sağol ablacığım çalışıyorum bir yandan ıhlamur falan içemiyorum ablacığım malasef yaaa
ablacığım benim bişey yaptığım yok çünkü hastayım griple uğraşıyorum ablacığım
herkese kocaman günaydınlar nasılsınız bugün ben hala griple uğraşıyorum
herkese günaydınlar hayırlı sabahlar kandiliniz mübarek olsun allah yılına gününe kedersiz eriştirsin inşallah
Amin canımnasıl oldun
Dikat kendine çabuk atlatırsın inşallahvalla abla iyi kötü arası gidip geliyorum işte akşam sadece çamaşırları toplayıp kaldırabildim ablacım bende
bu arada sizlerle bişey paylaşmak istiyorum geçen gün pantolon ütüye yapışmıştı naylonluymuş kızgın olunca ütü yapışıverdi haliyle bende ütümün tabanına bu sabah sirke sürdüm ve tertemiz yaptı tabanını
Dikat kendine çabuk atlatırsın inşallah
Bende akşam ütüyü bittirdimbu günde misafir yastıklarımı yapıyorum onunla uğraşıyorum
Dur bende yapayım benim ütünün biraz ayarı bozuk hemen yapışıyor aldın ıcifliyordum böyle daha pratik olur
Zaten biriktimi hiç yapamıyorsuninşallah atlarım ablacığım biran önce
benim ütümde var ama allaha şükür çok değil bende birikmeden yapıp kaldıracağım inşallah
yap yap ablacığım ben bulaşık bezine döktüm sirkeyi onunla ovdum güzelce tabanını sonra ıslak bezle duruladım güzelce
Bencede canım çoçukta var ancak yetiştirisin benim bahar temizliği için açtığım bi topik var ordadan faydalana bilirsinbende yavaş yavaş battanıyileri ve elyaf yorganla uyku setlerinin kini yıkayayım diyorum ablacığım nasıl olsa olacak yavaş yavaş ancak yaparım kendi başıma
Günaydınlar herkesedün yastıklarım yaptım
Bu gün yapacaklarım
Camlar kapılar ve yerler silinecek wc banyo ovulacak
Yemek yokbi şekilde yediştirecegim
Günaydınlar herkesedün yastıklarım yaptım
Bu gün yapacaklarım
Camlar kapılar ve yerler silinecek wc banyo ovulacak
Yemek yokbi şekilde yediştirecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?