Titiz kadınlar külübü buyurun burda

Günlük en çok kullandığınız deterjanlar

• Çamaşır suyu

OY: 66 50,4%
  • Çamaşır suyu katkılı deterjanlar

OY: 29 22,1%
  • Yüzey temizleyiciler

OY: 15 11,5%
  • Arap sabunu

OY: 3 2,3%
  • Sirke

OY: 13 9,9%
  • Kimyasal olmayan deterjanlar

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    131
Bu gün bıraz geç kaldık malum çouklar evde
Onların tatilkeyfini bekliyoruz

mesela nasıl hedefler koyabilirim abla yardımcı olurmusun lütfen bana

mesela nasıl hedefler koyabilirim abla yardımcı olurmusun lütfen bana

Mesala bir sebet ütün var diyelim üzerinde bir kaç çamaşır al ama sebeti başka odaya koy gördüğün zaman modiven düşüyor onu ütüleyip yerine kaldır eger yapa biliyosun bidaha al bidaha ütüleyip yerine kaldır kendine bunu bitirsem kendime bi kahve yapaçam derbuda ödülün olsun diğer akşamda aynısını yaparsan ütün bitter işi gözünde büyütmeden küçük küçük yap ozaman büyütünmü insana yapamayacakmışsın gibi geliyor

Son düzenleme:

söyledinğin öneriyi deneyeceğim ablacığım başka olursa önermek istediğin seve seve dinlerim ablacım

söyledinğin öneriyi deneyeceğim ablacığım başka olursa önermek istediğin seve seve dinlerim ablacım

Yaparsın canım yeterki iste ne zaman istersen sorarsan çözüm üredebilir bu bile insanı motive eder canım
Yarın soracam bekliyorum haberlerini

Tanemim nasılsın
Bişey sormak istiyorum canım sana eşimin memleketinde taş ekmeği diye bi tatlı var şerbetli kociş onu çok seviyo bi gün yapmak istiyorum tarif varsa alabilirmiyim

Yaparsın canım yeterki iste ne zaman istersen sorarsan çözüm üredebilir bu bile insanı motive eder canım
Yarın soracam bekliyorum haberlerini

ablacım bugün 5 te çıkıcam halamın kızı doğum yapmış hastaneye ziyarete gidicem onu daha sonra eğer ki kayınvalideye gitmezsek eve gidicem ilk iş ütülerimi halledicem allah izin verirse daha sonra çamaşırlıktaki çamaşırları toplayacağım ablacım

Tanemim nasılsın
Bişey sormak istiyorum canım sana eşimin memleketinde taş ekmeği diye bi tatlı var şerbetli kociş onu çok seviyo bi gün yapmak istiyorum tarif varsa alabilirmiyim

Elazığda çok yapılan bir tatlı canım ablamı bi arayıp sorayım o yapar bu tatlıyı bende bilirim azcok yapmışlığım var krepli bi tatlı ablam orda yaşadığı için daha iyi bilir emin olup yazarım

Son düzenleme:

Tamam tanemim uygun oldugun b i zaman yazarsın aciliyeti yok kayınvalidem yapmıştı bize geldiğinde benmde hoşuma gtmişti hafta sonu yapim dedim

Allah kolaylık versin canım yeni bebiş seveceksin ben bayılırım yeni bebişi koklamayı yarın ne olursa olsun raporver kendini birazda sorumlu hisetersin
Tamam tanemim uygun oldugun b i zaman yazarsın aciliyeti yok kayınvalidem yapmıştı bize geldiğinde benmde hoşuma gtmişti hafta sonu yapim dedim
Aldım bile tatlım yanlız ölçüler konusunda bek emin değilim çünkü ablam kalabalık bi aile olduğu için hep göz kararı yapıyor
Bildiğin krep hamuru yapıp pişiriyosun ama tabi dediğim gibi ölçülerini sen 2 ikişilik ayarla bir pasta yüksekliğinde olur daha azda olsa olur burda dikkat etmen gereken çok inçe dökmek hamur cok koyu olmuyacak bide biraz sütte su katkı yumusak olsun tabi suyu abartma krepi yapmadan önce biraz tuzsuz tereyağını kokusu çıkana kadar (yanı köpürüne kadar ısıt) serbettini kaynat (3 subardağı seker 3 su bardağı su ile biraz limon koyup şerpet yap) tereyağına şerbette kat her pişirdiğin krebin üzerine önce serbet sonra ceviz koyup üst üste diz serbet bitene kadar yap bu işlemi ablam ben birazda aralara toz seker serpiyorum dedi kolay gelsin canım

Son düzenleme:

Teşekkür tanemim çok saol eksik olma maya konulmuyo demi hamuruna:26:

merhaba tanem topikin hayırlı olsun. ak sana özel mesaj attım ama kutun dolu

temzlik topikleri 2 mi oldu? tanem kendininkini açmış şimdi gördüm. o ayrıldı mı artık. ben nerede olacağım hangısı daha yararlı olur sence.. sana soruyorum cunku hem elın cabuk hem de tum topıklerı takıp edıyorsun.

diye yazmıştım. tanem bahar temizliğini aze de mi yapacağız burada mı ben çok bilmiyorum bu işleri

Mesaj kuttum boş ben çok kullanmam neden öyle olmuş :44:
Canım nasıl istersen ayrılmadık kardeş topiğleriz artık sadece ben bazen azinin orayada takılıyorum bir de yemek topiği açtım şimdi onlarla uğraşıyorum buraylada evet bahar temizliği yapacağım nasıl istersen ben yardımçı olurum

yok sana değil aşka yazmıştım. ş harfi çıkmamış. burada ne paylaşıyoruz şimdi? sen temizliğini mi yazıyorsun günlük? bahara ne zaman geçeceksin ?

yok sana değil aşka yazmıştım. ş harfi çıkmamış. burada ne paylaşıyoruz şimdi? sen temizliğini mi yazıyorsun günlük? bahara ne zaman geçeceksin ?

Aynı format günlük temizlikler paylaşılıyor canım ister ordada burdada paylaşım yapa bilirsin bahar temizliğine başlıyacağım bu haftadamn sonra aşk arada bana misafir oluyor canım

Canım boşalttım kutumu
Ben azi olmayınca burda tanemim olmayıncada azideyim maksat işleriizi düzenli yapıp sohbet edebilmek bende mayısta başlıycam bahar temizliğine listede yapmam gerek hiç bi ayrıntıyı unutmamak için

benim de liste yapmam gerek off off..

Günaydın ekmek kadayıflarım
Eşimi işe çoçukları okula yolayıp gelip esaslı bir liste yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…