kaydirigubbakcemile3 daha 4 haftalık bile değilmiş 3- 3,5 gibi. mercimek diyorum ben ona opuyorumnanaktan rabbim gebelerin duasını kabul edermiş Allahım hepinize ikiz versinmerak etmeyin doktorların söylediklerini çok fazla kafaya takmayın. zamanı geldiğinde bebişiniz karnınızda olacak tatlılarım... kızlar inşallah Allahım sonuna kadar sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bananda dua edin nolur. riskleri biliyorsunuz Allahım korusun
arkadaşlar sonuç çıktı. canlarım arkadaşlarım sonuç pozitif hamileyim. ezanların yüzüsuyu hürmetine sonsuz şükürler olsun. rabbim hepimizin kucağını hayırlı bebişlerle doldursun.
kızlar hala adet olamadım 6gün geçtii belim çok ağrıyooo birde sol gögsümün ucuna dokunamıyorum acıyo.bunlar hamilelik belirtisi olabilr mi?kendi kendime umut vermiyorumdur inşallah eşim BETA HCG de çıkmadıysa yoktur dio ama geç döllenme oldysa eğer.
kızlar idrar testi alıp yapsam adetin kaç gün geçmesi lazım göstermesiiçin?yarın 1hfta olcak
kızlar hala adet olamadım 6gün geçtii belim çok ağrıyooo birde sol gögsümün ucuna dokunamıyorum acıyo.bunlar hamilelik belirtisi olabilr mi?kendi kendime umut vermiyorumdur inşallah eşim BETA HCG de çıkmadıysa yoktur dio ama geç döllenme oldysa eğer.
kızlar idrar testi alıp yapsam adetin kaç gün geçmesi lazım göstermesiiçin?yarın 1hfta olcak
:CüvCüv:canım benimmm yaşasınnn ya şükürler olsun....Gördün mü bak sen de artık hamişsin inanamıyorummm.....Aman da aman anne olacaksın canım benim ya inan sana ve gerçekten bebek isteyen herkes için o kadar çok dua ettim ki anlatamam allahım yüzümüze baktı bitanem...Hayırlısıyla inşallah sorunsuz bitirir ve meleklerimizi kucağımıza alırız tattlım...Seni ve eşini tebrik ediyorum...:CüvCüv: opuyorumnanaktan
tatlımm evet sana çok ama çok sevinmiştim allah bana da nasip etti. çok şükür. Amin canım boshayallersmile şimdi ben de dua ediyorum diğer arkadaşlarıma. Ve şu an anlıyorum ki değerler normale gelince gerçekten gebe kalınabiliyor. Canım şimdi senin tsh kaç?
cnm ya benım tsh baya dusmus bılıyormusun ıkıyuz kusur doktor bıle sasırdı saglıklı bır deger 2.bucukmus ya oan gelmesı lazımmıs
ya kızlar benim t3 t4 normal tsh 0.67.doktor bu dozla hamile kalırsın dedi ama siz 2.5 diyorsunuz ???
canım değerin çok güzel hadi bakalım sırada sen varsın seninde haberini alıcaz en kısa zamanda..yumurtlama gününe dikkat et bu aralar kendini fazla üşütme bol bol çalış :kedi:
sonuç pozitif olucak :CüvCüv:
Ya kızlar benİm t3 t4 normal tsh 0.67.doktor bu dozla hamİle kalırsın dedİ ama sİz 2.5 dİyorsunuz ???
VALLA CNM BEN COK CALISMAK ISTIYORUM BEBEK OLSUN DIYE ESIM PEK ORALI DEGIL SANKI BEBEK KENDILIGINDNE KENDIM YAPACAM SINIR OLUYORUM YAAAAAA BENI LISTEDE ZOR GORURSUNUZ BIRAZZZZZZZZ BU GIDISLE:çok üzgünüm:
cnm ya benım tsh baya dusmus bılıyormusun ıkıyuz kusur doktor bıle sasırdı saglıklı bır deger 2.bucukmus ya oan gelmesı lazımmıs
inanki benimkide öyleydi herif bi rahattı sorma gitsin ama 3.5 senemiz doldu evlilikte etekleri tutuştu şimdi sorma gitsin :kedi:
AMA GELMIS ARARA ARA BEBEK OLSUN DIO BEBEK GORUNCE ICI GIDIO IS SEYE GELINCE AYDA 3 KEZ YANI BOLE OLMUOKIboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?