Alışırsın canım zamanla olur pıratiklerşirsinbende ilk zamanlar işin içinde çok kalımış ağlamışlığım olmuştur
Günaydınlarrrrrrrr
haklısın ablacım olgunlaşmaya yaş ilerlemeye başladıkça alışmayada çalışıyorum ister istemez
ablacığım günaydınlar nasılsın yaptınmı ütüleri
Hiç sorma dün akşam kızım rahasızlantıdoktora gödürdük bacemçikleri şimiş hava geşinden dolayı dedi doktor dün zaten çok huzursuzdu gecede onunla ilğilendim afif adeşi vardı ütttü de yattı
oyyy oyyy kıyamam ablacım geçmiş olsun ya benim kızımda ara ara öksürüyo ya ben gribim benden ona geçti sanırım allah şifa versin ablacım inşallah biran önce toparlanır
Günaydın
Yağmur yağıyor yineBu ayı çıkarsam temizliğe başlayacağım
Günaydın
Yağmur yağıyor yineBu ayı çıkarsam temizliğe başlayacağım
Hoş geldin benim tatlım gelmiş
Hiç sorma bede başlıyacamda biliyosun hastalık bırakmıyorallah sonumuzu hayır ettsin
Gel beraber yaparız bahar temizliğini
günaydın hoşgeldiniz bende doğalgaz döşenecek onu bekliyorum ondan sonra bende dişten tırnağa temizlik yapıcam inşallah
Amin canım
Sende dikkat et çoçukların bu bahar aylarında bağışıklığı düşüyomuş dün doktor dedi balık yağı verdi bize
günaydın hoşgeldiniz bende doğalgaz döşenecek onu bekliyorum ondan sonra bende dişten tırnağa temizlik yapıcam inşallah
Bende oğlanda kullandım bu gün gitip alacağım ecacı getirecekmiş bakalım inşallahben 1 şişe kullandım ablacım balık yağı baya faydası olmuştu kızıma
Doğalgaz mıAllah kolaylık versin bu yaz bizimde döşendi
Evet canım benimde öyle temizliğe ihtiyacım var buaralar düşünüyorum
Doğalgaz mıAllah kolaylık versin bu yaz bizimde döşendi
Bende oğlanda kullandım bu gün gitip alacağım ecacı getirecekmiş bakalım inşallah
Benim görmediğim in şaat bisliği kalmadı desem yeridir
Allah kolaylık versin canım biraz zor oluyor ama atlatırsın ben yapana kadar yeşirsin bizeablacım bizim ev kaloriferli bu yaz allah izin verirse doğalgaza geçicez kaloriferleri sönünce doğalgaz döşenecek daha sonra boyanacak ev bir sürü iş var ablacım
Eşime bi broşur verdi adına bakmadım bu gün alacağım yazarım isminievet doğalgaz canım amin inşallah bir sürü iş beni bekliyo valla
ben zinco mega kullanmıştım ablacım
Hoş gelmiş aşkiştomGunaydın tanemim ben geldim
BenimdeBende oğlanda kullandım bu gün gitip alacağım ecacı getirecekmiş bakalım inşallah
Benim görmediğim in şaat bisliği kalmadı desem yeridir
evet doğalgaz canım amin inşallah bir sürü iş beni bekliyo valla
ben zinco mega kullanmıştım ablacım
Benimde
Allah kolaylık versin
Allah kolaylık versin canım biraz zor oluyor ama atlatırsın ben yapana kadar yeşirsin bize
Eşime bi broşur verdi adına bakmadım bu gün alacağım yazarım ismini
Hoş gelmiş aşkiştomdün işleri yatın bu güde dinlen yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?