arkadaşlar mrb.
tiroid hastalığının ne gibi belirtileri var yardımcı olabilirmisiniz? hiper ve hipo da
benimde çarşamba kontrolüm var. sana ikili test yapıl dımı ? benim ilk testim olucak
ikili test yapıldı. önce ultrasonda ense kalınlığı ölçülüyor sonra burun kemiği gelişimi yapılıyor ve kan veriyosun. benim test çok şüküür çok iyi çıktı. inşallah seninde güzel çıkar .yarın kontrolümüz var bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz.
ben tüp bebek denememiz başarısız olunca ilaçlalrımıda bıraktım. tsh hormonum çok yüksek benimde. bıraktığım halde o ay kendiliğinden hamile kaldım. yani yüksekse asla olmaz diye birşey yok. ben polikistik overlıyım üstelik... adet düzenim hiç yok olmadı hiçbir zaman. allahım olur deyince oluyor kimseler kafasına bukadar takmasın bu tsh hormonunu falan. allahım herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....
merhaba canım,
hamileliğin ilk 3 ayında da yüksekmiydi tsh?
evet yüksekti. doktorum baya bi endişelendi. ama ilaçlarıma düzenli devam ettim bir kaç eklemesi oldu allaha şükür bebeğime bir zarar gelmeden atlattık o dönemi şimdi ara ara bakılıyor ama normale döndü şimdilik sorun yok.ama kontrol edilecekmiş belirli aralıklarla.
insaallah ağlamaktan gözlerim şişti yarın nasıl olucam bakalım. bu korkular beni mahfetti. Benimde yarın testim var. senin yaş kaçtı bu arada?
haberlerini bekliyorum mutlaka yaz neler olduğunu.. inşallah korktuğun hiç bişe olmaz. ben 26 yaşındayım. ortalarda sayılırım ama bu tiroid 5 yaş yaş yaşlı hissettridi bana. uğraşmaktan düşşünmekten helak etti 10 aydır. inşallah herşey yolunda gider.[/Q
inşallah canım, kan verdim ikili test için onun sonucunu bekliyorum. ense kalınlığı ölçüldü boyutlarına bakıldı normal dedi doktor. ama öle bi psikolojiki kadının yüzüne bakıyorum o ekrana bakarken acaba doğrumu sölyoyo neden 2 kere ölçtü acaba bişi mi gördü diye. allahım hepimize sağlık versin inş.
yarın tsh hormon olçümü yaptırcam ama aç karnına mı olmam gerekiyor doktora sormayı unuttum
haberlerini bekliyorum mutlaka yaz neler olduğunu.. inşallah korktuğun hiç bişe olmaz. ben 26 yaşındayım. ortalarda sayılırım ama bu tiroid 5 yaş yaş yaşlı hissettridi bana. uğraşmaktan düşşünmekten helak etti 10 aydır. inşallah herşey yolunda gider.
cinsiyetini öğrenebildin mi canım?
merhaba tekrar,
yüksekti derken kaçtı tsh? ilk 3 ayda, şimdi kaça düştü,?
6.97 den 0.89 a düşmüş. senin kaç??
öğrenemedik ya...göstermedi bi türlü uğraştık ama ..neyseki onun haricinde herşey yolunda çok şükür... herşeyden önemlisi sağlıklı olması..ama tabi öğrenirim diye kendimi çok hazırlamıştım o biraz hayal kırıklığı yarattı. senin ultrason değerlerin normal çıktığına çok sevindim burda en önemlisi ense kalınlığı zaten inanıyorum kan sonucunda temiz gelicektir. sonuçları yazarsın.
benim 8.42'den 1 ayda 50 mg ilee 7 ye düştü şimd, 100 mg levetron verdi. kadın doğumcum çok endişeli değil. ama endokronoloji zmanı ilk 3 ayda tsh ın 3 ü geçmemesi lazım demişti. böle işte.
Merhaba arkadaşlar .Ben hep dışardan gizli gizli okurdum kadınlarkulubu'nu ama artık bende üyeyim.
Canlar ben hipotroidi hastasıyım.Düzenli testlerinizi nerede yaptırıyorsunuz acaba ve ne kadara (istanbul için .. )?
Ben düzenli tetkiklerimi yaptırabilecegim uygun ücretli bir yer arıyorumda.
İnşallah değerlerim düzelince bebek istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?