Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

şağolaşın tatlım dualarım eninle ama şen kötüye yorma şakın takma kafayada tamammı tatlım rabbim şağlıkla kucağına almayı naşip etşin bitanem

arkadaşlar sonuç çıktı. canlarım arkadaşlarım sonuç pozitif hamileyim. ezanların yüzüsuyu hürmetine sonsuz şükürler olsun. rabbim hepimizin kucağını hayırlı bebişlerle doldursun.

:CüvCüv:canım benimmm yaşasınnn ya şükürler olsun....Gördün mü bak sen de artık hamişsin inanamıyorummm.....Aman da aman anne olacaksın canım benim ya inan sana ve gerçekten bebek isteyen herkes için o kadar çok dua ettim ki anlatamam allahım yüzümüze baktı bitanem...Hayırlısıyla inşallah sorunsuz bitirir ve meleklerimizi kucağımıza alırız tattlım...Seni ve eşini tebrik ediyorum...:CüvCüv: opuyorumnanaktan

kızlar hala adet olamadım 6gün geçtii belim çok ağrıyooo birde sol gögsümün ucuna dokunamıyorum acıyo.bunlar hamilelik belirtisi olabilr mi?kendi kendime umut vermiyorumdur inşallah eşim BETA HCG de çıkmadıysa yoktur dio ama geç döllenme oldysa eğer.

kızlar idrar testi alıp yapsam adetin kaç gün geçmesi lazım göstermesiiçin?yarın 1hfta olcak

cnm teste 7 gun dıolar bence yarın bır test al yap hayırlısıyla 3.hamısımız sen ol​

sosyalcı06:CüvCüv:
sevsevil :CüvCüv:

hadı kızlar hadıııııııı basarabılırız bu topıkde herkes hamıs kalacak sırasıyla ben bılıyorum ınanıyorum

canım ben adetimi 10 gün geçti test yaptım negatif çıktı hem de kaç kere test yaptım.geç döllenmeyle kalmışım. adet düzensizliğinde yumurtlamayı takip edemiyoruz. benim karnım çok ağrıyordu test yaptığım gün de göğsüm ağrıyor diye test yaptım. olabilirsin yani.

tatlımm evet sana çok ama çok sevinmiştim Allah bana da nasip etti. çok şükür. amin canım boshayallersmile şimdi ben de dua ediyorum diğer arkadaşlarıma. ve şu an anlıyorum ki değerler normale gelince gerçekten gebe kalınabiliyor. canım şimdi senin tsh kaç?

canım benim yeni hamişim yazdıklarını okudum çok sevindim herşey olumlu maşşallah
annesi gelicem deyince geliyo bu melekler işte hiç karamsar olma herşey yolunda senin maşşallah

cnm ya benım tsh baya dusmus bılıyormusun ıkıyuz kusur doktor bıle sasırdı saglıklı bır deger 2.bucukmus ya oan gelmesı lazımmıs

cnm ya benım tsh baya dusmus bılıyormusun ıkıyuz kusur doktor bıle sasırdı saglıklı bır deger 2.bucukmus ya oan gelmesı lazımmıs

canım değerin çok güzel hadi bakalım sırada sen varsın seninde haberini alıcaz en kısa zamanda..yumurtlama gününe dikkat et bu aralar kendini fazla üşütme bol bol çalış :kedi:
sonuç pozitif olucak :CüvCüv:

inşallah kızlar bende çok istyorum burdan güzel haberler vermeyi.listede olmayı BENDEEE hemde çookkk istıyorum kendimide hazırlamak istemyorum ama elimde değil işte.

sevsevil tahminine göre adet günü döllenme olmuşsun .bende 5gün kala bırakıyordum ilişkiyi demekki bırakmıyacağım tam gaz devammm yolaaaaa.

sen varyyaaa benim umudum oldun walla karaları bağlamıştım ama şimdi beyaz bulutları görebiliyorum YAŞASINNNNNNNN:)))

Ya kızlar benım t3 t4 normal tsh 0.67.doktor bu dozla hamıle kalırsın dedı ama sız 2.5 dıyorsunuz ???

ya kızlar benim t3 t4 normal tsh 0.67.doktor bu dozla hamile kalırsın dedi ama siz 2.5 diyorsunuz ???

doktor bana dedıkı eger bu dusuklukle hamıle kalırsan dedı dusuk olur dedıııııııı benımde nerdeyse aynı ya bende dedım yuksek olunca hamıs kalamıyoruz sımdı dustu kalırmıyım dedım olur ama dusuk olru buyuk ıhtımalle dedı

VALLA CNM BEN COK CALISMAK ISTIYORUM BEBEK OLSUN DIYE ESIM PEK ORALI DEGIL SANKI BEBEK KENDILIGINDNE KENDIM YAPACAM SINIR OLUYORUM YAAAAAA BENI LISTEDE ZOR GORURSUNUZ BIRAZZZZZZZZ BU GIDISLE:çok üzgünüm:

VALLA CNM BEN COK CALISMAK ISTIYORUM BEBEK OLSUN DIYE ESIM PEK ORALI DEGIL SANKI BEBEK KENDILIGINDNE KENDIM YAPACAM SINIR OLUYORUM YAAAAAA BENI LISTEDE ZOR GORURSUNUZ BIRAZZZZZZZZ BU GIDISLE:çok üzgünüm:

inanki benimkide öyleydi herif bi rahattı sorma gitsin ama 3.5 senemiz doldu evlilikte etekleri tutuştu şimdi sorma gitsin :kedi:

inanki benimkide öyleydi herif bi rahattı sorma gitsin ama 3.5 senemiz doldu evlilikte etekleri tutuştu şimdi sorma gitsin :kedi:

AMA GELMIS ARARA ARA BEBEK OLSUN DIO BEBEK GORUNCE ICI GIDIO IS SEYE GELINCE AYDA 3 KEZ YANI BOLE OLMUOKIboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…