canım ben kamuda sekreter olarak çalışıyorum
Sağol canım sanada yorma fazla kediniKolay gelsin tanemim bende etrafı topladım yemek yaptm tavuklu nohutlu pilav mercimek çorbası bide salata
Duşa girdim yeni çıktım saçımı fönleyip evi süpürücem banyoyu silcem lavabosunu ovcam
Çamaşırlarımı katlayıp yerleştircem ütümü yapıcam
Yarın kociş evde 23 isan dolaısıyle bugün ne kadar iş yapsam. O Kadar iyi
Sağol canım inşallah kızın durda bu gün rahat bir işlerini yaparsınayyy yazık ya çok üzüldüm ablacım allah sabırlar versin inşallah
ne kadar acı ya allah doğru yolu göstersin hepimize de hiç iyi günlerde değiliz valla
ablacım allah kolaylık versin inşallah
aşkcığım allah kolaylık versin canım benim yarın bize de tatil ohhh ohhh
Sağol canım sanada yorma fazla kedini
Sağol canım inşallah kızın durda bu gün rahat bir işlerini yaparsın
Yormuyom tanemim dinlenerek yapıyorum benim ütü işi akşama kaldı onuda kociş pcde oyun oynarken hallederim evdeyken iş yapmamı istemiyoda beyfendi
Temizlik benim hobim desem uygundur, çok kez gezme işlerini bile ertelerim sırf temizlik için.
Bekarken bile yarım çalıştığım gün eve gidip hemen temizliğe girişirdim, eğer yapmazsam pazar günü gezmek falan içimden gelmezdi.. :44:
Yakında işsiz bir bayan olacağım, bana takılın ben sizi örgütlerim temizlik konusunda
o sorun bizidede var elektirik süpürge sesinden sinir oluyor
Tamam ozaman bekliyoruz hepimizin buna ihtiyaçı varTemizlik benim hobim desem uygundur, çok kez gezme işlerini bile ertelerim sırf temizlik için.
Bekarken bile yarım çalıştığım gün eve gidip hemen temizliğe girişirdim, eğer yapmazsam pazar günü gezmek falan içimden gelmezdi.. :44:
Yakında işsiz bir bayan olacağım, bana takılın ben sizi örgütlerim temizlik konusunda
neden işten mi ayrılacaksın?
Yok bacım bizimki ondan değil sürekli gözünn önnde olıyım istiyo yemekten sonra bulaşıkları yıkıyorum sesleniyo bitmedimi daha gel artk diye adam ölceğimden falanmı korkuyo ne
neden işten mi ayrılacaksın?
Evet abla az kaldı 8 güncük, evimin kadını olacağım
Tamam ozaman bekliyoruz hepimizin buna ihtiyaçı varbu arada hoş geldin canım
Hayırlısı olsun canım mutluluğun daim olsun
İnşallah hepimizin, çalışmak güzel ama 1 yıldan fazla çalışamıyorum, 3 ay ara verip yuvarlanıp gidiyorum işte..
Evlimisin canım
Hakkında hayırlısı olsunEvliyim evet canm, daha taze sayılırım, 7 ay'ı devirdik, yaşım da 26
Ne güzel cnmallah kolaylık versin bende 21 Yasındayım1,5 yıllık evliyim istanbulda yaşıyorum sen evlimisin
Sağol canım sanada yorma fazla kedini
Sağol canım inşallah kızın durda bu gün rahat bir işlerini yaparsın
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın temizliği seven sevmeyen tüm bayanlar.şimdi kahvaltımı yaptım,önce çamaşırımı sercem sonra yemeği ocağa koycam o pişerken ben kilimleri sirkelerim önce süpürüp silip toz alırım sonra da lavobaları ovup tuvaletleri yıkıycam.yağmur değen camları silerim,öğleden sonra da ezberlemem gereken ödevim ve minnoş kızlaraezberletmem gereken 23 nisan şiiri var.aaaa kızlar benim bu akşam 2 3 günlük yemeğin ön hazırlığını yapmam lazım bide...kocacıma sipariş veriyim de malzeme getirsin...byyyyyyyyyyyyyyy
Sağlık olsun canımbende 25 yaşındayım canım temmuzda 26 dan gün alıcam allah izin verirse 4.yılımıza girmek üzereyiz bizde canım evleneli
hiç bir iş yapamıdım ablacım yapamadım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?