Tiroithastal yznden hamile kalamayanlar,tiroithastalna ramen hamile kalanlar

Bugün sonuçları aldım.İlaç verdi..Yavaş çalışıyormuş....Ve bu arada hamileyim....Doktor ilaçları kullan 20 günde bir tahlil yapılacak...

hayırlı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsin benimde yavaş çalışıyo bende 30 günde bir gidiyorum bebek büyüdükçe ilacın dozunu yükseltiyolar ben önce yarımla başladım şimdi 16 haftalığım bi tam bi yarım içiyorum

Bana hafta içi bir ,hafta sonu 1,5 kullan dedi..Sağol sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım..

bana hafta içi bir ,hafta sonu 1,5 kullan dedi..sağol sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım..

selam kızlar bende haşimato hastasıyım geçen nisan ayında tüp bebek tedavim sırasında hastalığımı öğrendim zaten haşimato ani üzüntü sıkıntı yada aşırı sevinçten ortaya çıkarmış sizlere yazmak istememin sebebi doktor çok önemli kızlar ben 3 ay bi endokrin uzmanına sürekli gittim her 15 günde bir tsh ölçümü yaptırdım ilk öğrendiğimde tsh ım 9 du bu 3 aylık tedavide en fazla 4 e indi ve birden 16 ya kadar fırladı ramazan bayramı arefesinde şiddetli bi gribe yakalandı ve farklı bi hastaneye dahiliye bölümüne çıktım allah razı olsun doktorumdan gribimle ilgili konuşurken troid hastası olduğumu dile getirdim ve tekrar tahlil yaptırdı bana tsh ım yine 16 idi ve inanırmısınız ilacımı değiştirdi ve benim 15 gün donra değerim 1.5 a düşmüştü şimdi o gunden beri 3 hafta ara ile tsh ölçümüm 0.5 lerde allahıma binlerce kez şükürler olsun şimdi tek sorun anti tpo ve anti tg lerim anti tpo hala 700 lerde ama anti tg 46 ya düştü ilk yaptırdığımda tpo :1000 tg :600 lerde idi şimdi tpo mu düşürmeye çalışıyoruz t4 değeri yükselmedi mi diye sormuş bi arkaşaımız evet ilaç dozunu biraz yükseltince ilk testimde biraz t4 yükselmişti fakat 2. Ay oda normale döndü şimdilik tek sıkıntım kilo verememem antilerim düşmeden de bu imkansız sanırım 10 gün sonra 2. Tüp bebek denememe başlayacağız inşallah allahın izni ile bu sefer benden kaynaklı bir sorun olmaz çünkü troid yumurtaların kalitesizleşmesine sebep oluyor allahım herkese acil şifalar versin tez zamanında da kucaklarımızı doldursun amin..

mrb arkadaşlar bendede trioid çıktı.7 ay önce hamileliğim bitti.ozaman hamileyken öğrenmiştim bende trioid olduğunu.hamileliğim bititkten sonra doktor test yaptı ve normal çıktı değerler.yani hamilelik trioidiymiş sadece.6 ay ara vermemizi söyledi doktor çoçuk için.ve biz tekrar düşünmeye başladık ama önce bi test yaptırayım dedim dün yaptırdım değerler normalin içinde ama ...şöyle yani
t3:3.06 olması gereken(2.3-3.9)
t4:1.05 olması gereken(0.58-1.64)
tsh:0.73 olması gereken(0.34-5.6) yani bu değerler normalmi şimdi daha sonuçları doktor görmedi.tekrar hamile kalsam acaba değerler en alt sınıra yakınya bi sorun çıkarmı? inşallha olmazda.korkuyorum işte.bide dere otu yesem fayda edermi acaba?teşekkürler şimdiden.

Geçmiş olsun.
Değerlerin normal sınırlarda.
Dereotu tshı düşürüyor, bence yeme, zaten alt sınıra yakın.

kızlar bende bugün sonuçlarımı almaya gittim smear ve eşimin sipermiyogram sonuçlarını
smear temiz çıktı eşimin spermlerinde çok az hareketsizlik varmış bugün kan testi yaptılar gebelik testi
yarın sonucumu alacağım inşallah hamileyimdir:
değilsemde 2 aydır adet olamıyorum adet söktürücü vericek ALLAH'tan hayırlısı
eşlerin birbirlerine destek olması kadar güzel birşey yok ama ne yazıkki ben bu güzelliği tadamıyorum eşim bana destek olmuyor herkese de arkamda kapı gibi kocam diyemiyorum
TEK DESTEKÇİM BENİM AİLEM VE SİZLERSİNİZ:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

uzun zamandır yoktum ama müthiş haberle döndum hiçbir kür kullanmadan aşılama yapmadan şuan 2 aylık hamileyim Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun

bende malesef 2 gün önce subklinik tiroid olduğumu öğrendim ve buna bağlı olarak prolaktin hormonumda yükselmiş budurumda hamile kalmamın zor olduğunu söyledi doktorum ve ilaca başladık bir ay sonra tahlil yapılacak tekrar. rahmimde bir sorun yok adetlerim gayet düzenli daha bebek çalışmalarınada tam başlamamıştık ama 1 ay sonraki tahlillerden sonra düzenli bi çalışma başlıycak sanırım bizdede:))
ilk başta bu ilacı ömür boyu kullanma fikri çok moralimi bozdu ama artık bunun bir hastalık değil aynen vitamin eksikliği gibi bişey olduğunu düşünüyorum. yalnız özellikle belirtmek istediğim bişey var bazı arkadaşlar dereotu küründen bahsetmiş ama ibrahim saraçoğlu dereotunun prolaktin seviyesini yükseltecegini söyledi. prolaktin yükselmeside bilirsiniz hamileliğe engel, kürü uygulayanlar dikkatli olsun lütfen bitarafı düzeltmeye çalışırken diğer taraftan yanlış bi sonuca sebep olmayalım. bende kürü deneyecektim ama bu yüzden vazgeçtim. bebek düşünmek istemeyenler için ek bilgi : annemdeki nodül ve troid düzensiz ilaç kullanmasına ragmen dereotu sayesinde 26 dan 12 lere kadar düştü.

Arkadaşım benimde Mart ayı bir tüp bebek tedavisi oldum ama 6 haftadan sonra gelismeyince sonlandırma yaptilar. Sonra yapılan tahliller de hashimato dendi.ama benim son 2 yıldır tiroid hormon seviyelerim normaldi hep.antiTPO 210 çıktı hormonlar normal. Ama internet de eksi sozlukte antiTPO da oosit kalitesini düşürüyor yazmışlar bu durum hamile kalmayi ne kadar etkiliyor yada erken gebelik kaybı yaparmi yazarsan sevinirim. İnşallah bizde hamilelik Haberlerimizi herkese veririz

mrb zuhal 2009da bu yorumu yapmışsın hamile kaldınmı veya hamilemisn şuan merak ettim?

Canım ben gebe kalamadım ama bana sonrada polikistik over teşhisi konu bazen pko ile beraberin de eşlik edebiliyormuş hipotroidi İnşallah anne olmak nasip olur ilacını düzeldi kullanırsan değerlerin düzen girere o zaman sorun olmuyor diye biliyorum

MErhaba arkadaşım,benim tiroid tsh'm 0,527 yani bu ay çok iyiymiş,doktor bebek yapabilirsiniz dedi,ama olmuyor ya delircem,ne yapmak gerekki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…