Tiroithastal yznden hamile kalamayanlar,tiroithastalna ramen hamile kalanlar

selam kızlar ay sonu ben tekrar kontrole gidicem inşlhhh düşmüştür ......
ayy bi de anlamadan hamiş kalırmışım sırnaşık şey

resmimiş canım ben üniverseye gidiyom orda tsh ım en az 1.5 2.0 değer daha fazla çıkıyo özele gidiyom daha az çıkıyo siz nereye gidyosunuz kafam çok karıştı niye böyle

herkese merhaba benimde 3,5 yıldır haşimoto hipotiroidim var,kızımın doğumundan sonra çıktı,ona bir kardeş istiyorduk geçen hafta hamile olduğumu öğrendim çok şaşırdık ve çok sevindik allah çok büyük inşallah isteyen herkese verir,hamile arkadaşlarada sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum..

resimimis canım evt bir gün vardı ama 2 gün önceden geldi kırmızılarr

kızlar bu arada ben medipole gidiyorumm

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba kızlar bende 4 senedir gebe kalmaya uğraşıyorum fakat olmadı,herşey normal çıktı bu sene troit hormonlarımda eksiklik çıktı kontrole gitmeye başladım başlangıçta 0.005 gibi çok düşük değerler çıkıyordu daha sonra 3 ü geçmeye başladı geçen ay 4 küsür olarak normalin üzerinde çıktı bu ayda 3.05 çıktı,neden bu kadar dengesiz çıkıyor anlamıyorum doğrusu adet düzensizliğim var bu yüzden mi bilmiyorum prolaktin hormonumda yüksek çıkıyordu,sağlıklı yumurtlama gerçekleşemediği söylediler doktorlar , bu troit hormonlarının düzensiz olmasından kaynakalanabileceğini söylediler hatta bu yüzden aşılamamaı ipta ettiler bu ay ilaç verdi doktor EUTHYROX doktor bir ay sonra yine kontrole gidicem bakalım neler olcak
ınşallah bütün isteyenlerin hayırlısıyla bebeği olur SEVGıLER....

Merhabalar
Benimde troid seviyem yüksek çıktığı için hamile kalamaıyorum, 2 senedir evliyiz ve çocuğum olsun istiyorum. İlaç kullandım TSH değerim 11 den 7 ye düşmüş. doktorum ilacın tozajını arttırdı. seviyeyi 1 e kadar düşürmem gerektiğini söyledi. . Bu arada bu tedavi esnasında vücudumda kaşıntılı kızarıklıklar ve midemde yanmalarım başadı . Ama hayırlı sonuç için bazı şeylere katlanmam gerekiyor.İnşallah dualarımız kabul olur.

canım bendede troid hastalıgı vardı fakat hamıle kaldım ve hamıleykende kontrol altında haplarımı kullandım sukurler olsun bebeısıme kavustum darısı tum ısteyenlere....

canım evet senin bayağı yüksekmş ama merak etme düşecek...benimde 6 ya yakındı ama ilaç sayesinde şu an 0. küsürlerde ..ve hamileyim..ilacını hiç aksatma sana tavsiyem biliosundur zaten sabah kahvaltıdan en az 45 dk önce iç mutlaka..inşallah en kısa sürede bebişin sana gelecektir..

Merhaba benimde tsh ım 5.25 ten 2.29 a düştü 1 aylık ilaç kullanımıyla,
şuan aynı dozdan devam ediyorum her sabah çeyrek alıyorum.
20 gün sonra tekrar tahlilim var inşaallah 1 küsürlere inmişimdir.
Bakalım ben ne zaman hamile kalabilicem.

canım bendede troid hastalıgı vardı fakat hamıle kaldım ve hamıleykende kontrol altında haplarımı kullandım sukurler olsun bebeısıme kavustum darısı tum ısteyenlere....

Bendede guatr varmış..K.D.Uzmanına sorduğum halde önemli değil dedi.Sizlerin yazdıklarını okuynca tahlil sonuçlarını bugün başka bir doktora götürdüm .Sende guatr var dedi.Araşırılması lazım dedi..Yarın sabah doktora guatr araştırması için gideceğim.Adetim
de 4 gün geçti ya hamileysem,moralim bozuldu..

slm kızlar bende bi guatırlı olarak yazmak istedim guatır yüzünden boş gebelik yaşadım tabi bunun olduğunuda bilmiyodum bebek düşünce doktor bide guatır testi yapalım belki ondan boş gebeliktir dedi ve dediği gibide oldu guatır çıktı o yüzden düşmüş ayrıca adetim 3 yada 4 ayda bir olurdu bende pco vardı ondan gecikiyo sanıyodum sonra günde yarım olarak levetron ilacına başladık ve adetim her ay gününde olmaya başladı bu ilacı aksatmadan kullan dedi bebeğin düşmez inş dedi ilaçtan 3 ay sonra hamile kaldım şu an 16 haftalığım allah olmayan herkese nasip etsin inş

Ne mutlu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Senin adına sevindim...

Bugün sonuçları aldım.İlaç verdi..Yavaş çalışıyormuş....Ve bu arada hamileyim....Doktor ilaçları kullan 20 günde bir tahlil yapılacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…