Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

sanki beni anlatmış sevsevil troidim var 3aydır korunmayı bıraktım ama bakalım bu ay ne olur
troid belrtisi klo ve adet düzensizlii bendede var
benim beynde de troidi yöneten bölümde beze var..
allah büyük inş. hayırlısıyla olur..

canım benim doktor kontrolünü ihmal etme keza ilaçlarını da öyle, stres yapmamaya çalış. bu topikte bakalım kim önce gebelik haberini verip umut olacak, merakla bekliyoruz, sende katıl bize. çok geçmiş olsun.:1hug:

off ya off uzmanlar selülit oluşumunda tiroid hastalığının etkili olduğunu söylüyorlar. selülüit tedavisi yaparken herşeyden önce hastalıktan mı kaynaklanıyor diye anlamak için kişinin şeker ve tiroid hormonlarına bakıyorlarmış, normalse tedaviye başlıyorlarmış. bende hiç yoktu birden oldu şok oldum hatta birden bire nasıl oldu diye, sıkınca belli oluyor ayakta bişey yok o da kilom normal olduğu için olabilir. nasıl bi hastalık bu ya çirkinleştirme hastalığı denilebilir; saçlar kurur, tırnaklar kırılır (benim folik asit kalsiyum kullandığım için şu anda tırnaklarım çok sağlam ), cilt kurur, kilo yapar:tomato: kızlar benim göbeğim şişiyor sizde de oluyor mu yoksa adet düzensizliğinden mi kaynaklanıyor:uhm: kafanızı şişirdim yav napim şimdi selülit meselesinde de karşıma çıkınca sinir oldum:kedi:

ayy selülit herkezde var bacım bebelerdede var bile hatta..takma boşver asıl ilacı kullanmazsak epilepsi bile yapıyomuş ilk duyduğumda çok korkmuştum ondan allah korusun canım yaa boşver bu yanlarını düşünme çünkü çıkamayız içinden

benimde göbeğim şişiyor aynen hamileymişim gibi.eskiden göbek dene bişey yoktu çıktı şimdi.ama sağlığım yerinde olsunda göbek filan önemli değil.:umursamaz:

benimde göbeğim şişiyor aynen hamileymişim gibi.eskiden göbek dene bişey yoktu çıktı şimdi.ama sağlığım yerinde olsunda göbek filan önemli değil.:umursamaz:

nasıl önemli değil:kedi: ben çok takarım ama tabi ki önce sağlık o olmayınca zaten dünya güzeli ol kaç yazarbuyrunnnnnnnnn

yerim o bebeleri ben zaten şuan hiçbi yanını düşünemiyorum arkadaşım. eşim aradı onların memleketine gidiyomuşuz, kardeşiyle ilgili bi sorun oldu, sonra kayınvalidemleri de alıp bize gelicekmişiz oyüzden kalktım şimdi temizliğe giriştim, çok işim var vaktim yokkafamçokkarıştı ee burda ne işin var diceksin iki dakika soluklanim iki muhabbet edim dedim

merak etme canım o ilaçlara başladığımdan beri bende oluştu göbek eşim artık dalga geçiyor benimle ama ben kafaya takmıyorum artık

iklim yabangülü teşekkür ederim kızlar sizede geçmiş olsun bana EUTHYROX diye bir ilaç verdi doktor
bu arada göbek sorunum bendede var bekarken klo sorunum bile yoktu hatta annem kilo alayım diye pekmez içirirdi her gün ahhhhh nerdeeee şimdi öyle 38 bedenler filan : (

iklim yabangülü teşekkür ederim kızlar sizede geçmiş olsun bana EUTHYROX diye bir ilaç verdi doktor
bu arada göbek sorunum bendede var bekarken kilo sorunum bile yoktu hatta annem kilo alayım diye pekmez içirirdi her gün ahhhhh nerdeeee şimdi öyle 38 bedenler filan : (
mirmirmirmir:çok üzgünüm:

ay canım kolay gelsin karışmış bi anda işler sanırım allah yardımcın olsunn cnm ..
yerimseniben iyi yapmışsın cnm dinlenmeden olmuyor a.s.

hadi bakalım cnm ilaç hayırlı olsun inşallah kolaylıkla sağlığına kavusursun dilerimm..
malesef bende kilo aldım 55 le evlendim 1 senede 65 oldum hala 65 lerdeyimm ve göbek tavan bendede malesef fisfisfis
napalım sağlık olsun takmayın veremiyosanız a.s

teşekür ederim canım bende.benim kilo sorunum yok 50 kilolardaydım şimdi 53 filanım 1 kez hariç hiç 53 olmamıştım.ilaçlardan sonra kilo alabildim ama istiyorum 56 filan.

selamlar. iyi bayramlar diliyorum opuyorumnanaktan
benimde tiroid rahatsızlığım var. geçen sene bebek düşünmeye başladığımızda tahlil yaptırmıştım,ordan öğrendik. ilk 5.5 çıkmıştı. 2 ay önce 1.8 de idi
geçen sene bebek fikri ertelemek zorunda kaldık, işlerden dolayı.
1-2ay sonra (inş önümüzdeki ay olur) tekrar düşüneceğiz :Saruboceq:
ortak noktamız şimdilik maalesef tiroid, ama sonra inş bebeklerimiz olur kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar geçmiş bayramınız kutlu olsunopuyorumnanaktan dilerim güzel bir bayram tatili geçirmişsinizdir:teytey: kızlar doktora gittim ilacın dozunu azalttı ve şu anda artık gebe kalman için bi engel yok dedi. bu arada adette oldum, kadın doğumcum adetimin 23. günü tekrar kan istedi düzgün yumurtlayıp yumurtlamadığımı görmek için onu da yaptırıcam ama yetsin artık, kan vermekten helak oldumsenağlama ama tiroid değerlerim iyimiş bakalım hayırlısııı kaydirigubbakcemile5 sizde haberler nasıl moraller nasıl

canım çok sevindim senin adına bak yoluna girmiş dahada giricek allahın izniyle bebekte gelicek annesi az daha sabır :Saruboceq:

arkadaşlar benim fsh 4.86 çıktı, bilgisi olan var mı yüksek mi düşük mü??? doktor bişeyler geveledi ama anlamadım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…