kızlar sizin de saçlarınızın uçları kuruyor mu ve dökülüyor mu??? tiroid yapıyormuş.
pko degılmısım bugun sordum hormonların temız dedı sevındım
adetımde tam zamanında geldı
bebek ısını agustosa kadar erteledım zaten
korunuyorum suan
evet canım tiroid saç dökülmesi yapar bendede yapıyo ama çok miktarda değil
saçlarımdan yağ akıyo gibi bi görüntüsü var her gün yıkmazsam olmaz :bbo: bu da saçımı besliyomuş opuyorumnanaktan
bende tam tersi oldu bu hastalığa yakalandığımdan beri saçlarım çok kuru ve cansızlaştı...
bende tam tersi oldu bu hastalığa yakalandığımdan beri saçlarım çok kuru ve cansızlaştı...
kızlar doktora gittik bebeğim gayet iyi 7 haftalık.kalbide atıyo pıtır pıtır minicik daha.babasıda bende mest oluk tabiii görünce..çok şükür herşey yolunda.tiroid kontrolüne gidicem salı.umarım oda iyi çıkar.
sizi seviyorum kendinize iyi bakın ruhunuza daha da iyi bakın....mucukkkkkkkkkkk
pko degılmısım bugun sordum hormonların temız dedı sevındım
adetımde tam zamanında geldı
bebek ısını agustosa kadar erteledım zaten
korunuyorum suan
arkadaşlar merhaba fikrinize ihtiyacım var. dün doktora gittim ve hipotiroid olduğunu söyledi EUTHYROX adında bir ilaç verdi bunu kullanıcaksın dedi ayrıca dün adetimin ikinci günüydü beşinci günü başlamam için klomen verdi 9. gününde gel ovitrelle iğne yapıcaz dedi şimdi sorum şu troidi tedavi etmeden direk ilac ve iğne başlaması normallmı biraz bekleyip troidi takip etmemiz gerekmezmiydi tecrübesi olan yada aynı durumda olan varmı acaba teşekkürler şimdiden
vallahi canım biraz erken başlamış gibi geldi doktorun çünkü bende de var tiroid doktor ilk olarak 1 aylık tedavi verdi daha sonra yumurtalıklara geçicez dedi ilk baş tiroid için tedaviye başlaması lazımd ilginç geldi bana
arkadaşlar merhaba fikrinize ihtiyacım var. dün doktora gittim ve hipotiroid olduğunu söyledi EUTHYROX adında bir ilaç verdi bunu kullanıcaksın dedi ayrıca dün adetimin ikinci günüydü beşinci günü başlamam için klomen verdi 9. gününde gel ovitrelle iğne yapıcaz dedi şimdi sorum şu troidi tedavi etmeden direk ilac ve iğne başlaması normallmı biraz bekleyip troidi takip etmemiz gerekmezmiydi tecrübesi olan yada aynı durumda olan varmı acaba teşekkürler şimdiden
cevabın için teşekkür ederim . ben de öyle düşündüm ama eve geldikten sonra aklım başıma geldi tedaviyi de aksatmak istemiyorum söylediği tarihte gidip devam edeyim bari.
bir de arkadaşlar ben internette bişeyler okudum ve korktum doğrusu. troid hastalığı olanların bebeklerinin karnında öldüğü yada çocuklarda zeka geriliği yaprığı gibi bunlar hakkında bilginiz varmı acaba
ya bana kalırsada ilk önce tiroidi düşürmesi lazım zaten tiroid direk olarak yumurtalıklarıda etkiliyo
ama onunda bi ildiği vardır tabiki[/QU
teşekkür ederim cevabın için benimde kafam karışık napsam bilmiyorum dediğin gibi bir bildiği vardır herhalde çok deneyimli bir doktor tüp bebek merkezi sahibi güvenerek gitiim bu işi yıllardır yaptığını düşünerek hayırlısı olsun inş.
yaa mızmız sen beni öldürcen mii niye korunuyosun ki yaalsanaalsanasmile korunmaa kilo için falan. bırak bebeğin gelirse gelsin erteleme hihoyyyt
sevsevıl cnm cok kararsızım kafam allak bullak delırcem
kılom var zor olcak kocaman olcam
ama bır yondende olayı sogutmadan tedavı oluyuyum dıyorum
ama bır yandanda ıstemıyorum bebek benı cok yıprattı delırcem yahuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?