Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

benimki şimdi normal değerlerde ama ilaç kullandığım için gitmiyorum kadın doğumcuya.zaten 1 kaç aya kadar biter sanırım.hayırlısı olsun.

ilaç kullanırken yani troid ilacımı kadın d. Gidilmiyomu cnm

evet canım ben genel cerrah uzmanına sordum değerlerim normale dönmüşse bebek tedavime başlayabilirmiyim diye.ilaç kullanıyorsun gebelikte bebeğe zararlı kesemiyoruzda birden,öyle olunca gebelikte zorunlu kullanıyoruz oda zararlı dedi.o yüzden bekliyorum ben.:gitme:

aa şaşırdım canım ben gebeliktede kullanılır diye biliyodum ama sen şimdi ilacı bırakırsan ya tekrar nüksederse troid sonra sil baştanmı kafamçokkarıştı

aa şaşırdım canım ben gebeliktede kullanılır diye biliyodum ama sen şimdi ilacı bırakırsan ya tekrar nüksederse troid sonra sil baştanmı kafamçokkarıştı

canım ben hipertiroid ilacının zararlı olduğunu duymuştum. bizim içtiklerimizin bebeğe de bizede çokk faydası var. olmazsa olmaz ztn.

kızlar herkese teşekkür ederimopuyorumnanaktan yabangülüm bi kaç ay çok ya çabuk tedavi ol başla hemen bebiş çalışmalarına:kedi: hadi kızlaarrr hepinize duacıyım inşallah yakında hamilelik haberlerini alcaz içime doğuyo:Saruboceq: iklim de hadedelikafadulden

inşaallah tatlım herkes birbirine dua ediyor zaten benimde dualarım sizinle :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar bende haşimato hastasıyım.3 aydır bebek çalışmalarımız devam ediyor.Doktor 1 sene çocuk olması için ideal zamandır dedi..O yüzden hala beklemedeyiz anlayacağınız..Ekim ayında yaptırdıgım test sonuclarına göre tsh değerim 2,67 idi..Aralıkda tekrar kontrolüm var..Bakalım değer ne kadar oynamış.Tabi doktor bebek istediğimi söyleyince ilacın dozunu çok az yüksellti çünkü gebe kalabilmek için 1,5-2 arası olması gerekiyormus..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım aralık ayında gebelik haberi alabilirsin değerlerin çok iyi gerçekten

canım canım çok teşekkür ederim hadi inşallah bak bugün dr gittim ilaca başlıyorum ismi levotiron tam hapla başlıyoruz bakalım bir ay sonraya tekrar gidicem değerlerime bakılıcak allahım hepimize yaşatsın anneliği çok istiyoruz çookkk

kizlar bende evliyim 25 yasindayim liseden beri hipotiroid tedavisi goruyorum omur boyu da devam etcek zaten son degerlerim baya dusuk tsh mesela 0.104 ki ilk basladigimda dr.um nasil yasadigimi anlayamamisti o derece yuksekti. Onumuzdeki cars. kadin dogumda randevum var bakalim neler solucek degerlerim icin. Dualarinizi bekliyorum sekerler

inşallah çok iyi şeyler söyler tatlım:ecrin_bebek: doktorum bana tiroid tek başına bebeğe engel değil dedi, tiroidle beraber başka hormonal bozukluk yoksa değerler normale geldiğinde hamiş kalmamak için sebep yok, o değerde 2 civarı zaten. şu anda benim tsh ım feci düşmüş 0,16 olmuş onu yükseltebilirsem umutluyum inşallah. inşallah iyi haberlerini duyarız tatlım:1hug:

bende o hapı kullanıyorum tatlım bide vitamin vermişti doktorum ama ben çok memnun kaldım çünkü bu ay adetim tam gününde geldi inşaallah hamiş haberlerini alırız en kısa zamandavereliniortak

bende o hapı kullanıyorum tatlım bide vitamin vermişti doktorum ama ben çok memnun kaldım çünkü bu ay adetim tam gününde geldi inşaallah hamiş haberlerini alırız en kısa zamandavereliniortak

canım çok saol ama bi adetim dizene girseydi benimde saol canım hepimiz vericez o haberi ben inanıyorum:teytey:

canım zaten bu tedavi 6 ayla 1 yıl sürüyormuş.benimkide 8 ay oldu 1 yılı tamamlarız sanırım.arada kontrollerimi yaptırırım.ama nüksedermi hiç bilmiyorum artık..doktor öyle bişe söylemedi amafisfisfis..bakalım doktor ne diyecek

valla canım çalışmalar var ama bişey yok.doktoru umursamıyoruz, diyorum bu zamana kadar normal olmadı yine olacağını sanmıyorum ama yinede allahtan ümit kesilmez.tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kalanlar çok gerçi benim pko sorunumda var.kendiliğinden yumurtladığımı bile bilmiyorum.:çok üzgünüm:hayırlısı önemli olan sağlık.

dr diyosa doğrudur tabi cnm ben kulaktan duymayla söyledim ama inşallah dediğin gibi olur cnm

canım çok saol ama bi adetim dizene girseydi benimde saol canım hepimiz vericez o haberi ben inanıyorum:teytey:

sorma ya sinir gecikme yokmu her ay acaba oldumu diyoruz, ezcaneye koş test al bi ümitle ve kabus gibi tek çizgi:gitme:benimki gecikiyor test alıyorum yapıyorum hemen geliyor kırmızlar.birazda psikolojik olarak geciktiriyoruz allah yardımcımız olsun işallah..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…