selam kızlar ay sonu ben tekrar kontrole gidicem inşlhhh düşmüştür ......
ayy bi de anlamadan hamiş kalırmışım sırnaşık şey
İnşallah tatlım ya..benim kasım22 si gibi adetim,daha çok var ama umarım bu ay hamile kalırım ....
selam canlar nasılsınız bakalımmm
son 1 gün
Merhabalar
Benimde troid seviyem yüksek çıktığı için hamile kalamaıyorum, 2 senedir evliyiz ve çocuğum olsun istiyorum. İlaç kullandım TSH değerim 11 den 7 ye düşmüş. doktorum ilacın tozajını arttırdı. seviyeyi 1 e kadar düşürmem gerektiğini söyledi. . Bu arada bu tedavi esnasında vücudumda kaşıntılı kızarıklıklar ve midemde yanmalarım başadı . Ama hayırlı sonuç için bazı şeylere katlanmam gerekiyor.İnşallah dualarımız kabul olur.
canım bendede troid hastalıgı vardı fakat hamıle kaldım ve hamıleykende kontrol altında haplarımı kullandım sukurler olsun bebeısıme kavustum darısı tum ısteyenlere....
slm kızlar bende bi guatırlı olarak yazmak istedim guatır yüzünden boş gebelik yaşadım tabi bunun olduğunuda bilmiyodum bebek düşünce doktor bide guatır testi yapalım belki ondan boş gebeliktir dedi ve dediği gibide oldu guatır çıktı o yüzden düşmüş ayrıca adetim 3 yada 4 ayda bir olurdu bende pco vardı ondan gecikiyo sanıyodum sonra günde yarım olarak levetron ilacına başladık ve adetim her ay gününde olmaya başladı bu ilacı aksatmadan kullan dedi bebeğin düşmez inş dedi ilaçtan 3 ay sonra hamile kaldım şu an 16 haftalığım allah olmayan herkese nasip etsin inş
amin cnm saol inş sende hamilesindir doktorun hemen ilaca başlar zaten korkma sakın bişey olmaz allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?