Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

dr diyosa doğrudur tabi cnm ben kulaktan duymayla söyledim ama inşallah dediğin gibi olur cnm

işalah canım zaten bu tedavinin 1 yıldan fazla yapılmaması lazımmış.gerçi bazıları ömür boyu ilaç kullanmak zorunda ama belkide farklı durumlarda gereklidir.yarın doktora gidicem işte nodüller büyümemişse sorun olmaz sanırım.

inşallah nodüller büyümemiştir cnm peki adet düzensizliğide varmı sende ve tsh kaç

canım evet tsh 2,2 en sonki tahlilimde.bende pkoda olduğu için adet düzensizliği o yüzdende var tabi buda geciktiriyormuş..

hıımm 2.2 süper bence tam olması gereken belki pkodandır adet sorunu ben en son 3 yıl önce adet gördüm tedaviler oldu hep ama daha yeni anlaşıldı tsh 24.12 yeni öğrendim ondan ne adet ne bebek olmuyo bende bakalım bugün ilk hapımı içtim senin gibi 2.2 olsa belki düzelir adetim bakalım zamanla artık

canım çok saol ama bi adetim dizene girseydi benimde saol canım hepimiz vericez o haberi ben inanıyorum:teytey:

inşaallah tatlım benim vericez rabbim izin verirse birgün hamiş olduğumuzu söyliyecez ama sen sakın merak etme bu ay kullan hapı adet görürsün inşaalllah bende buna inanıyorum:Saruboceq:

kızlar yaa doktorlar engel değil gebe kalmanıza diyor ama kalamıyoruz işte herhalde morallerimiz bozulmasın diye diyorlar böyle ama biz gerçeği biliyoruz tabiiki rabbim izin verirsede olacak

inşaallah tatlım benim vericez rabbim izin verirse birgün hamiş olduğumuzu söyliyecez ama sen sakın merak etme bu ay kullan hapı adet görürsün inşaalllah bende buna inanıyorum:Saruboceq:

bende senin gibi düşünüyorum canım kısmet bu işler zaman isteyen şeyler bizlerin sadece umudu inancı olması lazım ondan sonrası kolay rabbim bilir işini

kızlar bende adet olamıyorumsenağlama acaba tsh normal seviyeye gelince adette düzene giryor mu?galiba bende mantar sorunu da var, doktor bi sürü ilaç yazdı ama adet olurken kullan şimdi kullanma dedi. hamile kalırsam yan etkisi olmasın diyeymiş. ama adet olmadan hamile kalabilir miyim ki? yada ilaçları kullansam mı:uhm: bi akıl verin:sm_confused:

canım benim tsh düşmeden normale gelmeden adette bebekte olmazmış o sebepten bende adet görmüyorum ki cnm

işallah canım seninkide düzelir bir an önce bebişin gelir..
kızlar yaa doktorlar engel değil gebe kalmanıza diyor ama kalamıyoruz işte herhalde morallerimiz bozulmasın diye diyorlar böyle ama biz gerçeği biliyoruz tabiiki rabbim izin verirsede olacak

canım kadın doğumcular öyle söylüyor.bu genel cerrah uzmanının ilgi alanı olduğundan bilmiyorlar.ben kadın doğumcuya sordum tedavi olabilirsin dedi.ama genel cerrah uzmanı izin vermedi.hatta bu gün yine sordum yine izin vermedi.

bu gün doktora gittim usg çekildi 3,5mmlik nodülüm yok olmuş sadece 5mmlik duruyor.oda aynı boyutta eskisine göre çok düzelmiş dedi doktor.kan tahlili yaptırdık hepsi güzel çıktı.tsh 1,9 çıktı.yine bebek tedavisini sordum bekle dedi yine.şubatta yeniden gidicem kontrole sonra ilacı gün aşırı yapıp keseriz sonra tedavine başlarsın dedi.çok şükür rabbime işallah bi daha nüksetmez..

canım eğer tsh dışında bir problem yoksa adetin düzene girer.mesela benim gibi pkolu oluncada adet gecikmesi yapar.bide adet olmadan kullanma hamile olma ihtimaline karşı.adet olunca başlarsın kullan ilaçlarını mantarda etkiler hamile kalmayı.

canım çok sevindim değerlerin çok güzelll hadi bakalım bu topiğe ilk müjde senden gelicek inşallahh:lepi:

ya biran önce kullanmak istiyorum nezaman adet olucam kimbilir:uhm: bi de o iş sırasında canım yanıo sonrasında da çok yanma oluyo :kedi: kullanıcam heralde..

ben sordum doktora ilacı alrken korunmamız gerekiyormu filan diye hayır hamile bile kalsan ilaca devam ediceksin demişti ,bu arada 3 sene tedavi görereken ki tsh sonuçlarım 4. küsür sınırı bile aşıyor ama bu sene 0.004 gibi çok düşük değerlerimle aşılama tedavimi iptal etmişlerdi nasıl bu kadar dengesiz oluyor anamıyorum ilk defa bu ay ilaç kullanmaya başladım bakalım nasıl sonuçlar gelecek bu arada adetlerim çok düzensiz 4 senedir bebek istiyoruz:gitme:
inşallah hepimizn oluropuyorumnanaktan

canım ya allah yardımcın olsun bende yeni başladım levatirona tsh24.12 bakalım bir ay sonra kontrolum var ne olmuş son durum görücez inşallah bir kaç ayda adetlerimde düzene girer bebekte gelir bende 3 yıl bitti hala bebek yok :sinifsinif: cnm allahtan hayırlısını diliyorum benim gibi olanlara ve bana off ofmafoldumben

çok geçmiş olsun canım.benimde doktorum izin vermiyor ilacı keselim öyle başla tedavine diyor.mecbur kaldımı gebelikte bile ilaç kullandırıyoruz ama bebeğe zararlı dedi.ben propycil kullanıyorum.belkide duruma göre değişebiliyor mesela kimileri uzun süre ilaç kullanmak zorunda kalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…