Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

sağol sensen80 bende araştırıyorum inşallah ii sonuçlar alırız kadın doğumda kime gidiyorsun cnm memnun musun dr dan

gülin seni çok iyi anlıyorum bende aynı acıları yaşadım hemde 2 kere kürtaj olmadım ama dşükle sonuçlandı tekrar hamile kalmana çok sevindim hayırlı olsun dr kontrollerini ihmal etme allahın izniyle bişey olmaz inşallah.iyi şeyler düşün ne güzel ki tekrar hamile kalmışsın darısı benim başıma inşallah

evet hamile kaldım canım ama hemen kaldığım için korkuyorum normalde diyolarya 2 3 ay bekleyin diye rahimin toparlanması için ben de hemen kaldım inşallah canım sende kalırsın hamile

sağol cnm bilgilerin için kadın doğum da hangi dr a gidiyorsun memnun musun dr dan

merhaba canım,

kadın doğumda körfez marmara hastanesi leyla hn gidiyorum bana uzak kalıyo ama şimdilik ordayım. moralim bozuldu düşük yaptığınızı bilmiyodum. korkmuyodum şimdi korkmaya başladım salı günü kontrolüm var.

evet canım ben de düşük yaşadım ama sen benim gibi yapma kendine çok dikkat yatıp dinlen mümkün olduğunca yatmaya çalış ağır kaldırma ve en önemlisi moralini yüksek tut iyi şeyler dşün en önemlisi moral inşallah bende kalırım allahın izniyle canım benimde düşükten sonra olmuyo....

inşallah kalırsın. ben daha nokta kadar gördüm onu. salı günü kontrol acaba büyüyomu noluyo diye tedirgin oluyorum.hassasiyet hissediyorum bazen. sancı mı diye korkuyorum anlıyamıyorum ilk olduğu için.

kızlar bende haşimato hastasıyım 10 aydır biliyorum 10 aydır eutrox 25 kullanıyorum. 2yıldır korunmuyoruz ama gebelikde hiç olmadı...1 aşılama 1 tüp bebek geçiridik elimiz yine boş... artık bekliyoruz kısmet değilmiş... değerlerimde her kan testinde normal çıkıo başka da bişeyimiz yok kısmet:26:

istanbuldasın sanırım hangi dr a gidiyorsun benimde dr istanblda 3 ay sonra aşılama apılcak benim de nerde yaptırmıştın sen aşılamını

canım ya hayırlı uğurlu olsun..şimdi tsh düşük değerlerde olduğu için normale gelene kadar sen bol bol dinlen pek fazla ayakta kalma.bende ilk zamanlar çok korkuyodum çok şükür 10 haftamız doldu. inşallah bebeğinde sana sıkı sıkı tutunur. allah tamamına erdirsin.

istanbuldasın sanırım hangi dr a gidiyorsun benimde dr istanblda 3 ay sonra aşılama apılcak benim de nerde yaptırmıştın sen aşılamını

rahim filmi çekildi sorun yok... aşılama ve tüp bebek içinde ferticenter tüp bebek merkezine gittim altunizade de çok ilgiliydiler bidaha yaptırsam gene oraya giderim bu işler biraz kısmet ya istediğin yere git tutmayacağı varsa tutmuyo işte...

inşallah kalırsın. ben daha nokta kadar gördüm onu. salı günü kontrol acaba büyüyomu noluyo diye tedirgin oluyorum.hassasiyet hissediyorum bazen. sancı mı diye korkuyorum anlıyamıyorum ilk olduğu için.

sensencim tebrik ederim canımAllahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım kızlar benimde en son yerlerde sürünüyodu ilacım fazla gelmiş hafta içi levotron 100 lük h.sonu eutrox 150 lilik al dedi bakalım ne olcak:26:

sağol bilgilerin için benimde istanbul tüp bebek merkezinde olucam nasıl bir merkez tam bilmiyorum ama..hakkımızda hayırlısı olsun

arkadaşlar ben konuyu açan kişiyim ama şu anda 4,5 aylık bir bebeğim var. umudunuzu kaybetmeyin sakın bugünler geçiyor ve bebeğinize kavuşuyorsunuz. üzülmeyin olur mu stress herşeyi olumsuz etkiliyor...

canım seni tekrar burda görmek çok güzel maşallah bebeğine seni ilk günde itibaren takip ediyorum ama ben hala hamiş kalamadım 4 aydır deniyoruz çarşamba günü aşılama yapılcak tatlım hayırlısı

evet tatlım bende inş. erkenden öğrenirim ve sorunu çözeriz canım

canım çok sevindim ya nasıl kaldın kız anlat bizede

inşallah canım , bütün dularım bunun için, bugün ulturason vardı kese oluşmuş. 2 hafta sonra tekrar çağırdı.

çok teşekkürler zelalcim
canım çok fazla bu ilaç dozu.. sen eddokronolojiye mi gidiyorun.

teşekkürler canım. valla nasıl kaldığımı bilmiyorum. ben vazgeçme aşamasındaydım bırakmıştım kadın doğuma gitmeyi. hatta gecikincede hiç ummadım. ilacı bıraktım diye aksaklık oldu sandım. hala tabi korkularım devam ediyo allah herkesin yardımcısı olsun.

bnm tiroid yerlerde geziyor sürekli hızlı çalışıyor her ay değişmeyen bir sonuc 0,004 birde panik atak düşünün artık halimi bu şekilde hamile kaldım hemde evlendkten 20 gun sonra. 9 ay boyunca hiç değişmeyen değerlerde devam ilacnda etkisi yok. erken doğuma yada düşüğe sebeb oluyor ama maşallah birsey olmadan sonlanıck doğumum 37+2 bgn itibari ile. hamileliğini bnm kdr hareketli geçiren yoktur sanıyorum ki hala kendi evimi kendim temizliyorum ev işine devam.atamadığım bir enerji.. çözümü yok..ömür boyu böyle hayatı hızlı yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…