ahh ah ne kadar anlayışsızlar yaa. ailesi hiç tatile gitmemiş, seni beklemişler tatile gitmek için. sen beni bi götür bi gönlümü hoş tut ben teklif ederim zaten canım bu sefer de ailenle gidelim diye. ki bizde öyle oldu biz eğlendikçe canım ailenle de çıkalım dedim ve çıktık. ama o baştan öyle deseydi bende de iyi niyet bulamazdı.
bide zayıfla götirim ne demek ya? sen kilolu olunca rahatsız mı olacakmış.. ama belki de sana gaz vermek heveslendirmek için de öyle demiş olabilir. evet evet gerçekten ondandır.
canım sonuçlarına sevindim. kaçlık ilacın çeyreğini içeceksin? yani ilacın dozu ne?
eevet cnm gaza getırmek ıcın dedı farkındayım
ama genede kırgınım ben cunku yanı bu tatıl fıkrınıde ben soktum kafasına gıdelım gıdelım dıye ne odluysa ole dedı zayıfla gıdelım
annenlerle gıtmesını bılıosun ınsna benı goturur tarzda ıgneleyıcı laflar dedımde dokundu galıba
canım ailesyle birliktemi yaşıosun belik onlarıda kırmamak için demiş olabilirrr ne gıcık bişi yaaa benim eşimdede vardı bu sorunlarr sonra ailesiylee tartıştıktan sonraa bişileri anladıda anca aklı başına geldiii
slm kızlar bebek ısındne vaz gectım kısa surelıgıne
acılen kılo vermem lazım
esım tatıle goturcek zayıflarsam
mızmızcım kaç kilosun ki kısa sürede verilebilecek kadarmı fazlalığın var? Ama kızlar bu troit problemi olan çoğu kişide kilo sorunu var hemde vermek çok zor :1no2:
Canım sıkma canını verirsin inşallah bende bebek düşündüğüm için çok dikkat etmiyorum kendime hani zayıflayıpta dirençsiz olmayayım diye..yerimsenibenay cnm 10 kılo en az 15 kılo en fazla cunku boyum kısa olduugndan dah tonbık duruyorum
bende hasimeto,hipotroyit hastasiyim...2000 yilinda amelyat oldum,kanserli lefler ve guatir alindi-1o yildir hap kullaniyorum 2 gebelik yasadim 1ci-11 haftalik 2ci-17 haftalik karnimda öldü---tsh kontrol altindaydi...doktor onla ilgisi yok dedei....2.düsügüm yeni oldu 25 mart tekrara arastirma yapilacak...yasim 39,baska nedenlerdende olabilir düsüklerin cok nedeni var dedi doktor..
tiroyit hastaligi kontrol altina alinirsa ki cok kolay kan verip hapi ona göre ayarlayacagiz ve hamile kelincada doktora gidip hap ayarlamasi yapilacak,hamileleige engel degil..ben l-tiroksin 150 mg kullaniyorum...hamileleikte 175 kullandim...ama olmadi iste...bakalin testlerde ne sebep yada sebebepsizlik cikacak..insallah tiroyitten degildir cünkü doktor israrala degil diyor...ondansa doktor hatasi var demektir --
Selamlar hepinize bu aralar baktımki çok sessiz sakin kalmış buralar
bari ben birşeyler yazayım dedim.
Geçen ay 4 Mart ta adet olmuştum o da titreşimli masaj aleti sayesinde; karnıma taktım içeriyi komple sallayınca şakır şakır hasta olmuştum.
Bu ay ise Nisan 1 de kımızı bile olmayan çok çok az lekelenmeler başladı.
Taa ki bugune kadar bugün sancılandım ve aylardır hiç bu şekilde olmayan normal kanamam olmaya başladı kendiliğinden eskiden olduğu gibi.
Allaha şükürler olsun çok mutlu etti bu beni.
Hem zamanında geldi, hem kendiliğinden hem de normal kanama şeklinde.
selam kıslar benim tiroidim tavan yapmış
7.97 olmuş
ilaca başladığım zaman bile 4.65 idi
sonra 2.40 a düşmüştü
neyse ilacın dozunu artırır herhalde doktorum
ilaçla yaşamaya alışmam lazım galiba :sinifsinif:
hoşgeldin canım. evet maalesef ömür boyu ilaç kullanıcaz, yoksa aynen tavan :umursamaz:
kızlar sizin de saçlarınızın uçları kuruyor mu ve dökülüyor mu??? tiroid yapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?