benimki şimdi normal değerlerde ama ilaç kullandığım için gitmiyorum kadın doğumcuya.zaten 1 kaç aya kadar biter sanırım.hayırlısı olsun.
ilaç kullanırken yani troid ilacımı kadın d. Gidilmiyomu cnm
evet canım ben genel cerrah uzmanına sordum değerlerim normale dönmüşse bebek tedavime başlayabilirmiyim diye.ilaç kullanıyorsun gebelikte bebeğe zararlı kesemiyoruzda birden,öyle olunca gebelikte zorunlu kullanıyoruz oda zararlı dedi.o yüzden bekliyorum ben.:gitme:
aa şaşırdım canım ben gebeliktede kullanılır diye biliyodum ama sen şimdi ilacı bırakırsan ya tekrar nüksederse troid sonra sil baştanmı kafamçokkarıştı
kızlar herkese teşekkür ederimopuyorumnanaktan yabangülüm bi kaç ay çok ya çabuk tedavi ol başla hemen bebiş çalışmalarına:kedi: hadi kızlaarrr hepinize duacıyım inşallah yakında hamilelik haberlerini alcaz içime doğuyo:Saruboceq: iklim de hadedelikafadulden
Merhaba arkadaşlar bende haşimato hastasıyım.3 aydır bebek çalışmalarımız devam ediyor.Doktor 1 sene çocuk olması için ideal zamandır dedi..O yüzden hala beklemedeyiz anlayacağınız..Ekim ayında yaptırdıgım test sonuclarına göre tsh değerim 2,67 idi..Aralıkda tekrar kontrolüm var..Bakalım değer ne kadar oynamış.Tabi doktor bebek istediğimi söyleyince ilacın dozunu çok az yüksellti çünkü gebe kalabilmek için 1,5-2 arası olması gerekiyormus..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
inşaallah tatlım herkes birbirine dua ediyor zaten benimde dualarım sizinle :Saruboceq:
kızlar herkese teşekkür ederimopuyorumnanaktan yabangülüm bi kaç ay çok ya çabuk tedavi ol başla hemen bebiş çalışmalarına:kedi: hadi kızlaarrr hepinize duacıyım inşallah yakında hamilelik haberlerini alcaz içime doğuyo:Saruboceq: iklim de hadedelikafadulden
kizlar bende evliyim 25 yasindayim liseden beri hipotiroid tedavisi goruyorum omur boyu da devam etcek zaten son degerlerim baya dusuk tsh mesela 0.104 ki ilk basladigimda dr.um nasil yasadigimi anlayamamisti o derece yuksekti. Onumuzdeki cars. kadin dogumda randevum var bakalim neler solucek degerlerim icin. Dualarinizi bekliyorum sekerler
canım aralık ayında gebelik haberi alabilirsindeğerlerin çok iyi gerçekten
canım canım çok teşekkür ederim hadi inşallah bak bugün dr gittim ilaca başlıyorum ismi levotiron tam hapla başlıyoruz bakalım bir ay sonraya tekrar gidicem değerlerime bakılıcak allahım hepimize yaşatsın anneliği çok istiyoruz çookkk
bende o hapı kullanıyorum tatlım bide vitamin vermişti doktorum ama ben çok memnun kaldım çünkü bu ay adetim tam gününde geldi inşaallah hamiş haberlerini alırız en kısa zamandavereliniortak
aa şaşırdım canım ben gebeliktede kullanılır diye biliyodum ama sen şimdi ilacı bırakırsan ya tekrar nüksederse troid sonra sil baştanmı kafamçokkarıştı
canım zaten bu tedavi 6 ayla 1 yıl sürüyormuş.benimkide 8 ay oldu 1 yılı tamamlarız sanırım.arada kontrollerimi yaptırırım.ama nüksedermi hiç bilmiyorum artık..doktor öyle bişe söylemedi amafisfisfis..bakalım doktor ne diyecek
canım çok saol ama bi adetim dizene girseydi benimde saol canım hepimiz vericez o haberi ben inanıyorum:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?