Titiz kadınlar külübü buyurun burda

Günlük en çok kullandığınız deterjanlar

• Çamaşır suyu

OY: 66 50,4%
  • Çamaşır suyu katkılı deterjanlar

OY: 29 22,1%
  • Yüzey temizleyiciler

OY: 15 11,5%
  • Arap sabunu

OY: 3 2,3%
  • Sirke

OY: 13 9,9%
  • Kimyasal olmayan deterjanlar

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    131
sağol ablacığım çalışıyorum bir yandan ıhlamur falan içemiyorum ablacığım malasef yaaa

Canım eve gidersen hemen yap yada hiçbişey yapmıyosan sallama poşet ıhlamur çayı yaphavalar çok kötü gidiyor dikkat et canım yorma kendini eve gidince dinlen

Son düzenleme:

ablacığım benim bişey yaptığım yok çünkü hastayım griple uğraşıyorum ablacığım

meraba canımm geçmişş olsunnn, dikkat et kendine artmasın vallahi tam hastalık havası bende heran olabilirim acayip üşüyorum

Dün yaptıklarım
Yatakları topladım evi topladım
Tüm evi süpürdüm sildim toz aldım
Wc yi ovdum yıkadım balkonları yıkadım
Bu günün akşamdan yemeğini yaptım ( bu gün işlerim çok diye )

Bu gün yaptıklarım
Mutfağı topladım bulaşıkları yıkadım
Yatakları topladım
Salon toplandı
Evin tamamını süpürdüm
Toz aldım şimdi kızı uyutum kendimi ütüye adayacağım
Bahar temizliği adınada yastıkları içini boşaltıp astarları yıkanıyor

Bu gün erken kalktım yatakları topladım
Mutfağınğın yerini sildim banyoyu wc yi ovdum balkonu yıkadım
Şimdi cadını kahvaltısını yaptırıp kaldığım yerden devam

Kandiliniz mubarek olsun tüm dileklerimiz kabul olu inşallah

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar kandiliniz mübarek olsun allah yılına gününe kedersiz eriştirsin inşallah

bu arada sizlerle bişey paylaşmak istiyorum geçen gün pantolon ütüye yapışmıştı naylonluymuş kızgın olunca ütü yapışıverdi haliyle bende ütümün tabanına bu sabah sirke sürdüm ve tertemiz yaptı tabanını

valla abla iyi kötü arası gidip geliyorum işte akşam sadece çamaşırları toplayıp kaldırabildim ablacım bende
Dikat kendine çabuk atlatırsın inşallah
Bende akşam ütüyü bittirdimbu günde misafir yastıklarımı yapıyorum onunla uğraşıyorum

Dur bende yapayım benim ütünün biraz ayarı bozuk hemen yapışıyor aldın ıcifliyordum böyle daha pratik olur

Dikat kendine çabuk atlatırsın inşallah
Bende akşam ütüyü bittirdimbu günde misafir yastıklarımı yapıyorum onunla uğraşıyorum

inşallah atlarım ablacığım biran önce
benim ütümde var ama allaha şükür çok değil bende birikmeden yapıp kaldıracağım inşallah

Dur bende yapayım benim ütünün biraz ayarı bozuk hemen yapışıyor aldın ıcifliyordum böyle daha pratik olur

yap yap ablacığım ben bulaşık bezine döktüm sirkeyi onunla ovdum güzelce tabanını sonra ıslak bezle duruladım güzelce

bende yavaş yavaş battanıyileri ve elyaf yorganla uyku setlerinin kini yıkayayım diyorum ablacığım nasıl olsa olacak yavaş yavaş ancak yaparım kendi başıma

Zaten biriktimi hiç yapamıyorsun
Deneyiceğim canım
bende yavaş yavaş battanıyileri ve elyaf yorganla uyku setlerinin kini yıkayayım diyorum ablacığım nasıl olsa olacak yavaş yavaş ancak yaparım kendi başıma
Bencede canım çoçukta var ancak yetiştirisin benim bahar temizliği için açtığım bi topik var ordadan faydalana bilirsin

Günaydınlar herkese dün yastıklarım yaptım
Bu gün yapacaklarım
Camlar kapılar ve yerler silinecek wc banyo ovulacak
Yemek yok bi şekilde yediştirecegim

Bu gün yapacaklarım

günaydın canımm

kolay gelsin sana gülüm, cam deyince vallahi ürküyorum benim evde bir cam var sil sil bitmiyorr :)) silmesi değilde takıp çıkarması beni deli ediyor çok ağırr eşim çıkarıyor sağolsun

Bu gün yapacaklarım

günaydın ablacığım nasılsın yastıkları nasıl yapıyorrsun ablacığım yün yastıkmıydı ablacığım yastıkların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…