Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

umarım senin nasıl gidiyor hamilelik hamiş kalmayı bercerdin :) şimdi cinsyet ne olcak die heyecanlanırsın......

cinsiyetini erkek hissediyorum :) ondan ziyade insan hep bebeğin sağlığını düşünüyor, sonuna kadar ulaşabilecek miyim diye düşünüyor. zaten yeni dertler üretmeye üstüne yok insanoğlunun. sen de canını sıkma bak tsh düşmüş bu ay olmasa bir daha ki aya olacaktır. yaradana emanet et kendini, hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah.

amin. yeniden kırmızı kart gördüm bu ay da bitti her ay yeni umut yen hevesler ama boşşşş doğru diosun ama olmuo işte allahın taktir ilahisi

aşkımmm bak ne zamandır bebek diye söyleniyosun şimdi hamişsin yine streslisinnnn sakın yapma kötü şeyler acabalar düşünme daha yolun başındasın bak ben ikiz hamileyim hep riskliydi ama hep mutlu ve umutlu oldum oğlumun kalbinde sorun çıktı down sendromu olabilir dediler sadece dua ettim ha ilk zamanalr kafama takmadımmı taktım ama sonra birşeyin çıkmayacağına inandırdım kendimi 2.düzeye girdim doktorlar daha olumşlu konuşunca bende küçük ihtimallere bağlanıp kalmadım erken doğum riskim hep vardı erken doğup günlerce haftalarca hatta aylarca küvözde kalabilirlerdi ama bak 35 i bitirmek üzereyim herzaman sakin soğukkanlı oldum çocuklarım da sakin olsun diye hayat hepacabalarla dolu hayatım bu en güzelzamanı kendine zehir etmemeni sadece tadını çıkarmanı tavsiye ederim hamileisn ve içinde bir can taşıyorsun varmı daha güzel birşeyyyy rabbim burdaki herkese nasip etsin bu duyguyu ve herkese tavsiyem hayatı acabalarla kendinize zevk etmeyin anın tadını çıkarın ve size sunulan nimetlerden zamanında faydalanın hepinizin bebeksahibi olması için bi zamanı var umutsuzluk yokkkk
ya varya kafayı yicem artık kafaya taka taka bunaldım artık bune zor bi durummuş allahım bu ne çekilmez bi durummuş anlamdım

üsttede yazım bu durumu çekilmez olarak görme önce sakinliğini koru alacaksın bebeişini kucağına sadece zamanı vardır sabırla tevekülle o zamanı bekle canım benim 15 yıl bekleyen var 10 kez tüp bebek denemesi yapan var sen stres yaparsan isyan edersen olmaz unutma herşeyin bi zamanı var lütfen üzme kendini hepimiz o yollardan geçtik hepimiz tsh belası ile uğraştık düşmesini bekleidk düştü ymurtlamayı bekleidk yani hepimiz geçtik bu yolla zamanı gelincede bebişlerimize kavuştuk lütfen sabır ve sukunetttt

kızlar bende bebiş yok adet oldumm.düşler kaldı öbür aya....

hayırlısı olsun hepimiz için

çalışmalara devammmm durmak yok

canım ne güzel yazmışsın. ben herşeyi çok kafaya takan biriyim ama senin yaklaşımında olabilmek çok ama çok güzel. süper kadınsın sen :hooray: bebeklerin nasıllar şimdi canım, sen nasılsın güzel anneleri

canım benim bugün kontrole gittim kadın dr tüm tahlillerimi yaptırdım . Sonuçlar yarın alcam o zaman sölerim tsh kaç olmuş... Hamilelik nasıl gidiyo bakalım benim bebiş 8 haftalık oldu ve bütün gün çok midem bulanıyo...Artık bunları konuşuruz ben nasılım sen nasılsın falan :) Allahım bütün isteyen arkadaşlarıma versin...

canım sonuçlar nasıl?

Sevsevılcım nasılsın tatlım hamıŞlık nasıl gıdıyor bıtanem merak edıyorum senı deĞerlerın nasıl

Sevsevİlcİm nasılsın tatlım hamİŞlİk nasıl gİdİyor bİtanem merak edİyorum senİ deĞerlerİn nasıl

canım hamişlik iyi de ultrasonda göremedim ya bi görsem rahatlıcam. tsh değerim 1 küsür şimdilik iyi 1 ay sonra tekrar kan verilip bakılcak. doktor yükseltmedi dozu. bugün kadın doğumda randevum vardı gidemedim hava şartlarından dolayı, kayar düşerim fln korktum, havalar düzelsin gitcem. sen nasılsın canım?

sevsevil durumunu merak ediorum 1 yıl geçmiş aradan acaba hamilelik varm?

ayyy iyi hadi tatlım sevindim değerlerin çok güzelmiş
ben hep aynıyım tatlım bildiğin gibi değişiklik yok şuanda

sevsevıl sekerım hamıslık nasıl gıdıo cnm amannnnn ha dıkkat cnm benım agır magır kaldırma ılk uc ay onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…