Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

kızlar biz kocamannnnnn olduk 7.5 ay devirdik herşey yolunda çok şükür.uzun bir zaman girememiştim ama şimdi gayet iyiyim,iyiyiz.kızımda çok iyiydi perşembe ultrasonumuz var bıcır bıcır bir kız olucak inşallah.

hiç üzülmeyin ben 10 yıldır haşimoto hipotiroidim.çocuk düşünmemizin ardından 3 -4 ay gibi bir süre sonra hamile kaldım.strese kapılmayın stress olunca spermler inanılmaz etkiliyo hamile kalmak zorlaşıyo.tiroide bağlamayın hamile kalmayı ben 10 yıldır tiroidliyim hamile kaldım en iyi örnek benim.hepiniz için dua diyorum bu güzel duyguyu tanrım hepinize nasip etsin en kısa zamanda

dualarınız benimle ve kızımla olsun. kızıma isim bulamadık teyzeleri fikirlerinizi bekleriz:ecrin_bebek:

dere otu yiyorum ben faydasını gören çok kişi var hatta evimde bahçeme balkonumdaki saksılarıma bile ektim haftaya kontrolüm var bakalım faydasını görecekmiyim?
dereotunu son doktor kontrollerimden sonra tekrar ve daha yoğun bir şeklde tavsiye ediyorum.tabi şunu da söyleyeyim tpo ve trab değerlerimden dolayı tedaviye cevap veriyormuşum bu testlerin böyle değerli olabileceğini düşünmemiştim.

slm kızlar,

bende tüp bebek öncesi yaptırdığım tahlillerde tsh yüksek çıktı tabi tüp bebek ertelendi. öncelikle tsh düşmeli dedi dr.
tsh:6.81
ft3:3.88
ft4:1.36
anti-tpo:0.2

konu hakkında bilgisi olanlar yorumlayabilirmi

arkadaşlarım herkese selamlar, ben doğurdumm oğlum erken geldi, 36 haftalık. suyum sızıyormuş çamaşırım çok hafif ıslanmıştı öyle gittim doktora iyi ki gitmişim o su idrarla da gidebiliyormuş, hemen hast yattım bebek için ciğer geliştirici iğneler yapıldı en son kontrolümde suyum nerdeyse bitmek üzereymiş hemen sezeryana aldı sevgili doktorum. eşimde doğuma girdi. bebişim 3020 gr ve son derece sağlıklı dünyaya geldi ismi Poyraz. oğlumun burada bir sürü teyzesi var o yüzden yazmak istedim. bu arada doğuma girmeden önce tsh 1.23 tü. bebek doğduktan sonra da topuk kanı alınıyor hipotiroit var mı diye bakıyorlar ve o tahlil sonuçları da iyi çıktı çok şükür. ben muradıma erdim zorlu süreç bitti yeni bir dönem başladı. şimdi bebeğime her baktığımda önce şükrediyor sonra isteyen her arkadaşımın bebek sahibi olmasını diliyorum.

MIZMIZım hamişmişsin nasıl sevindim sen tahmin etmişsindir. Allah sağsalim doğurmayı nasip etsin. yaa demek ki gerçekten tiroid engel değilmiş... öpüyorum arakadaşım.

ay cnm benım hos geldın sefa getırdın ozledık senı

saglıkla buyut oglunu cnm benım

evet cnm trıot gebelıge engel degıl oluyor ama bıraz zaman alıyor ben hamıle kaldıgımda degerım 4.6 dı cok sukur suan 2 fılan

kendıne ıyı bak cnm benım saglıkla guzel gunlerde buyut bebegını

hıpolu olmak yumurtlama duzenını cok bozuyor kızlar bunu ogrendım sogan kuruyle cok sukurler olsun hamıleym havuc yedım bol bol sızde yıyın ne olur

tebrik ederim canım bendedevar malesef yumurtalıklarımı etkiliyor soğan kürü işe yararmı acaba kokusuda çok kötü (allah sağ salamet kucağına almayı nasip etsin canım):Saruboceq:

tebrik ederim canım bendedevar malesef yumurtalıklarımı etkiliyor soğan kürü işe yararmı acaba kokusuda çok kötü (allah sağ salamet kucağına almayı nasip etsin canım):Saruboceq:

cnm benım yemeklerde sogan yemeyen bırısı olarka bunu yaptıysam sende yaparsın ılk zamanlar burnunu tıka ıc daha sonralarda valla yemek suyu gıbı gelıyor dene ne olur cok faydasını goreceksın havuca kat ama ıcıne

sevsevil merhaba canım eskiden bir iki kere yazışmıştık uzun zamandır girmemiştim siteye senin adına çok sevindim canım tebrikler maşallah inşallah bu güzel haberleri bizde sana verebiliriz. ben tedavime yeni başladım bende hipotroid hastasıydım ve 2 düşüğüm vardı şu anda tsh normal fakat 2 gebeliğimdede 10-11 yükseldi belkide düşüklerim bu sebepten sen nasıl bi takip altındaysın canım bana yazarsan çok sevinirim canım benimmm oğluşunlada sana bir ömür boyu sağlık diliyorum bitanem yazını beklicem canım

ayy canım benim nasıl sevindim çok duygulandım şuan bende doğum yaptımı acaba sevil diye girdim topiğe gerçekten yapmışsın allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeni nasip etsin poyrazımızı öpüyorum seni tatlım kendine çok iyi bak herşeyin iyi olmasına çok sevindim bitanemolumunekankayizsmile

herkese merhaba. bende de hashimoto troidi vardı, ilk gebeliğimde düşük yaptım. o yüzden mi bilmiyorum ama, şu an yeniden hamileyim. 12. haftamızdayız. Allah'a çok şükür iyi herşey. Allah sizlere de nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

