Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

simgesel canım bebeğin kalp atışlarını hiç duymadım evet ilaç kullanıyorum şu anda değerlerim normal hamile kalınca yükseliyo canım 1 ay önce 0.969 du tesh
şimdi 1.814 tsh sanırım hamileyim daha test yapmadım ama cuma günü tekrar tsh baktırcam gene yükselme olursa kesin hamileyim adetime daha 7-8 gün var

canım maşallah ben seni eskiden beri takip ediyorum zaten eskileri okumuştum ama genede sormak istiyorum canım benimde 2 tane düşüğüm var ikisinide 6 haftalıkken kaybettim ve hamile olduğumu öğrendiğimde tsh değerlerim hep 10 ve 11 di neysee şimdi doktor kontrolündeyim kadın doğum doktoru özel prof. yumurta takibi yapıldı bu ay ve ben hamile olabilirim pazartesi doktora gittim doktor tsh baktı ve adetin gecikince gel dedi 1 eylülde tsh değerim 0.969 du 18 ekimde bakıldı 1.814 doktor normal dedi ama ben hamileysem bu değer git gide yükselecek cuma günü tekrar test yapıcam işte bakalım hayırlısı palparmak bu sefer olurmu canım ya hamileymişim geliyo inş devam eder yaaaaaaaaaaa sen hem kadın doğum hemde endokrinemi gittin nasıl geçti hamileliğin nolur yazarmısın ilk aylarda ne kadar ilaç içtin falan yazarsan sevinirim canım şimdiden saol

hamileliğimin başında evet hızlı yükseldi 10-15 günde bir tsh ft4 ft3 baktırdım.dahiliye uzmanı baktı.yükselince hemen dozu değiştirdik.en fazla çıktığı nokta 4.5 oldu sınır 5 olması lazım sınırı geçmesine izin vermedik.doktorum bir müddet sonra tshın normale dönüceğini söylemişti beta hcg hormonu tshı etkilermiş o yüzden bu yükselmeler olurmuş şimdi ise normal sınırda öyle bir anda yükselme olmuyor bir önceki ay 1.86 şimdi 2.00 olmuş.tsh takibinin yanı sıra ft4 önemli bu iki değerime bakılarak ilaç ayarlandı.hamileliğim ilk üç ayında 15 günde bir usg girdim ilk 3 ay düşük tehdidi olduğu için haşimoto hipolarda dikkatli olmak lazımmış.folik asit için bebiş olsun olmasın şimdiden başlayın bebeğin ilk aylardaki gelişimi için folik asit çok önemli vücutta depolanmayan tek şey folik asitmiş.yarın kızımızı görmeye gidicez bundan sonra her hafta kontrol :) kızımı her hafta görcem yupppiii

beklemediğim anda geldi meleğim hayatıma umut oldu umarım sizlerinde öyle olur en kısa zamanda kucağınıza alırsanız bebişlerinizi.:CüvCüv:

canım benim çok saol verdiğin bilgi için bende bugün tsh ve bhcg testi verdim bakalım sonuç nasıl çıkıcak daha adetime 5 gün var fakat ben tedbir alıyım diye baktırdım çünkü hamileysem tsh adetim gecikene kadar 10 yükseliyo canım inş. hamileyimdir canım benim tekrar teşekkürler bebişinle sana sağlık diliyorum canım

İlaç kullanıyormusun şimdi canım guatr için? Ben hamile kalmadan önce başlamıştım guatr ilacı ve hergün coraspirin ve folbiol de aldım İnşallah bu sefer olur sağlıkla seninde iyi haberlerini bekliyoruz

selam bayanlar.benim troidimde nodil var .parça alındı temiz çıktı ama metabolizmam çok vavaş.buna bağlı olarakda kilo aldım ve şekerim çıktı.insilün direncimde yükseldiği için bir kısır döngüdeyim.çocuk istiyorum ama içtiğim şeker ilacının yan etkiside gebeliği önlüyor.doktor troid için ilaç vermedi ama şeker ilacına devam etmemi söyledi.
korum şu 1 yıl daha ilaç kullandıktan sonra ilacı bırakınca ya gebe kalamazsam.şimdiden strese girdim

arkadaşlar bende tiroid hastasıyım tsh ım 10 falan çıkıyordu. ama ilaç kullanıyorum 7 yıldır.ve 5.5 yaşında ikiz kızlarım ve 2 aylık bir oğlum var.umarım herkes bebeğini kucağına alır . sadece rahat olun. tiroid sorun deniyor ama ilaçla tedavi sonunda herşey genelde iyi oluyor.

Canım benim tanıdığım var şeker hastası ve 2 bebeği var troitin en büyük düşmanı stres rahat olmaya çalış başka bi dr.görün istersen boş yere sene kaybetme dr.birinin dediği ötekini tutmuyor hiç yoktan bilgi sahibi olursun

Ya arkadaşlar benimde hamilelikte tsh düşüyor ama referans aralığının alt sınırında değil (0,376) oldu t3-t4 normal sınırlar arasında dr.iyi diyor ama benim aklıma takılıyor bebeğe bişey olur diye

bende kullanıyorum canım ilaç guatr için levatron günde 1 tam bir çeyrek bide bende aspirin ve folbiol kullanıyorum sen neden aspirin kullanıyosun canım ? kan pıhtılaşması falanmı var

bende kullanıyorum canım ilaç guatr için levatron günde 1 tam bir çeyrek bide bende aspirin ve folbiol kullanıyorum sen neden aspirin kullanıyosun canım ? kan pıhtılaşması falanmı var

Hayır canım bende kan pıhtılaşması yok 3 defa sebepsiz yere canlanmayan gebelik yaşadım dr. önlem olarak kullanmamı istedi hamileliğimdede hergün iğne oluyorum şimdi

bende de tiroid var perşembe günü kontrole gidicem ilaç kullanıyordum doktor bıraktırdı. bakalım son durum ne.henüz bebek çalışmalarına başlamadık.bakalım başlayınca ne olacak :çok üzgünüm:

eeeeeeeeeee benim halim nolucakk önceleri çok yüksek diordum şimdide çok düşük ben bu beni napammm
bu seferde 0.13 çıktı allahım inşallah iyidir değerlerim doktorumada gösteremedim uffff yaaa:94:

ben 2 hafta önce troidim olduğunu öğrendim yavaş çaşıyomuş ve ilaç kullanmaya başladımama kilom 49 adetlerim düzenli çok panik oldum buna bağlı olmuyo dediler.bana umut verdiniz çok teşekkürler

arkadaşım bende hipo troid hastasıyım ilk bebegim oldu ama ikincide oldu karnımda 2.5 aylıkken karnımda öldüve 1senedirde hamile kalamıyorum korunmuyoruzda ama rabbim kısmet ederse olur inş

merhabalar benimde 3 düşüğüm var anti tpo diye bi testin normalin çok üstünde çıktığını öğrendim ayrıca kan pıhtılaşması düşüklerin sebebi bu antikorun yüksekliği olabilirmi

arkdaşlar bendede troid var hep adetim düzensizdi genlde ilaçla adet oluyodum bu sefer troidim ilaçla biraz iyi olduğu için galibA kendiliğinden adet oldumçok sevindim inşallh bebişimde olr rabim tüm isteyenlere nasıp eder inş

Merhaba sevsevil benimde TSH ım cok yuksekti ilaç kullanmaya basladıktan 2-3 ay sonra ilk tüp bebek denemesi yapıldı ve 6 aylık hamisim canim yasım 35 umudunu kaybetme moralini yuksek tut sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…