Titiz kadınlar külübü buyurun burda

Günlük en çok kullandığınız deterjanlar

• Çamaşır suyu

OY: 66 50,4%
  • Çamaşır suyu katkılı deterjanlar

OY: 29 22,1%
  • Yüzey temizleyiciler

OY: 15 11,5%
  • Arap sabunu

OY: 3 2,3%
  • Sirke

OY: 13 9,9%
  • Kimyasal olmayan deterjanlar

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    131
Hoş geldin canım. Wc de canım

İyim canım ne olsun bekliyorum ustaları

hoşbuldum canım bende banyoyu yaptırıcam canım kalebodurunu hangi renklerde yaptırdın,
alıcağım nalburda siyah beyaz uzun olanlardan,
koyu kahve ve krem bazı yerlere şerit olandan,ve
kahve ve beyaz kare kare desenli olan kalebodurlar var
ve ben krem ve koyu kahve olanını olsun dedim hani biraz zaman geçince sıkılmım diye,
iyimi yaptım kararsızım, daha almadık,

dün ev sahibi aradı 300 tl ye oturuyorduk kirada 400 tl yapmış doğalgazıda temmuz ağustos gibi yaptıralım demiş
Canım üzüldüm zordevirde kıracı olmak allah kolaylık versin inşallah en kısa zamadada ev sahibi eder

Canım bende sıyah istedim dediğin gibi kahve reklerdei çok güzelleri vadı oda yer kısmı koyuydu bende yerin açık renk olmasını istedim sonra mercan beyaza karar vedim yerim beyaz olacak koyu renkler su olan yerlereı koyumıyacagız iki duvarda boyuna olacak dolabıda beyaz düşünüyorum

sinirden stresten hafta sonu neler yaptığımı anlatmayı unuttum

cumartesi günü yatak odamın tozunu aldım günler sonra malesef nevresimleri değiştirdim daha sonra gardolabın bir kısmını düzenledim kışlıklarımı falan güzelce dürüp dizdim rafları düzenledim daha sonra çamaşırlıktaki çamaşırlarımı toplayıp dürüp kaldırdım yerlerine sonra makina attığım çamaşırları çıkarıp serdim tekrar çamaşır attım makinaya sonra mutfağa geçtim bulaşığım vardı onları yıkadım ocağımı sildim yerlerleri gırgırladım kızım elektrikli süpürgeden korktuğu için bu şekilde temizliyorum artık sonra kızımla birlikte parka gittik geldkten sonra akşam yemeğimi yaptım yedik ve eşimin pazardan aldıklarını yerleştirdim buzdolabına daha sonra yine mutfağımı derli toplu bıraktım

pazar günü yani dün sabah ütülenecek bir sürü kıyafeti ayırdım gömlek pantalon olarak onların hepsinide ütüledim yerlerine yerleştirdim tekrar çamaşır yıkayıp onları serdim çamaşırlığa sonra banyomun lavabosunu yıkayıp klozeti yıkadım yerlerinide yıkadım oturma odamın tozunu da aldım güzelce sonra eşim geldi birlikte tekrar parka gittik kızımıda alıp sonra akşam yemeğimizi yedik ve yine akşam oturma odamı düzenli mutfağımı derli toplu bıraktım kızımla bunları yapabildiğim için çok ama çok mutluyum

ablacığım baya yol almışım dimi

herkese kocaman kocaman günaydın hayırlı sabahlar tanem ablacığım nasıl işler hafifledimi biraz

herkese kocaman kocaman günaydın hayırlı sabahlar tanem ablacığım nasıl işler hafifledimi biraz

Günaydın canım yo yaa her gün başka seyler çıkarıp giyorlar dun duvar beyeğemediler eğriymiş sıvacı düzelsin dediler dün sıvacı geldi Bu güde fayanscı artık nezaman bider bilmiyorum
Ama ütümü camaşırımı bitirdim yarında kışlıkları kaldırırım en azından bunları yapa bildim şimdi yemekle uğraçağım

inşallah biran önce biter ablacığım da sende temizliğini yaparsın rahatça iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…