Titiz kadınlar külübü buyurun burda

Günlük en çok kullandığınız deterjanlar

• Çamaşır suyu

OY: 66 50,4%
  • Çamaşır suyu katkılı deterjanlar

OY: 29 22,1%
  • Yüzey temizleyiciler

OY: 15 11,5%
  • Arap sabunu

OY: 3 2,3%
  • Sirke

OY: 13 9,9%
  • Kimyasal olmayan deterjanlar

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    131
Sağol canım sanada yorma fazla kedini
Sağol canım inşallah kızın durda bu gün rahat bir işlerini yaparsın

Yormuyom tanemim dinlenerek yapıyorum benim ütü işi akşama kaldı onuda kociş pcde oyun oynarken hallederim evdeyken iş yapmamı istemiyoda beyfendi

Yormuyom tanemim dinlenerek yapıyorum benim ütü işi akşama kaldı onuda kociş pcde oyun oynarken hallederim evdeyken iş yapmamı istemiyoda beyfendi

o sorun bizidede var elektirik süpürge sesinden sinir oluyor

Son düzenleme:
Temizlik benim hobim desem uygundur, çok kez gezme işlerini bile ertelerim sırf temizlik için.
Bekarken bile yarım çalıştığım gün eve gidip hemen temizliğe girişirdim, eğer yapmazsam pazar günü gezmek falan içimden gelmezdi.. :44:
Yakında işsiz bir bayan olacağım, bana takılın ben sizi örgütlerim temizlik konusunda

neden işten mi ayrılacaksın?

o sorun bizidede var elektirik süpürge sesinden sinir oluyor

Yok bacım bizimki ondan değil sürekli gözünn önnde olıyım istiyo yemekten sonra bulaşıkları yıkıyorum sesleniyo bitmedimi daha gel artk diye adam ölceğimden falanmı korkuyo ne

Tamam ozaman bekliyoruz hepimizin buna ihtiyaçı var bu arada hoş geldin canım
neden işten mi ayrılacaksın?

Sende hoş geldin tatlım

Son düzenleme:
Yok bacım bizimki ondan değil sürekli gözünn önnde olıyım istiyo yemekten sonra bulaşıkları yıkıyorum sesleniyo bitmedimi daha gel artk diye adam ölceğimden falanmı korkuyo ne

Aşkınız daim olsun canımyok benimki ne yapar mutfakdayken cağır büyük bir telaşla bende çoçuklara bişey oldu herhalde diye korkuyla koşarım meger tv bişey varmışta bana onu gösterecekmiş ama nasıl bağırır sankı odanın içine pomba düşmüş gibi benimde ya elim köpüklü yada yağlı bi vaziyette odanın ordasında dona kalırım bunu bana çok yapmıştır

Günaydınlar
Bu gün 23 nisan:124::124::124::124::124::118::118::118::118:
İnsanın çoçuk olası geliyor

Günaydın temizliği seven sevmeyen tüm bayanlar.şimdi kahvaltımı yaptım,önce çamaşırımı sercem sonra yemeği ocağa koycam o pişerken ben kilimleri sirkelerim önce süpürüp silip toz alırım sonra da lavobaları ovup tuvaletleri yıkıycam.yağmur değen camları silerim,öğleden sonra da ezberlemem gereken ödevim ve minnoş kızlaraezberletmem gereken 23 nisan şiiri var.aaaa kızlar benim bu akşam 2 3 günlük yemeğin ön hazırlığını yapmam lazım bide...kocacıma sipariş veriyim de malzeme getirsin...byyyyyyyyyyyyyyy

Ne güzel cnm allah kolaylık versin bende 21 Yasındayım1,5 yıllık evliyim istanbulda yaşıyorum sen evlimisin

bende 25 yaşındayım canım temmuzda 26 dan gün alıcam allah izin verirse 4.yılımıza girmek üzereyiz bizde canım evleneli

hiç bir iş yapamıdım ablacım yapamadım malesef

Günaydın canım kolay gelsin
bende 25 yaşındayım canım temmuzda 26 dan gün alıcam allah izin verirse 4.yılımıza girmek üzereyiz bizde canım evleneli

hiç bir iş yapamıdım ablacım yapamadım malesef
Sağlık olsun canım işlerini bölerek yapmaya çalış hepsini birden yapaçağım diye yıpratma kendi öyle hepsini yapacağım diye düşünürse yapmak istemezsin kendine küçük hedefler koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…