Titiz kadınlar külübü buyurun burda

Günlük en çok kullandığınız deterjanlar

• Çamaşır suyu

OY: 66 50,4%
  • Çamaşır suyu katkılı deterjanlar

OY: 29 22,1%
  • Yüzey temizleyiciler

OY: 15 11,5%
  • Arap sabunu

OY: 3 2,3%
  • Sirke

OY: 13 9,9%
  • Kimyasal olmayan deterjanlar

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    131
gelmişş geçmiş olsun tekrar canım, haklısın hastane riskli

ellerine sağlık bu arada baya yoruldun ama miss gibi ne güzel banyon yepyeni olduu :))

Sağol canım
Evet biraz yordu ama dediğin gibi mis gibi oldudaha iyileri sizin olur inşallah canım

Bu gün yaptıklarım
Balkonları yıkadım
2 tane yasıtık yünüm vardı onu yıkadım
2 küçük elyaf yastıklarımı yıkadım güneşe koydum kurruttum
Ütümü yaptım lavobonunyu yeni takılan dolapları sildim wc ovuldu
Bonyoyu yıkadım 2 makina çamaşır yıkandı serildi yünümü bi güzel çırptım
Şimdi kuruyan camaşır ütülüyecem oğlum patates kızartması istedi onu kızardıktan sonra

Günaydınlarrrr receli ekmeklerim
Kahvaltıya hazırlayıp geliyorum

Tanem yünü nasıl yıkıyorsun makinada mı

Öncelik seni burda görmek beni çok mutlu etti hoş geldin canım
Canım makinata denedim sonra açması zor oldu bir gece öncesinden büyük bir leğene ben annemden aldım kiristal sodayala yadırtım bigüzel ayakladım sonrada sabah kalkdım yünü çamaşır yıkar gibi kiristal sodayla yıkadım3 kere yıkadım sonrada güzel durlayıp çıkardım leğeni terst çevirip üzerine koydum akşam 5 kadar süzdü sonra balkona götürüp bir deynek ( oklavalada olur)yardımıyla çırptım elinlede tek tek açabilirsin ama deynek biraz kabartıyor sabahta tekrar kurmas ıiçin biraz terst düz yapıyosun tekrarda çırpa bilir sin ben çırtım tam kuruduğundan emin olduğuda yerine koyabilirsin

Son düzenleme:
tanemcim, ben bir kere senin bu anlatıığın yün işini yapayım dedim 2 yastığı bi güzel söktüm balkonda kabarttım havalandırdım dış kılıflarını yıkadım ütüledim neden bilmiyorum yünler aynı kılıflara sığmadı :)))) annem geldi sığdırdı, o yastıkları anneme verdim ben yapamam bunları diye gittim istikbalden yıkanabilir yastık aldım :))

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım
Makinada çuvalla yıkayanlar da varmış duydun mu hiç.:44:
Soda şu toz şeklinde satılanlardan demi .
Mesela çift kişilik bir yorgan için ne kadar soda gerekli.

Teşekkür ederim canım
Makinada çuvalla yıkayanlar da varmış duydun mu hiç.:44:
Soda şu toz şeklinde satılanlardan demi .
Mesela çift kişilik bir yorgan için ne kadar soda gerekli.
Evet canım duydum ama her makina güzel yıkamayabilir benim makina biraz sertleşitiriyor sen makinana güveniyorsan yıka bi dene
Sana tavsiyem sakın deterjan koyma sadece çamaşır sodasıyla yıka hata yumuşatıçı da koyma soda zaten yumuşatıyor
Canım soda benim bulunduğum yerde 2 şekilde satılıyor biri toz biri kristal şeklinde en güzeli kirital olanı ama bulamazsan tozunuda kullanabilirsin
benim 4 yastıktı yarımdan biraz fazla gitti sen ikitane alırsın

Bu sekilde
Canım zaten yün kabarır kullandıkça geri eski haline döner yastığın uç kısımlarına doğru itersen yünü sığar yarın dolduracağım eğer kısmet olursa gösterim resimlerle

Son düzenleme:
[Canım zaten yün kabarır kullandıkça geri eski haline döner yastığın uç kısımlarına doğru itersen yünü sığar yarın dolduracağım eğer kısmet olursa gösterim resimlerle[/QUOTE]

ben sığdıramadım işte yani beceremedim canım ya

[Canım zaten yün kabarır kullandıkça geri eski haline döner yastığın uç kısımlarına doğru itersen yünü sığar yarın dolduracağım eğer kısmet olursa gösterim resimlerle

ben sığdıramadım işte yani beceremedim canım ya [/QUOTE]

Bende ilk yaptımda bukadar yün bu küçük şeydenmi çıktı demiştim :44:becerisin canım bizde yeni yeni öğreniyoruz işte annemin bir lafı var ben yapamıyorum dediğim zaman bende annemin karnında öğrenmedim yapa yapa öğreniyor insan

ben sığdıramadım işte yani beceremedim canım ya

Bende ilk yaptımda bukadar yün bu küçük şeydenmi çıktı demiştim :44:becerisin canım bizde yeni yeni öğreniyoruz işte annemin bir lafı var ben yapamıyorum dediğim zaman bende annemin karnında öğrenmedim yapa yapa öğreniyor insan [/QUOTE]

annelerimiz ne dese haklı canımm doğruu yapa yapa öğrenirr aslında insan :)

Günaydınlarrr
Bu gün yünlerimi kuruttum yastıklarımı yerine koyacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…