arkadaşlar merhaba fikrinize ihtiyacım var. dün doktora gittim ve hipotiroid olduğunu söyledi EUTHYROX adında bir ilaç verdi bunu kullanıcaksın dedi ayrıca dün adetimin ikinci günüydü beşinci günü başlamam için klomen verdi 9. gününde gel ovitrelle iğne yapıcaz dedi şimdi sorum şu troidi tedavi etmeden direk ilac ve iğne başlaması normallmı biraz bekleyip troidi takip etmemiz gerekmezmiydi tecrübesi olan yada aynı durumda olan varmı acaba teşekkürler şimdiden
Merhaba arkadaşlar,
Bugün rahim filmim çekildi.Çok rahat geçti zorlanmadım.Her iki tüpümde açık tıkanıklık yok.Fakat rahim biraz gerideymiş,bir de bir iltihap geçirmişsin dedi bununda sanrım kalıcı bir hasarı olmuş anlayamadım.Doktorum bundan sonra işimiz daha kolay dedi.Salı günü tekrar kontrolüm var herşeyi daha ayrıntılı öğrenicem inşallah,yumurtama da bakılcak.
arkadaşlar merhaba fikrinize ihtiyacım var. dün doktora gittim ve hipotiroid olduğunu söyledi EUTHYROX adında bir ilaç verdi bunu kullanıcaksın dedi ayrıca dün adetimin ikinci günüydü beşinci günü başlamam için klomen verdi 9. gününde gel ovitrelle iğne yapıcaz dedi şimdi sorum şu troidi tedavi etmeden direk ilac ve iğne başlaması normallmı biraz bekleyip troidi takip etmemiz gerekmezmiydi tecrübesi olan yada aynı durumda olan varmı acaba teşekkürler şimdiden
ayy canım benim nan çok sevindim tebrik ederim rabbim ol derse oluyor işte yaaa tatlım bence sen hiç zaman kaybetmeden git bi doktora ve değerine baksın canım tekrar tebrik ederimhihoyyytkızlar bugun hamile olduğumu öğrendim
tsh ise 8 maalesef
haşimato hipotroidi olup bu değrde hamile olanlar değeriniz düştümü acaba?
henüz endokrine gitmedim..
eşim hamile olduğu iiçin çıkmıştır diyor
sanrım daha evvel düşüktü haberim yoktu
umarım bu değer düşer
isteyen herkese Rabbim nasip etsin
çevrenin ne dediğine pek kulakasmayın
haşimatolularda hamile kalabiliyor
Rabbim ol dedikçe zaten olur...
sağlıcakla herkese
a.s.a.s.
kızlar bugun hamile olduğumu öğrendim
tsh ise 8 maalesef
umarım bu değer düşer
sağlıcakla herkese
a.s.a.s.
Çok teşekkür ederim canım.İnşallah dediğin gibi olur.canım rahim filmi çekildikten hemen sonra hamile kalan çok.. inşallah sende kalırsın çok güzel olur. geçmiş olsun tatlım.
kızlar bugun hamile olduğumu öğrendim
tsh ise 8 maalesef
umarım bu değer düşer
sağlıcakla herkese
a.s.a.s.
Çok teşekkür ederim canım.İnşallah dediğin gibi olur.
Oğlun olucakmış tebrik ederim, sağlıkla kucağına al inşallah.
Karnın çok büyüdümü meraktan soruyorum,
bende hep bir gün karnımın büyüyeceğini hayal ettiğim için..
sevsevıl sekerım gozun aydın cnm ınsallah saglıkla kucagına alırsın tatlı oglunu cnm
sağol kuzum yeğen yapıyom size kaydirigubbakcemile5 isim önerin oğluma yaa, kız olsaydı duru damla olacaktı.
ayy canım benim nan çok sevindim tebrik ederim rabbim ol derse oluyor işte yaaa tatlım bence sen hiç zaman kaybetmeden git bi doktora ve değerine baksın canım tekrar tebrik ederimhihoyyyt
Tebrik ederim canım.
Ya eşinin de söylediği gibi tiroidin hamilelik nedeniyle yükseldi ya da zaten yüksekti ve senin bu şekilde hamile kalabilmen büyük bir şans oldu.
Ama senin hiç zaman kaybetmeden endokrine gitmen lazım
ertelemen bebğine zarar verecektir.
Sakın ihmal etme olurmu.
ay inanmıyorum sevinçten uçtum tatlım eşim de noluyo diyo, anlattım o da tebrik etti seni.
şimdi sana çok önemli bişey söylücem, tsh'ın ilk üç ayda yüksek olması bebeğin beyin gelişimini etkilemiyor boshayallersmile o yüzden öncelikle rahatla. ilk üç ayda tsh'ın yüksek gitmesi düşüğe sebep oluyor, sende hemen doz artımı yaparak zaten normal değere çekiceksin. şimdi sadece keyfini çıkart. çok şükür... darısı isteyen arkadaşlarımıza. gerçekten çok büyük umut oldun. nasıl sevindim anlatamam
Merhaba canım,arkadaşlar merhaba
size bişey danışıcam yardımcı olursanız sevinirim
fsh 3.14
tsh 4.42
Lh 2.75
estradiol 5.99
prolaktin 18.99
arkadaşlar bende şimdi troit hastalıgı varmı dr başlangıcı var dedi ama tedavi yapmadı hemen aşılama yapalım dedi siz ne dersiniz troitim nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?