Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

sagol canım ben hep normal diye biliyodum aşılma yapan dr troit başlangıcı var dedi ama tedavi ilac vermedi aşlama yaptı ya bazı dr para gelsinde ne olursa olsun ben dr gidiyim tedaviye başlıyım sagol canım ALLAH RAZI OLSUN

bişey daha danışcam ben yumurta takibinde adetin 21. günü progesteron 52.82 cıkmıştı dr hatta hamilemisin diye sordu ama ben adet olmuştum diyer aylarda progeston hep yüksek sence hamile kalıp sonra düşük yapmış olabilirmiyim troit has. rahimde cocuk tutmama gibi bir özelliyi varmı cok yazdım kusura bakma canımopuyorumnanaktan

Canım 21. gün yaptırdığın progesteron testine göre yumurtlamışsın.
Tamam hamileliktede progesteron yükseliyo ama ne kadar bilmiyorum.
Senin progesteronunun her ay yüksek çıkması yumurtladığın gösteriyo sanırım ne güzel,
tiroit yüksek olduğunda hamileyken düşük tehlikesi olduğunu biliyorum o yüzden hamile kalır kalmaz dr a gidip ilaç dozunu ayarlatmak gerekiyor.

Aşılaman ne zaman yapıldı senin yenimi yoksa yapıldıda tutmadımı canım

olmadı tutmadı canım 6 ay oldu ama yine ALLAH İZİN VERİRSE biyerden başlıycam ALLAHIM YARDIM ETSİN ben şimdi troitlerim için kadın dogumamı gitmem lazım acabakafamçokkarıştı

bide ben hiç hamile kalamadımm yani düşüyüm bile yok acaba hamile oldugumu anlamadan mı düşük yapıyom yani adet zamanım geldiyinde tutmuyo mu :çok üzgünüm:cocuk acaba öyle bişey olabilirmi

Yok canım öyle şey olurmu.Düşük yapsan anlarsın çok aşırı kanama ve sancı olur.
Şİmdi senin tiroit için endokrine(Dahiliye) gitmen lazım.En son TSH testin ne zaman yapıldı bilmiyorum.Eğer yeni yaptırmadıysan önce bir TSh testş yaptırıyosun sonra sonucunu alıp endokrine gidiyosun.Yüksek çıkarsa sonucun hemen ilaca başlatıcak seni ve bir süre sonra testi tekrarlamanı istediğini söylicek.
Sen bu arada tiroit ilacına başlamışken kadın doğumada gidiyosun hemen durumun anlatıyosun o da diğer problemlerle uğraşıcak.Zaman kaybetmeden bunları yapman lazım.
Adetin düzenlimi peki senin.

yumurta takibinde cok sancılı ve cok kanamam olurdu ama şimdi öyle diyil adetlerim 29 günde bir olurum sagol bilgi verdiyin için ilk işim dr gitmek bende pazartesi dr halit fırat erdemden randevu almıştım o bana söyler herhalde

Günaydın kızlar hepinize,
20 gün sonra tsh tahlilim ve kontrolüm var.2 nin altına inmesini çok istiyorum.
Bu salı da kadın doğumda randevum var.Yumurtlamayı takip edicez.
Ve rahim filmimi yorumlayacak,açıklamalarını yapacak.
Umarım yumurtlama sorunum yoktur.
Ve umarım yakın bir zamanda hamile kalmış olurum.
Clearblue hamilelik monitorude kullanıyorum ben
bugün 12.günüm 1.seviyedeyim.
Sanırım 19.günde falan yumurtlayacağım.
33 gün sürdü geçen ayki döngüm
28 günden uzun sürüyor benim iki adet arası.

İNŞALLAH bu ay hamile kalrsın canım hayırlı haberlerini beklyoruz ALLAHIM gönlüne göre versin

Cok tesekkür ederim kizlar..

Acikcasi nasil oldu ben de bilmiyorum..

Tedavi olmadan oldum..

Zor hamile kalirsin dediler,aslinda cocuk düsünmüyordum ve ayda bir iki kacamak oluyordu:kedi:

hic düsünmedim,hic kasmadim kendimi ve oldu cok sükür:kedi:

Canim bendede tiroid var. Anladigim kadariyla seninki gereginden fazla calisiyor, bende ise tam tersi bende gereginden az calisiyor. Dolayisiyla kilo yapyior, tualete cikarmiyor ve birseye konsantre olmakta zorluk cektiriyor. Tiroid hapi aldigimdan beri, tualete cikma aliskanligim düzeldi, en önemlisi artik isime konsantre olabiliyorum herseyi unutup sacma sapan hatalar yapmiyorum.

Cocuga gelince cocuk icin ugrasiyorum ama bir faydasi olacak mi görecegiz. Ancak eger adet düzensizligin varsa tiroid haplari yeterli olmayacaktir cocuk istegi icin. Ayrica haplar kullanman gerekir. Ben aldigim kilolar yüzünden birde seker kapmisim, dolayisiyla seker hapi kullaniyorum bir bucuk aydir. Hapi almaya basladikdan tam bir ay sonra kendiliginden söküldü adetim cok sükür. Ama bu seker hapindan dolayi mi yoksa tiroid hapindan dolayi mi oldu bilmiyorum. Sanirim seker hapindan.

bır ben kaldım desene nerdeys eburdakı herks hamıle

mız mız seniiiii saçmalamaklava:klava: bak ben 3 senedir beklediğim bişiydii anca hamiş kalabildim değerlerim düştüü ve olan oldu canım benim dularım hep sizinleee hiç öyle düşünmeee saana bişi diyimmi kafaya ttakmıcaksın yaa valla düüşünüp düşünüp duruodum. :asigim: kız bişi diyimmi bide bu ay havzya kaplıcaya gittik eşimle ii geldi sanırım sıcak suu herkez tavsiye ediordu bana bi deneyelim dedik nasip işler gerçii buu sabır canım allaha içten dua et rabbim verdimi veriorr:1hug:a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…