Titiz kadınlar külübü buyurun burda

Günlük en çok kullandığınız deterjanlar

• Çamaşır suyu

OY: 66 50,4%
  • Çamaşır suyu katkılı deterjanlar

OY: 29 22,1%
  • Yüzey temizleyiciler

OY: 15 11,5%
  • Arap sabunu

OY: 3 2,3%
  • Sirke

OY: 13 9,9%
  • Kimyasal olmayan deterjanlar

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    131
abla ben evimi değiştirmek istiyordum ya sıkıldım artık biraz cıvıl cıvıl canlı olmasını istiyorum
Canım evin tarzına bağlı olurmesala genişkoltukların varsa renkli kirlentler ala bilirsin yada küçük raflar yapıpsüs eşyaları ala bilirsin bunun gibi mesela
selamm herkese :)

hoşgeldin canım nasılsın?...

Benim aboneliğimden birden silinmiş onun için dün görmedim kızlar kusura bakmayın

Son düzenleme:
Kızlar bahar temizliğine start diyoruz benim tamir işim hal olur olmaz başlıyacağım
Bu gün bonyodaki çamasırlar hedefim onları bitirip ütüyü yapacagım ellimin altını açmamlazım ki rahat
Dolaplara cekmeleri temizliye bileyim herşeyi yerli yerine koyduktan sonra aradığımı bula bilmek için bir düzene gireyim deterjanlarımı tedarik edip başlıyacağım hadi hepimize kolay gelsin

Bahar temizligi icin neler yaptiniz hanimlar ?
Ben camlari silmeliyim ama gözümde büyüyor, evde o kadar cok cam varki
gecen sefer öglen baslayip aksam bitirmistim

.....................mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Bahar temizligi icin neler yaptiniz hanimlar ?
Ben camlari silmeliyim ama gözümde büyüyor, evde o kadar cok cam varki
gecen sefer öglen baslayip aksam bitirmistim

Canım evim de istem dışı bir tadilat oluştu obiter bitmez başlıyacağım oyapılırken Kışlıklarımı kaldıracağım
Ama arkadamaşlar başlar başlamaz yazcaklar

Son düzenleme:
herkese kocaman günaydınlar ablacım hangi deterjanları kullanacaksın bahar temizliği için?

herkese kocaman günaydınlar ablacım hangi deterjanları kullanacaksın bahar temizliği için?
Günaydın bebişim
Canım genelde camasursuyu katkılı derjanlar kulanırım alırsam fotolarını koyacağım

Son düzenleme:
Kızlar nerelerdesiniz bakayım

Son düzenleme:
ben burdayım canım, sana da kolay gelsin matkap sesi bitti mi

Şu saat itbariyle bitti
Ustanın yemeğini yapıp verdim bulaşıklarda su yok tamir olduğu için kestiler bende camasırları katlayıp ütü yapacagım

Tanemim nasılsın özledik yahu seni arada azinin topiğinide gel sohbet edelim

Tanemim nasılsın özledik yahu seni arada azinin topiğinide gel sohbet edelim
Hiç sorma acın plansız bi tadilat gelişti evde bütün wc yıkıldı patla su borusu aradılar her yeri deldiler onunla uğraşıyorum bukadar iş çıkacağını bilemedim hazırlıksız yakalandım biraz
Bende sizi özledim inanki

Ayyy canım öylemi kolay gelsin kötü olmuş ya ama olsun bahar temizliğne denk geldi onuda aradan çıkarırsın

Ev tadilati cok yorucudur eminim, ustalar asil isi yapiyor ama temizlik yine evin hanimina kaliyor.
Ben kisliklarimi toparladim sayilir, yazlik kiyafetleri hurctan cikarinca havalandiriyor musunuz ?
Yoksa dolaba mi kaldiriyorsunuz ? Cogunu yikayip koymustum ama yinede merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…