Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

eevet cnm gaza getırmek ıcın dedı farkındayım

ama genede kırgınım ben cunku yanı bu tatıl fıkrınıde ben soktum kafasına gıdelım gıdelım dıye ne odluysa ole dedı zayıfla gıdelım

annenlerle gıtmesını bılıosun ınsna benı goturur tarzda ıgneleyıcı laflar dedımde dokundu galıba

canım ailesyle birliktemi yaşıosun belik onlarıda kırmamak için demiş olabilirrr ne gıcık bişi yaaa benim eşimdede vardı bu sorunlarr sonra ailesiylee tartıştıktan sonraa bişileri anladıda anca aklı başına geldiii

herkez de var demekkii senin ailen benim ailem aman zaetn bu konular olduğu içinde çok eşler kavga ediyor ne yazık yaa karışmasalar gençlerin işine bıraksalar kendi hayatlarını yaşaşalar demiolar anca laf başka bişi yokkkkk

ayyyyyyy yok ana asla dayanamam olurum kesın

ayrıyız cnm ama evler yakın

bızde su sıralar kusuz bır aydır konusmuyoruz

esımde belkı bu yuzden aklı basına gelmıs olabılıralkisalkisalkis

slm kızlar bebek ısındne vaz gectım kısa surelıgıne

acılen kılo vermem lazım
esım tatıle goturcek zayıflarsam

mızmızcım kaç kilosun ki kısa sürede verilebilecek kadarmı fazlalığın var? Ama kızlar bu troit problemi olan çoğu kişide kilo sorunu var hemde vermek çok zor :1no2:

mızmızcım kaç kilosun ki kısa sürede verilebilecek kadarmı fazlalığın var? Ama kızlar bu troit problemi olan çoğu kişide kilo sorunu var hemde vermek çok zor :1no2:

ay cnm 10 kılo en az 15 kılo en fazla cunku boyum kısa olduugndan dah tonbık duruyorum

bende hasimeto,hipotroyit hastasiyim...2000 yilinda amelyat oldum,kanserli lefler ve guatir alindi-1o yildir hap kullaniyorum 2 gebelik yasadim 1ci-11 haftalik 2ci-17 haftalik karnimda öldü---tsh kontrol altindaydi...doktor onla ilgisi yok dedei....2.düsügüm yeni oldu 25 mart tekrara arastirma yapilacak...yasim 39,baska nedenlerdende olabilir düsüklerin cok nedeni var dedi doktor..
tiroyit hastaligi kontrol altina alinirsa ki cok kolay kan verip hapi ona göre ayarlayacagiz ve hamile kelincada doktora gidip hap ayarlamasi yapilacak,hamileleige engel degil..ben l-tiroksin 150 mg kullaniyorum...hamileleikte 175 kullandim...ama olmadi iste...bakalin testlerde ne sebep yada sebebepsizlik cikacak..insallah tiroyitten degildir cünkü doktor israrala degil diyor...ondansa doktor hatasi var demektir --

geçmiş olsun ferfecir38 ...
inş. bir dahaki seferde bebeğini alırsın kucağına
bende aynı hastalıktan muzdaribim
ömür boyu ilaç kullanacam
dr. um sormuştum çocuk olmaya engel mi diye
hayır ama düşük riski var demişti
yani bu haşimato sebeb olabiliyor
dr. lara da şaşırıyorum artık.. ne ye ve kime inanacağımı
umarım düşüğün sebebini bulup ona göre tedavin uygulanır..
bizleride haberdar et olur mu
sağlıcakla
a.s.

Selamlar hepinize bu aralar baktımki çok sessiz sakin kalmış buralar
bari ben birşeyler yazayım dedim.
Geçen ay 4 Mart ta adet olmuştum o da titreşimli masaj aleti sayesinde; karnıma taktım içeriyi komple sallayınca şakır şakır hasta olmuştum.
Bu ay ise Nisan 1 de kımızı bile olmayan çok çok az lekelenmeler başladı.
Taa ki bugune kadar bugün sancılandım ve aylardır hiç bu şekilde olmayan normal kanamam olmaya başladı kendiliğinden eskiden olduğu gibi.
Allaha şükürler olsun çok mutlu etti bu beni.
Hem zamanında geldi, hem kendiliğinden hem de normal kanama şeklinde.

selam kıslar benim tiroidim tavan yapmış
7.97 olmuş
ilaca başladığım zaman bile 4.65 idi
sonra 2.40 a düşmüştü
neyse ilacın dozunu artırır herhalde doktorum
ilaçla yaşamaya alışmam lazım galiba :sinifsinif:

arkadaşalr yazılanların hepsini okuyamadım, belki daha önce konusu açılmıştır ama sormadan geçemeyeceğim. Hem euthyrox hem de doğum kontrol hapı kullanan oldu mu aranızda

kullan canım birşey olmaz.ben kullandım hiçbir sakıncası yok.sakın tiroid ilacını bırakma canım her gün iç mutlaka

ayy ne güzel bak adetlerin düzene giriyor zemuszemus ben her adet olduğumda isyan ederdim, annem kızardı şükret demek ki sağlılısın derdi. adet olamayınca anladım ne demek olduğunu.

hoşgeldin canım. evet maalesef ömür boyu ilaç kullanıcaz, yoksa aynen tavan :umursamaz:

kızlar sizin de saçlarınızın uçları kuruyor mu ve dökülüyor mu??? tiroid yapıyormuş.

hoşgeldin canım. evet maalesef ömür boyu ilaç kullanıcaz, yoksa aynen tavan :umursamaz:

hoşbulduk tatlım
evet doktorda yükselmiş dedi ben levetiron kullanıyodum EUTHYROX olarak değiştirdi 75 mg alıcakmışım bakalım bir ay sonra ne durumda olacak inşlhh düzelir
hamile kalman için 2 dne aşağı olması lazım dedi kafamçokkarıştı
3 haftada birde kontrol ettireceksin dedi akannehir
hayırlısı bakalım

kızlar sizin de saçlarınızın uçları kuruyor mu ve dökülüyor mu??? tiroid yapıyormuş.

evet canım tiroid saç dökülmesi yapar bendede yapıyo ama çok miktarda değil
saçlarımdan yağ akıyo gibi bi görüntüsü var her gün yıkmazsam olmaz :bbo: bu da saçımı besliyomuş opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…