(buarada herkesin maillerinin altında bir cetvel var, ben onu nerden ekliycem, ben de yapmak istiyorum ama bulamıyorum. bilmiyorumkismileAnlatan olursa çok sevinirim)

canım ya soğan ın rengi farkedermi?birde herhangi bir gün başlayabilirmiyim?kaç gün devam edecek?çokmu oldu tatlım kusura bakma kib canımopuyorumnanaktan

kızlar uzun zaman sonrasında tekrar hepinize merhaba valla sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum inan o kadar duygulandımki vallaa hayırlısıyla benimde bir bebişim olur inşallah hamiş olanlara hayırlısıyla kucaklarına almalarını nasip ediyorum doğuranlarada Allah analı babalı büyüksün diyorum benim durumumda sevsevil mız mız ve diğer arkadaşlar gibii bendee tekrar kendimi hatırlatıyımm 2 tane düşüğüm olmuştu ve en son düşüğümden sonra 6 ay korundumm ve 1 eylülde doktora başladım tsh değerim normal ilaç kullanıyorum zaten 1 tam 1 de çeyrek içiyorum levatıron şimdi adetimin 3veya 4 günü yumurta takibi için doktora gidicem bende o kadar endişeliyimki şimdi korunmayı bıraktık ve çalışmalara başlıcaz sevsevil ve diğer arkadaşların eski yazdıklarını okudum ve beni anlıyacağınızı umuyorum içimde hep bi korku var ben hamile kalınca çünkü tsh hemen yükseliyor 10 -11 yükseliyor iki gebeliğimdede öyle olmuştu hamileliğimin farkına varana kadar geç kalmaktan korkuyorum........hayırlısıyla benimde güzel haberlerimi alırsınız inşallah canlarım

ben dedim bu kız doğurmuşturr die canım olumunekankayizsmile
allah analı babalı büyütmek nasip etsin oğlunu güle oyanya büyütün benim yerimde önce iyice bi kokusu içine çek ondan sonra şarpadan öppp ama yüzü acır dersen biraz büyüsün Şeniz
neysem diyecek bişeyyyy seni inan çok merakk etttim allahım sana anneliği tatdırdıya çok şükür inşallah bizlerde tadacağız :Saruboceq
bende bu ay son hapımı içtim eşimle konuştuk doktor göndersede göndermesede izin vermez kesin de doğum doktoruna başlamak he ayyy bebeğime bi adım daha yaklaşmak istiyommm inşalllah alllahım istieyen kullarına hayırlısından ver alllahımmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::

canım hayırlı olsun bebişini inş kucağına almak nasip eder canım bende hipotiroid hastasıyımm bende 2 düşük yaptım. normalde tsh değerim normal sınırlarda fakat 2 gebeliğimdede tsh değerim 11 yükseldi ve bebeklerimi kaybettim şimdi doktor kontrolündeyim yeni başladım şimdi hamile kalırsam ve ben hamileliğimi fark ettiğimde gene tsh değerim yükselirse ve ben geç kalmış olursam diye çok korkuyorum sen nasıl bi önlem aldın anlatırsan sevinirim lütfen şimdi tsh değerin kaç hamileliğini öğrendiğinde kaçtı :Saruboceq:

kızlar selam
benim ayın 25 de adet olmam lazımdı fakat olmadımm çok korkuyorum yaa beta hcgde baktıramadım. ya hamileysem tsh değerimi kontrol altına almam lazımm kızlar offf çok tedirginim hamile değilsemde neden gecikti adetim normalde hamile kalmamm biraz zor çünkü 1 haftaya kadar korunduk hep off yaaa acaba hamilemiyimm gerçi hiçbir belirtide yokk adet olmamada hiç belirti yok normalde karın ağrım olurdu napıcamı bilemedik kızlar yardım edin

selvsevill nerelerdiiiiiiiiinnnnnnnnnn oğluşundan fırsat bulamıyonnn galiba canımmm
benim hatırılıyorsan bundan 4 ay önce değerlerim 6.76 ıydı
bugün tahlil yaptırdık değerlerim çok düşük yaaa kaç biliyonmu 0.77 di canım kafayı yiyecem nie bi düzen almıyorr offf allahım sen sabır yaradanım sen sabırr verrrrrr

çok sevindim allah hepimize böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah:)))

Merhaba kızlar bende de doğumdan sonra kilo veremediğim için, yaptırdığım kan testinde hipotiroit olduğum çıktı..3 sene olucak ilaç alıyorum ve bebek istiyoruz ve bu bir sorun olucak diye korkuyorum, kızıma kolay hamile kaldım bakalım şimdi ne olucak tsh . değerim 3,44 falan ilk tahlilim 5,küsürdü. soğan kütrü yapıyorum bende birde incir ve havuç kardeşleride bu küre ekliyorum inşallah herkez hayırlı olana kavuşur diyorum...

canım yediğin şeylerdende tsh değeri yüksele biliyo veya iniyo mesela hipotiroid hastası çilek armut karalahana şalgam turp lahana sarımsak bürüksel lahanası ıspanak patates brokoli şeftali karnıbahar ve yer fıstığı ve en önemliside soya yememesi lazım bunlar hap kullansanda tsh değerini yükseltiyomuş o yüzden belki yediğin şeylerdende değerlerinde oynama olmuş olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…