gülin seni çok iyi anlıyorum bende aynı acıları yaşadım hemde 2 kere kürtaj olmadım ama dşükle sonuçlandı tekrar hamile kalmana çok sevindim hayırlı olsun dr kontrollerini ihmal etme allahın izniyle bişey olmaz inşallah.iyi şeyler düşün ne güzel ki tekrar hamile kalmışsın darısı benim başıma inşallah
sağol cnm bilgilerin için kadın doğum da hangi dr a gidiyorsun memnun musun dr dan
evet canım ben de düşük yaşadım ama sen benim gibi yapma kendine çok dikkat yatıp dinlen mümkün olduğunca yatmaya çalış ağır kaldırma ve en önemlisi moralini yüksek tut iyi şeyler dşün en önemlisi moral inşallah bende kalırım allahın izniyle canım benimde düşükten sonra olmuyo....
evet canım hamileyim. Duaların tuttu. Bugün ultrasona girdim daha nokta kadar.
Tsh çok düşük 0,020 doktor ilaç vermedi. Yanlış ilaç dozundan dolayı hala fazla troid hormonu var vücudunda dedi 4 hafta sonra tekrar bakıcam dedi. T3 t4 normal zaten. öle işte..
istanbuldasın sanırım hangi dr a gidiyorsun benimde dr istanblda 3 ay sonra aşılama apılcak benim de nerde yaptırmıştın sen aşılamını
inşallah kalırsın. ben daha nokta kadar gördüm onu. salı günü kontrol acaba büyüyomu noluyo diye tedirgin oluyorum.hassasiyet hissediyorum bazen. sancı mı diye korkuyorum anlıyamıyorum ilk olduğu için.
arkadaşlar ben konuyu açan kişiyim ama şu anda 4,5 aylık bir bebeğim var. umudunuzu kaybetmeyin sakın bugünler geçiyor ve bebeğinize kavuşuyorsunuz. üzülmeyin olur mu stress herşeyi olumsuz etkiliyor...
bende en çok hamile kaldığımda yükselmesinden korkuyordum. bu yüzden hamile kaldığımı bi an önce öğrenmek için hep kendimi dinliyordum acaba bi değişiklik oluyor mu diye..tam adet günümde kan testi yaptım öğrendim tam 4 haftalıktım hemen endokrincime gittim 20 gün önce 1.8 di o gün 3.71 olmuş. yükselmiş tabi ama erkenden müdahale ettiğim için sınırı aşmamışım hemen ilacın dozunu artırdık 150 lik eutroux kullanıyorum günde 1 tane. bugün hem tsh için randevum var hemde kalap atışlarını duymaya gidicez inşallah bi aksilik çıkmaz ve duyarız. önemli olan benim de yaşadığım gibi erkenden öğrenmek ve tsh ölçümü yaptırmak..inşallah en kısa zamanda hamile kalırsan allah yardımcın olsun
evet canım hamileyim. Duaların tuttu. Bugün ultrasona girdim daha nokta kadar.
Tsh çok düşük 0,020 doktor ilaç vermedi. Yanlış ilaç dozundan dolayı hala fazla troid hormonu var vücudunda dedi 4 hafta sonra tekrar bakıcam dedi. T3 t4 normal zaten. öle işte..
canım ya hayırlı uğurlu olsun..şimdi tsh düşük değerlerde olduğu için normale gelene kadar sen bol bol dinlen pek fazla ayakta kalma.bende ilk zamanlar çok korkuyodum çok şükür 10 haftamız doldu. inşallah bebeğinde sana sıkı sıkı tutunur. allah tamamına erdirsin.
sensencim tebrik ederim canımAllahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım kızlar benimde en son yerlerde sürünüyodu ilacım fazla gelmiş hafta içi levotron 100 lük h.sonu eutrox 150 lilik al dedi bakalım ne olcak:26:
canım seni tekrar burda görmek çok güzel maşallah bebeğine seni ilk günde itibaren takip ediyorum ama ben hala hamiş kalamadım 4 aydır deniyoruz çarşamba günü aşılama yapılcak tatlım hayırlısı
evet tatlım bende inş. erkenden öğrenirim ve sorunu çözeriz canım
canım çok sevindim ya nasıl kaldın kız anlat bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?