Canım çok geçmiş olsun moralini bozma ben hamile kaldığımda tsh değerim normal değerler arasında idi sonra değerim düştü ben ilaç kullanıyorum.Sen ilaç kullanıyormusun bebeğin kalp atışlarını hiç duydunuzmu? sana tavsiyem bi endokrinoloji uzmanına gitmen çünkü ben devamlı dr. iletişim halindeyim.benimde 3 tane düşüğüm olmuştu 6 haftalıkken
kızlar ben 35 haftalık hamileyim.doğal yoldan hamile kaldım denememin 4 ayında hamile kaldım.10 yıldır haşimoto hipotiroidim.stress yapmazsanız hamile kalırsanız tecrübeyle sabittir ne zaman stressi boıraktım o ay hamile kaldım.evet tsh yükseliyo ama düşüyor sonra öyle çok sorun yaratmıyo ben suanda tsh2.00.normal yani.yükseldiği zaman dozu hemen ayrladık çok şükür herşey yolunda.dualarım sizlerin için en kısa zamada bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
simgesel canım bebeğin kalp atışlarını hiç duymadım evet ilaç kullanıyorum şu anda değerlerim normal hamile kalınca yükseliyo canım 1 ay önce 0.969 du tesh
şimdi 1.814 tsh sanırım hamileyim daha test yapmadım ama cuma günü tekrar tsh baktırcam gene yükselme olursa kesin hamileyim adetime daha 7-8 gün var
selam bayanlar.benim troidimde nodil var .parça alındı temiz çıktı ama metabolizmam çok vavaş.buna bağlı olarakda kilo aldım ve şekerim çıktı.insilün direncimde yükseldiği için bir kısır döngüdeyim.çocuk istiyorum ama içtiğim şeker ilacının yan etkiside gebeliği önlüyor.doktor troid için ilaç vermedi ama şeker ilacına devam etmemi söyledi.
korum şu 1 yıl daha ilaç kullandıktan sonra ilacı bırakınca ya gebe kalamazsam.şimdiden strese girdim
İlaç kullanıyormusun şimdi canım guatr için? Ben hamile kalmadan önce başlamıştım guatr ilacı ve hergün coraspirin ve folbiol de aldım İnşallah bu sefer olur sağlıkla seninde iyi haberlerini bekliyoruz
bende kullanıyorum canım ilaç guatr için levatron günde 1 tam bir çeyrek bide bende aspirin ve folbiol kullanıyorum sen neden aspirin kullanıyosun canım ? kan pıhtılaşması falanmı var
arkadaşlar bende tiroid hastasıyım tsh ım 10 falan çıkıyordu. ama ilaç kullanıyorum 7 yıldır.ve 5.5 yaşında ikiz kızlarım ve 2 aylık bir oğlum var.umarım herkes bebeğini kucağına alır . sadece rahat olun. tiroid sorun deniyor ama ilaçla tedavi sonunda herşey genelde iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?