tiryaki olmak cok zor :(

efsun15

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
26
31
8
37
4 senedir sigara kullaniyorum, birakmayi hic denemedim ... nasil birakirim zor mu? siz nasil biraktiniz?

bağımlı olduğunuzu kabullenin ve tedavi merkezlerine gidin . orada sizin gibi bırakmak isteyen ve bırakıp da insanlara yardımcı olanlar vaaaar . yapıp yapabileceğiniz en iyi şey bu

Bir sigara bırakma merkezi buldum 600 lira istediler çok pahalilar... ama başarı oranı yükselmiş.. bide içmeyi seviyorum ama bu isteği nasıl kafama koyarım ooooffff...

telefonlara indirilebilen bir program var. quit now isimli. bıraktığınız tarihi, günde ne kadar içtiğinizi, bir paket sigaranızın ne kadar olduğunu vs. yazıyorsunuz. içmedikçe başarı ödülleri veriyor. sağlıkla ilgili bilgilendiriyor. atıyorum karbondioksit oranınız normale döndü ya da akciğer riski yüzde şu kadar azaldı gibi. canınız çok istediğinde "aşırı istek" bölümüne tıklıyorsunuz ve kafa dağıtmanız için önerilerde bulunuyor.

ben bu programla altı aydan uzun bir süre bırakmıştım fakat daha sonra yaşadığım ailevi ve mesleki problemler sebebiyle tekrar başladım. ilk denemede bırakanlara çok özeniyorum. üç gündür yine hiç içmemeyi başardım. çok canım istediğinde bir sigarayı ağzıma koyup içiyormuş gibi yapıyorum fakat yakmıyorum. umarım başarabiliriz.

Önce işi kafanızda bitirin. Neden istediğinizi, içince giden sağlığınızı, en basitinden sararan dişlerinizi, çöpe attığınız paraları aklınıza getirin. Ve inanın kendinize, bunu yapabileceğinize. İnanmak başarmanın, başlamak bitirmenin yarısı derler. Kararınızın arkasında durun ve bi yerden başlayın. Sigarayı bırakan çok insan var. Canınız sigara çektiğinde kafa dağıtacak şeyler bulun. İnşallah bırakırsınız:KK66::KK36:

Bir sigara bırakma merkezi buldum 600 lira istediler çok pahalilar... ama başarı oranı yükselmiş.. bide içmeyi seviyorum ama bu isteği nasıl kafama koyarım ooooffff...

Sigaraya verdiğiniz birkaç aylık ücretlerin toplamından daha küçük bir meblağ. Gözünüzde büyümesin.

Ayrıca üniversitelerin, hastanelerin ve toplum sağlığı merkezlerinin ilgili birimleri hem ücretsiz ilaç, seminerler ile de psikolojik destek veriyor.

Sigarayı bırakma hattını arayıp size en yakın merkezden randevu almanız yeterli.
Tabiî önce isteyin.

Sigara birakmak ciddi bir psikolojik savas.ilk hafta yoksunluk hissi yasaniyor.oruclu gibi hissediliyor.hergun icmedigin sigaranin parasini kumbaraya at bununla kendini odulendir.
Allen car in videolarini izle.

Ben üç yıl önce tam bir sene bırakmış biriyim. Yeniden başladım maalesef.yaşadığım ülkenin sağlık kuruluşları ücretsiz sigarayı bırakma tedavisi veriyor. Bana champix denen bir ilaç ile biraktirmislardi.gerçekten çok etkili bir ilaç. Tekrar denemeyi düşünüyorum. Cesaretttttt istiyorum sadece..

sizin için bazı yabancı forumlarda araştırma yaptım ve çıkan sonuç şu Alan Carr - sigarayi birakmanin kolay yolu (easy way to stop smoking) okuyun . internette video versionları da varmış . çok etkili olduğu söyleniyor

250tl civarında bir ilaç var üstelik sigara içerek bırakıyorsunuz, ilginç ama öyle. Adını bilmiyorum eczaneye sorun

Back
X