Titiz kadınlar külübü buyurun burda

Günlük en çok kullandığınız deterjanlar

• Çamaşır suyu

OY: 66 50,4%
  • Çamaşır suyu katkılı deterjanlar

OY: 29 22,1%
  • Yüzey temizleyiciler

OY: 15 11,5%
  • Arap sabunu

OY: 3 2,3%
  • Sirke

OY: 13 9,9%
  • Kimyasal olmayan deterjanlar

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    131
haklısın ablacım olgunlaşmaya yaş ilerlemeye başladıkça alışmayada çalışıyorum ister istemez

ablacığım günaydınlar nasılsın yaptınmı ütüleri

Hiç sorma dün akşam kızım rahasızlantı doktora gödürdük bacemçikleri şimiş hava geşinden dolayı dedi doktor dün zaten çok huzursuzdu gecede onunla ilğilendim afif adeşi vardı ütttü de yattı

oyyy oyyy kıyamam ablacım geçmiş olsun ya benim kızımda ara ara öksürüyo ya ben gribim benden ona geçti sanırım allah şifa versin ablacım inşallah biran önce toparlanır

Günaydın
Yağmur yağıyor yineBu ayı çıkarsam temizliğe başlayacağım

oyyy oyyy kıyamam ablacım geçmiş olsun ya benim kızımda ara ara öksürüyo ya ben gribim benden ona geçti sanırım allah şifa versin ablacım inşallah biran önce toparlanır

Amin canım
Sende dikkat et çoçukların bu bahar aylarında bağışıklığı düşüyomuş dün doktor dedi balık yağı verdi bize

Günaydın
Yağmur yağıyor yineBu ayı çıkarsam temizliğe başlayacağım

Hoş geldin benim tatlım gelmiş
Hiç sorma bede başlıyacamda biliyosun hastalık bırakmıyorallah sonumuzu hayır ettsin
Gel beraber yaparız bahar temizliğini

Evet canım benimde öyle temizliğe ihtiyacım var buaralar düşünüyorum

ablacım bizim ev kaloriferli bu yaz allah izin verirse doğalgaza geçicez kaloriferleri sönünce doğalgaz döşenecek daha sonra boyanacak ev bir sürü iş var ablacım

Doğalgaz mı Allah kolaylık versin bu yaz bizimde döşendi

evet doğalgaz canım amin inşallah bir sürü iş beni bekliyo valla

Bende oğlanda kullandım bu gün gitip alacağım ecacı getirecekmiş bakalım inşallah

Benim görmediğim in şaat bisliği kalmadı desem yeridir

ben zinco mega kullanmıştım ablacım

Gunaydın tanemim ben geldim

ablacım bizim ev kaloriferli bu yaz allah izin verirse doğalgaza geçicez kaloriferleri sönünce doğalgaz döşenecek daha sonra boyanacak ev bir sürü iş var ablacım
Allah kolaylık versin canım biraz zor oluyor ama atlatırsın ben yapana kadar yeşirsin bize

evet doğalgaz canım amin inşallah bir sürü iş beni bekliyo valla

ben zinco mega kullanmıştım ablacım
Eşime bi broşur verdi adına bakmadım bu gün alacağım yazarım ismini

Gunaydın tanemim ben geldim
Hoş gelmiş aşkiştom dün işleri yaptın bu günde dinlen yorma kendini

Son düzenleme:

Ewett tanemim bugin iş yapmıycam kendime ayırdım sabah kaşımı aldırdım birazdanda saçımı boyuycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…