Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

slm kızlar bugun doktora gıttım
kıstım erımıs
doktor soyle dedı
heray yumurtan oluyor ama catlamıyor catlamayan yumurtada kıste donusuyor dedı

sımdı benım catlama sorunum mu varrrrr kı

pko degılmısım bugun sordum hormonların temız dedı sevındım

adetımde tam zamanında geldı

bebek ısını agustosa kadar erteledım zaten

korunuyorum suan

kızlar doktora gittik bebeğim gayet iyi 7 haftalık.kalbide atıyo pıtır pıtır minicik daha.babasıda bende mest oluk tabiii görünce..çok şükür herşey yolunda.tiroid kontrolüne gidicem salı.umarım oda iyi çıkar.

sizi seviyorum kendinize iyi bakın ruhunuza daha da iyi bakın....mucukkkkkkkkkkk

korunuyorum suan

canım benim bunlar normal hale geldi artık saolsun tirodimiz:) bendede aynı sorun var artık alışcaz sanırım arada böyle yaramaz kistleree canının sıkma sakın artık ilaçla hemen eriyebilior zaten kist küçücük bi ilaçla

mızmızım canım geçmiş olsun.herşey yoluna gircek tatlım.ben öyle üzülüyordum ki bir tane yumurtam var diye hamile kalamıcam diye ama olunca oluyo sen kendini strese sokma.bebek varsın bir kaç ay sonra olsun sende bebişinde sağlıklı olsunda.

saolun kızlar ınsallah hepmız bu mubarek gunde dıledıgımzı seylere kavusuruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bende tam tersi oldu bu hastalığa yakalandığımdan beri saçlarım çok kuru ve cansızlaştı...

bende tam tersi oldu bu hastalığa yakalandığımdan beri saçlarım çok kuru ve cansızlaştı...

aynen ya çok canım sıkılıyor bi de biraz uçlarından aldırıyım dedim saçım uzun ve daha da uzatmaya çalışıyorum, herif önleri kısa arkaları uzun bırakarak harikalar yarattı sağolsun klava: uçlar da çok kırılıyor kuru offf.. tiroid belirtisiymiş zaten bu kuruluk ve dökülme bi de göz çevresinde koyu halkalar, mum gibi mat cilt, selülit.. hepsi tiroid kaynaklı olabiliyor yada artış gösterebiliyormuş. şu tiroidde kadının oynamadık yerini bırakmıyor ya eyvahedigeldismile

maşallah annesi, Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. şimdi sıra cinsiyette, erkekse çok erken gösterir.. kendine ve bebişine çok çok iyi bak..

korunuyorum suan

yaa mızmız sen beni öldürcen mii niye korunuyosun ki yaalsanaalsanasmile korunmaa kilo için falan. bırak bebeğin gelirse gelsin erteleme hihoyyyt

arkadaşlar merhaba fikrinize ihtiyacım var. dün doktora gittim ve hipotiroid olduğunu söyledi EUTHYROX adında bir ilaç verdi bunu kullanıcaksın dedi ayrıca dün adetimin ikinci günüydü beşinci günü başlamam için klomen verdi 9. gününde gel ovitrelle iğne yapıcaz dedi şimdi sorum şu troidi tedavi etmeden direk ilac ve iğne başlaması normallmı biraz bekleyip troidi takip etmemiz gerekmezmiydi tecrübesi olan yada aynı durumda olan varmı acaba teşekkürler şimdiden

vallahi canım biraz erken başlamış gibi geldi doktorun çünkü bende de var tiroid doktor ilk olarak 1 aylık tedavi verdi daha sonra yumurtalıklara geçicez dedi ilk baş tiroid için tedaviye başlaması lazımd ilginç geldi bana

cevabın için teşekkür ederim . ben de öyle düşündüm ama eve geldikten sonra aklım başıma geldi tedaviyi de aksatmak istemiyorum söylediği tarihte gidip devam edeyim bari.
bir de arkadaşlar ben internette bişeyler okudum ve korktum doğrusu. troid hastalığı olanların bebeklerinin karnında öldüğü yada çocuklarda zeka geriliği yaprığı gibi bunlar hakkında bilginiz varmı acaba

ya bana kalırsada ilk önce tiroidi düşürmesi lazım zaten tiroid direk olarak yumurtalıklarıda etkiliyo
ama onunda bi ildiği vardır tabiki

canım eğer hamile kalınırda tiroid için tedavi edilmezse bu tür şeyler oluyomuş
ama ilça kullanıp kontrol altında olduktan sonra sorun yok
banada doktorum hamile kalırsan 3 haftada bir kan verip tiroidine baktıracaksın dedi :hulya:

yaa mızmız sen beni öldürcen mii niye korunuyosun ki yaalsanaalsanasmile korunmaa kilo için falan. bırak bebeğin gelirse gelsin erteleme hihoyyyt

sevsevıl cnm cok kararsızım kafam allak bullak delırcem

kılom var zor olcak kocaman olcam

ama bır yondende olayı sogutmadan tedavı oluyuyum dıyorum

ama bır yandanda ıstemıyorum bebek benı cok yıprattı delırcem yahuuuuu

bitanem sana tek tavsiyem korunma ve korunuyormuş gibi oluruna bırak. valla kilolu o kadar çok hamiş var ki, dr ona göre beslenme öneriyor, ilk 5 ay düzenli beslenmeyle 1-2 kilo almak yeterli oluyor. toplamında 10 kilo. onlarda doğumla gidiyor, süt verirken daha da gidiyor. ağustosa kadar koruncam diyorsun, korunmadan diyetini yap, önümüz yaz bol bol yürü, aburcuburu, ekmeği, tatlıyı , hazır meyve suyu, kolayı hayatından tamamen çıkart. bi de bişey söyleyim mi tanıştığım hamile bayanların içinde tiroid hastaları da var. bu işin tiroidle ilgisi yok bence yani tsh la, diğer hormanları yumurtalıkları halledip kafayı da rahatlatmak gerekiyor. ya inan bana dr bu ay imkansız dedi diye o ay saldım kendimi ve o ara kalmışım. sen dinle beni korunma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…