef haşimatoların çoğunda var..sen şanslısn ki sağlıklı bir bebek doğurmuşsun....Allah bağışlasın...haşimatoda diğer hastalara göre düşük riski fazla..diğer hamilelere göre daha dikkat etmemiz gerekiyor...haşimato hastalığın hamilelik öncesiydi heralde..yoksa sonramı oldu..çünki hamilelik sonrasındada bu hastalığı olan çok kişi var....

hoşbulduk. çok teşekkür ederim. Amin, Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın inşallah..

Düşük riski yaşamadım ancak bu hamileliğimden bir sene kadar önce dış gebelik yaşadım. haşimatonun aslında ne zaman başladığını kesin olarak bilmiyorum. Planlamadan hamile kaldım, yani testlerim hamile kaldıktan hemen sonra yapıldı ve o testlerde TSH 5 çıktı. Dr. daha sonra kandaki antikor değerine bakınca anladı haşimato olduğunu. hamileyken ultrasonla bile kontrol etmedi. nodül olsa bile hamileliğinden dolayı müdahele edemeyeceğim için sonra bakarız demişti. Ultrason kontrolünden yeni geçtim ve haşimato teşhisi tekrar konuldu. Yani öğrenmem bu şekilde oldu. hormonlarım tam eski haline döndükten sonra durumumun daha netleşeceğini söyledi dr. ancak doğumdan sonra TSH 14-15 seviyelerine çıktı. tüm hamileliğim boyunca hep 2- 2,50 civarında seyretmişti. yani normaldi. tekrar ilaç arttırımı yaptı dr bakalım sonuç ne olacak..

size de çok çok geçmiş olsun. benim en büyük derdim şu anda kilolarım. doğum sonrası çok azını verebildim. o sıkıntı yapıyor çok.. sanırım tsh normal seviyede olmadıkça ne yapılsa kilo verilemiyormuş. bilginiz var mı bu konuda ??

kuzum benim çok teşekkür ederim ben de gebelik haberlerini alınca inanılmaz seviniyorum. inşallah sizin de haberlerinizi alıcam. tsh düşmüş, akıntılar başlamış herşey yolunda demek ki tatlım. iyi haberlerini ver bize inşallah Şeniz

sevsevıl sekerım hamıslık nasıl gıdıo cnm amannnnn ha dıkkat cnm benım agır magır kaldırma ılk uc ay onemlı

canım hamişlik tuhaf bi duygu... bebişi ultrasonda gördüm sonunda ama alttan muayeneyle, rahmim tersmiş o yüzden karından göremedi doktor. rahmimim ters olduğunu da o kadar muayene oldum ilk kez duydum bilmiyorumkismile

canım hamişlik tuhaf bi duygu... bebişi ultrasonda gördüm sonunda ama alttan muayeneyle, rahmim tersmiş o yüzden karından göremedi doktor. rahmimim ters olduğunu da o kadar muayene oldum ilk kez duydum bilmiyorumkismile

aman olsun cnm sen saglıklı bebegını kucagına alda tersmıs mersmıs bosver takma kafanaaaa

OF Ya dıyet yapmak ıstıom kılo vermem lazım ne etcem bılmıom ekmegı kessem tamamen bırde sekerlı seyler yemesem nasıl olurkı

selam kızlar
bende bir türlü diyetle kilo veremedim mız mız egzersizle verebiliyorum ancak bunun yanında şekerden undan tuzdan yağdan uzak duruyorum geçen sene 69 civarıydım bu sene 67 geliorum boy 162 şöyle ir 52 filan olsam çok sevinirim : D neyse devam çalışmalara

bu ayda bebiş yok

yarın troid ölçümüm var bakalım geçen ayki gibi güzel çıkacak mı ben okudum genelde hepinizin troid değerleri yüksek benim troidim çok düşük seviyeleredeydi 0.004 gibi benimde yukarıya çekilmeye çalşılıyor hangisi hipotroid hangisi hipertroid karıştırmaya başladım

canım, benim doktorum hafif hipertiroidi gebe kalmadan önce tavsiye ediyoruz dedi. benim gebe kaldığım ay 0,16 - 1 arasıydı. tiroid doktorum 2 nin altında olması iyi dedi. kızlar sahip olduğunuz değerler gebe kalmak için uygun aslında ama şu kafaya takma olayını bi bırakabilseniz. ben de atamıyordum ama doktor bu ay ümitlenme diyince bende nasılsa bu ay olmaz diye takmadım. ama işte takmamak için böyle bişey olması ya da araya bi telaş girmesi gerekiyor. oluyor kızlar oluyor bakın bende adet düzensizliği de vardı. umudunuzu yitirmeyin sakın. zamanı geldiğinde o karnınıza düşmüş olacak Allahın izniyle.

ınsallah ALLAHIN ıznıyle olcak

ben sımdı kılo vermek derdım ondanşakkıdı sonra bebek gelcekse gelsın gamyoncuiremsu

hayatımda hiç diyet yapmadım zaten istikrarsız bir insanım diyet listelerine hiç uyamam. ama biliyorum ki kilo vermemiz için 2 katı çaba harcamamız gerekiyor. hem diyet hem spor şart. ama benim gibi önce gaza gelip sonra fos diye ertelemeye başlarsak bu iş çok zor. kolay gelsin tatlım.

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

kızlar çok heyecanlıyım 3 aydır levatiron kullanıyorum ve bu ayın11. perşembe günü kontrolum var umarım değerlerim normale inmiştir 24.12 idi en son bakalım son durum ne olucak eğer normale inmişse hemen kadın dr gidip yumurtlama tedavisine başlamayı düşünüyorum ve çok heyecanlıyım ben ya -tatlicadiarzu-

canım inşallah şöyle bi 2,5 altına inmiş olsa süper olur. hadi bakalım hayırlısı.

canım inşallah şöyle bi 2,5 altına inmiş olsa süper olur. hadi bakalım hayırlısı.

saol canım ay yüreğim ağzımda töbe töbe ne bu bende inşallah hayırdır boshayallersmile
sen nasılsın olumsuz bir durum yok değilmi nası gidiyo nası bi his :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…