gelmişş geçmiş olsun tekrar canım, haklısın hastane riskli
ellerine sağlık bu arada baya yoruldun ama miss gibi ne güzel banyon yepyeni olduu :))
Tanem yünü nasıl yıkıyorsun makinada mı
Öncelik seni burda görmek beni çok mutlu etti hoş geldin canım
Canım makinata denedim sonra açması zor oldu bir gece öncesinden büyük bir leğene ben annemden aldım kiristal sodayala yadırtım bigüzel ayakladım sonrada sabah kalkdım yünü çamaşır yıkar gibi kiristal sodayla yıkadım3 kere yıkadım sonrada güzel durlayıp çıkardım leğeni terst çevirip üzerine koydum akşam 5 kadar süzdü sonra balkona götürüp bir deynek ( oklavalada olur)yardımıyla çırptım elinlede tek tek açabilirsin ama deynek biraz kabartıyor sabahta tekrar kurmas ıiçin biraz terst düz yapıyosun tekrarda çırpa bilir sin ben çırtım tam kuruduğundan emin olduğuda yerine koyabilirsin
Evet canım duydum ama her makina güzel yıkamayabilir benim makina biraz sertleşitiriyor sen makinana güveniyorsan yıka bi deneTeşekkür ederim canım
Makinada çuvalla yıkayanlar da varmış duydun mu hiç.:44:
Soda şu toz şeklinde satılanlardan demi .
Mesela çift kişilik bir yorgan için ne kadar soda gerekli.
Canım zaten yün kabarır kullandıkça geri eski haline döner yastığın uç kısımlarına doğru itersen yünü sığartanemcim, ben bir kere senin bu anlatıığın yün işini yapayım dedim 2 yastığı bi güzel söktüm balkonda kabarttım havalandırdım dış kılıflarını yıkadım ütüledim neden bilmiyorum yünler aynı kılıflara sığmadı :)))) annem geldi sığdırdı, o yastıkları anneme verdim ben yapamam bunları diye gittim istikbalden yıkanabilir yastık aldım :))
[Canım zaten yün kabarır kullandıkça geri eski haline döner yastığın uç kısımlarına doğru itersen yünü sığaryarın dolduracağım eğer kısmet olursa gösterim resimlerle
ben sığdıramadım işte yani beceremedim canım ya
annelerimiz ne dese haklı canımm doğruu yapa yapa öğrenirr aslında insan :)
Günaydınlarrr
Bu gün yünlerimi kuruttum yastıklarımı yerine koyacağım
ohhh misss gibi
biraz geç oldu ama günaydın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?