Titiz kadınlar külübü buyurun burda

Günlük en çok kullandığınız deterjanlar

• Çamaşır suyu

OY: 66 50,4%
  • Çamaşır suyu katkılı deterjanlar

OY: 29 22,1%
  • Yüzey temizleyiciler

OY: 15 11,5%
  • Arap sabunu

OY: 3 2,3%
  • Sirke

OY: 13 9,9%
  • Kimyasal olmayan deterjanlar

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    131
Tanemim nasılsın özledim seni yahu bende pek giremiyorum bahar temizliğine başladım sende durumlar nasıl

Onlar nası camkı takılıp çıkartıyosunuz:26:
günaydın ablacığım nasılsın yastıkları nasıl yapıyorrsun ablacığım yün yastıkmıydı ablacığım yastıkların?
pamuk tatlım

Bak böyle biraz ceyizlik bi iş biraz zahmetlibiraz terst yüklenmiş
Tanemim nasılsın özledim seni yahu bende pek giremiyorum bahar temizliğine başladım sende durumlar nasıl
Canım bende özledim bende tatilat bahar temizliği hepsi bir yapılıyor

Son düzenleme:
Camların hepsi silindi
Kapılar silindi
Bütün evin tozu alındı
Bütün ev dip köşe silindi süpürüdü
Banyo wc duvarları yıkandı ovuldu
Yemek yapıldı
Sadece ütüm kaldı onuda cadıyı uytup yapacağım

Son düzenleme:
Bu gün yaptıklarım evi süpürdüm
Bulaşıklar yıkandı 2 makina camaşır yıkandı serildi tekrar makinaya çamaşır koyuldu
Şimdi yatak dolabını silip kızımla carşıya çıkılacak

günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar

ablacığım nasılsın?

ben cumartesi günü evime süpürge tuttum nevresimleri değiştirdim kızımın yatağının çarşafını değiştirdim

bulaşıklarım vardı onları yıkadım çıkan çamaşırları serdim tekrar çamaşır attım makinaya

dünde banyomu tuvaletimi çamaşır suyuyla yıkadım güzelce kuruyan çamaşırlarımı topladım dürüp kaldırdım yerine yerlerin tozunu falan aldım güzelce ütüm kaldı birtek şimdilik

ablacığım benim yastıklarım yün annem tiftiklersin yapışır dedi güneşe koy kabarır dedi bilemedim napacağımı bir türlü

Sanada canım
İyi olmaya çalışıyıyorum bahar temizliği tam gaz devam
Ohhh ne güzel mis gibi olmuştur evin
Canım biz yünü yıkayıp uzun bi deynek yardımıyla carpa carpa kabartırız eger temizse yün annenin dediği gibi güneşe koyup biraz ellinle su çile yine deynekle çarparız sonra astarını yıkayıp içine koyarız

"Günaydınlar herkese bu gece kızım rahatsızlandı biraz gözleri çapaklandı kuzumungece çay pasumanı yaptım uyutmadı geç kalktık
Şimdi gözleri şiş bebişimin doktara gitmeye cekiniyorum kızamık salğını varmış

ablacığım çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah biran önce doktora götür biran önce ablacığım en azından önlem almış olursun

annemin dediğini yapayım bari ablacığım

Sağol canım amin bende bir doktoru arayıp göstereyim

oooo canım kıyamam geçmiş olsun çokkk

Günaydınlarrrr
Bu gün dolapla lavobo takılacak sonunda

canım bu arada kafama takıldı kızın nasıl oldu

en güzel kısmı bugün desene :))
hadi gözünaydın canım bitiyor işlerin
güle güle sağlıkla kullanın inşallah
Sağolcanım evet en güzel kısmı yeni bitti ortalık toz duman gitip temizleyip bu olayı burda kapatalım

canım bu arada kafama takıldı kızın nasıl oldu

Canım dediğmçgibi hastaneye uğramaya biraz ürktüm ortalıkta kızamık salğını var ondan evde çay pasumanıyla biraz atlatık bu gün bide pahpatya cayını deniyeyim eşim akşama alıp getirecek ama daha iyi

gelmişş geçmiş olsun tekrar canım, haklısın hastane riskli

ellerine sağlık bu arada baya yoruldun ama miss gibi ne güzel banyon yepyeni olduu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…