Titiz kadınlar külübü buyurun burda

Günlük en çok kullandığınız deterjanlar

• Çamaşır suyu

OY: 66 50,4%
  • Çamaşır suyu katkılı deterjanlar

OY: 29 22,1%
  • Yüzey temizleyiciler

OY: 15 11,5%
  • Arap sabunu

OY: 3 2,3%
  • Sirke

OY: 13 9,9%
  • Kimyasal olmayan deterjanlar

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    131
Tatil bitti bilanço biraz ağır oldu
Evet öncelik mutfağın kahvaltı yaptık şimdi bulaşıkları toplayıp
Gelip tekrar rapor veririm

Rapor mutfağı topladım bulaşıklar yıkandı
Akşam yemeğimin ön hazırlığını yaptım
evi topladım yataklar topladım
Toz aldım yerleri süpürdüm banyodaki çamaşırları ayırt ettim
Makinaya çamaşır attım banyoyu yıkadım yerleri sildim
Şimdi çamaşırları serip ütü yapacağım sonrada akşam yemeği

Mutluçugum uğramadı inşallah bi sorun yoktur

canım ablam beni merak etmişsin çok ama çok mutlu oldum yaaa beni merak eden biri var demekki ablacığım allaha şükür şimdilik bi sorun yok başbakanlık tan müfettişlerimiz var dün çok yoğundu ablacım o yüzden gelemedim malesef 5 gün misafirimiz olacaklar bizim onlar

ablam neden ağlıyorsun ne oldu

Günaydınn canımm,
dünkü raporunu az önce okudum baya yorulmuşsun sanırım Allah kolaylık versin vallahi kadın olmak ne zorr :)
çalışsa da zorr evde olsan çalışmasanda vallahii
ama bu işin sırrı zanırım çok planlı olmaktan geçiyor diye düşünüyorum, mesela ben evde yapmam gerekn bişeyi o anda vakitsizlikten ve yorgunluktan yapamadıysam yandımm demektir :)) o yüzden aksatmamaya çalışıyorum ama bu her zaman olmuyor tabiki birde çocuk oluncaa :)

herkese kocaman günaydınlar hayırlı sabahlar nasılsınız bugün inşallah herkes iyidir

ablacım sana dünün raporunu veriyorum hemen
çarşamba eve gittim ütülenecek pantolonları ayırdım önce
daha sonra çamaşırlıkta ki çamaşırları topladım katlayıp yerlerine kaldırdım güzelce
daha sonra akşam yemeğimin bulaşıklarını yıkadım güzelce oturma odamı topladım bi güzel
sonra eşim puding istedi onu da yaptım saat 11 de yattım
sabah 05:30 da kalktım duş aldım daha sonra 12 tane pantolon 1 gömlek 1 tanede eşarp ütüledim
eşimede rice ettim onları sen yerlerine yerleştiriver diye oda yerleştirmiş sağolsun
daha sonra 07:00 de çıktım evden eşimle anneme kızımı götürdüm sonra 07:30 da evden çıktım işe gitmek için
akşamda evim topluydu oturma odam yani mutfağımda tertemiz içim rahat ablacım
allah razı olsun senden bana destek olduğun için

ablacığım yemek topiğide açmışsın hayırlı olsun benim hemen oraya dalmam lazım çünkü çok becerikli değilim ben yemek konularında

günaydın canım,
sende çok işler yapmışşsın maşallah, ellerine sağlıkk :)

günaydın canım,
sende çok işler yapmışşsın maşallah, ellerine sağlıkk :)

günaydın canım çalışınca çok zor oluyo 13,5 aylık ta bi kızım var haliyle zor oluyo işlere yetişmek canım yetişebildiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum

Hergn temızlık yapıorum ama kocam bır gelıyo eve ertesı gun ev berbatttttttttt

Aynı sıkıntı bende de mevcut eğer her yer toz oluyor dıyorsan h2mop dıye bişey aldım çok başarılı tavsıye ederım.
Dagınıklıksa normal hepımızde aynı durum var :) Önerımı cidden dıkkate al çok etkılı tozlar bende baya azaldı akakce dıye bıyer cıktı sımdı arattım orda bır cok web sıtesınde satılıyor. Klay gelsin dertsiz tozsuz günler.

Selam canım ne haber

iyiyim canım şükür, ama çok yorgunum bahar temizliğine başladım canım :)
2 haftadır hafta sonları oda oda yapıyorum, dolap içleri yazlık kışlık falan derken karmakarışık oldum :))

sen nasılsın neler yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…