Onlar nası camkı takılıp çıkartıyosunuz:26:günaydın canımm
kolay gelsin sana gülüm, cam deyince vallahi ürküyorum benim evde bir cam var sil sil bitmiyorr :)) silmesi değilde takıp çıkarması beni deli ediyor çok ağırr eşim çıkarıyor sağolsun
pamuk tatlımgünaydın ablacığım nasılsın yastıkları nasıl yapıyorrsun ablacığım yün yastıkmıydı ablacığım yastıkların?
Canım bende özledimTanemim nasılsın özledim seni yahu bende pek giremiyorum bahar temizliğine başladım sende durumlar nasıl
günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar
ablacığım nasılsın?
ben cumartesi günü evime süpürge tuttum nevresimleri değiştirdim kızımın yatağının çarşafını değiştirdim
bulaşıklarım vardı onları yıkadım çıkan çamaşırları serdim tekrar çamaşır attım makinaya
dünde banyomu tuvaletimi çamaşır suyuyla yıkadım güzelce kuruyan çamaşırlarımı topladım dürüp kaldırdım yerine yerlerin tozunu falan aldım güzelce ütüm kaldı birtek şimdilik
ablacığım benim yastıklarım yün annem tiftiklersin yapışır dedi güneşe koy kabarır dedi bilemedim napacağımı bir türlü
"Günaydınlar herkese bu gece kızım rahatsızlandı biraz gözleri çapaklandı kuzumungece çay pasumanı yaptım uyutmadı geç kalktık
Şimdi gözleri şiş bebişimin doktara gitmeye cekiniyorum kızamık salğını varmış
Sanada canım
İyi olmaya çalışıyıyorum bahar temizliği tam gaz devam
Ohhh ne güzel mis gibi olmuştur evin
Canım biz yünü yıkayıp uzun bi deynek yardımıyla carpa carpa kabartırız eger temizse yün annenin dediği gibi güneşe koyup biraz ellinle su çile yine deynekle çarparız sonra astarını yıkayıp içine koyarız
ablacığım çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah biran önce doktora götür biran önce ablacığım en azından önlem almış olursun
annemin dediğini yapayım bari ablacığım
Onlar nası camkı takılıp çıkartıyosunuz:26:]
sürgülü camlardan canım, ben hep çıkartarak siliyorum maalesef
"Günaydınlar herkese bu gece kızım rahatsızlandı biraz gözleri çapaklandı kuzumungece çay pasumanı yaptım uyutmadı geç kalktık
Şimdi gözleri şiş bebişimin doktara gitmeye cekiniyorum kızamık salğını varmış
Aman ne. zordur temizliği:26:Onlar nası camkı takılıp çıkartıyosunuz:26:]
sürgülü camlardan canım, ben hep çıkartarak siliyorum maalesef
oooo canım kıyamam geçmiş olsun çokkk
Günaydınlarrrr
Bu gün dolapla lavobo takılacak sonunda
Sağolcanımen güzel kısmı bugün desene :))
hadi gözünaydın canım bitiyor işlerin
güle güle sağlıkla kullanın inşallah
canım bu arada kafama takıldı kızın nasıl oldu
Sağolcanımevet en güzel kısmı yeni bitti ortalık toz duman gitip temizleyip bu olayı burda kapatalım
Canım dediğmçgibi hastaneye uğramaya biraz ürktüm ortalıkta kızamık salğını varondan evde çay pasumanıyla biraz atlatık bu gün bide pahpatya cayını deniyeyim eşim akşama alıp getirecek ama daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?