Günaydın bebeğimGünaydın
Ben de başlamadım daha temizliğe perdeleri değiştirme gibi bir seçenek var netleşsin ona göre başlayacağım
Halıları geçen ay halı yıkama ile sildim yıkasam mı yoksa biraz daha beklesem mi karar veremedim:44:
Dolaplar temizlenecek benim de her odada dolap var:84:en zor iş o olacak galiba
Günaydın bebeğim
Benimde işlerçıktı onları bekliyeceğimaynen canım benimde gözüm dolaplardan yana korkuyor ama biyerden başlamak lazım
Evet ama nerden başlasam bimiyorumBen önce perdeler camlar,halılar,duvarlar,sonra dolaplar olarak yapıyorum şimdi beklemem lazım başlasam 1-2 hafta içinde biter Birde kiler var
Madem perdeleri bekliyeceksin sende dolaplardan başla canımonlar hal olana kadar diğer işlerin hal olur
Mutfağımı yapsam acaba hep en son yaparım karar veremedim
Mutfaktan olmaz canım
Çünkü temizlik sırasında mutfağa bek te önem verilmez o yüzden daha cok kirlenir enson orayı yap
Mesela senin odan dolapları
Sonra cocukların odası
Sonra salon
Oturma odası
Enson mutfak
Halılar duvarlar camlar ve kapılar diye başlasan hal olur bence
Biraz senin siteme göre terst oldu gibi
Bemnimde öyle bir huyum varEvet öyle yapayım yada biraz daha bekleyeceğim çünkü ben bir odaya girdim mi hepsi bitsin istiyorumMutfakta kalsın 3 hafta sonrada misafirim var o zaman kadar bitirmem lazım
Evet bir başlasam çabuk bitiyor ama başlamak lazımBemnimde öyle bir huyum var
Gözümüzde büyüttüğümüz için sonra hiç yapamıyoruz en iyisi kısımlara bölmek
Evet canım iyi olurEvet bir başlasam çabuk bitiyor ama başlamak lazımOkulda kapanacak 1.5 ay sonra memlekete gideceğim
Günaydin.. Güzel bi topic olmus :)
Dün islerimin yarisini hallettim sayilir, tüm islerimi bitiremedim
birazinida bugüne biraktim. Haftalik temizligi genelde pazartesi ya da sali günleri yaparim.
Bu aralar cok yorgun hissediyorum kendimi hemen pestilim cikiyor :=)
günaydınlar ablam geri dönmüş ne mutlu çok ama çok sevindim ablam tekrar hoşgeldin
Sende hoş geldinne yaptın işlerini
hoşbulduk ablacım
mutfağımda hiç bulaşık yok oturma odamda toplu allaha şükür
Ohh canım senin adına cok sevindiminsan rahat ediyor evi temizken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?