Titiz kadınlar külübü buyurun burda

Günlük en çok kullandığınız deterjanlar

• Çamaşır suyu

OY: 66 50,4%
  • Çamaşır suyu katkılı deterjanlar

OY: 29 22,1%
  • Yüzey temizleyiciler

OY: 15 11,5%
  • Arap sabunu

OY: 3 2,3%
  • Sirke

OY: 13 9,9%
  • Kimyasal olmayan deterjanlar

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    131

Takma kafana tanemim kilo nedirki veririsn yeterki saglık olsun en önemlisi o

Takma kafana tanemim kilo nedirki veririsn yeterki saglık olsun en önemlisi o

Öyle canım inşallah sağlıkla veririz
Mayonez tutu aşkitomhemde çok güzel oldu

Şimdilik cıktım kızlar mutfağı toplayıp gelirim

Oooo süper olmuş tanemim hemen tarif alıyım
Bende saçıma boya sürdüm beklemedeyim

Ben şimdi kopyaladım canım her hade sitte ismi vermek yasak
MALZEMELER

2 adet yumurta sarısı
1.5 su bardağı zeytinyağı
yarım limon suyu yada 2 yemek kaşığı sirke
Varsa 1 çay kaşığı hardal(benim yoktu),
tuz
Gerekirse kaynar su
Mayonez nasıl yapılır?

*Çukur bir kaba yumurta sarılarını ve limon suyunu koyun.(yumurtaların üzerinde asla beyazından bırakmayın)

*Mikserin tek ucunu takın, çünkü aynı yöne doğru çırpılması lazım

*Karışana kadar çırpın ve yağımızın ilk üç yemek kaşığını damla damla yumurtaya ilave edin.çırpmaya ara vermeyin.

*yağı bu kez iplik gibi akıtmaya başlayın.(buna uygun bir şişe veya şırıngada kullanabilirsiniz).

*Bu esnada mayonez hafif kıvam almaya başlamalıdır.Eğer başlamadıysa 1 yemek kaşığı kaynar su ilave edip çırpmaya devam edin. (Bu toparlanmasını sağlayacaktır)

*Toparlanıp kıvam alıyorsa yağ dökme işini hızlandırabilirsiniz.

Tuttuğuna sevinip yağı çok hızlı aktarmaya başladınız.fakat mayonez parça parça ve çok sert bir hal aldı.Hiç telaş etmeyin.

1 yemek kaşığı daha sıcak su ilave edin.Mayonezin hem kıvamına geldiğini, hemde renginin açıldığını göreceksiniz.Bu size yeterli gelmediyse 1 kaşık daha su ilave etmenizde hiç bir mahsur yok.Artık mayonezimiz hazır.Evde yapılan mayonez gibisi yok doğrusu.İçinde ne olduğunu biliyor,güvenle yiyorsunuz.Ama benden size tavsiye ölçüyü kaçırmayın:))

PÜF NOKTALARI

Mayonez için kullanacağınız yumurtalar taze olmalıdır
mayonez yapacağınız kap kuru olmalıdır
Mayonezi tek yönlü ve sürekli karıştırmalısınız.

Bu gün biraz daha ev işi yapa bildim
Yatakları topladım
Evi süpürdüm
Mutfağı topladım
Toz aldım wc yıkadım
Yemeğimi yaptım
Şimdi sütümüz geldi onu kaynatıp yoğurt yapacagım
dışarı çıkmam lazım markete uğruyacağım kızım ilacını alacağım

Son düzenleme:
Günaydınlar hafta sonu evlerri temizleyelim yarında eşimizle gecirelim

Maraton başlatı
İlkiher zamaki gibi mutfağın ordan başladım kahvaltımızı yaptık
Bulşık mahkinası boşalacak kirliler dizilecek mutfak toparlanacak mutfak masası silinecek
yerleri süpürecek Ve silnecek

Son düzenleme:
selam kızlar
sabah ev süpürüldü,viledalandı
lavabolar fırçalandı
tozlar alındı
dün akşam misafirim vardı
bayağı hazırlık yapmıştım
ii ki öyle yapmışım
öğleden sonra bi arkadaşımız var eşiyle gelceklermiş
ev temiz,yiyecekler hazır
gidim
çay bardaklarını,tabakları hazırliyim
sonra rahat rahat otururum

Mis gibi olmuştur canım şimdi ohhhh temiz evde misafir ağırlaması gibisi yok bedne bir tek mutfağı yapa bildim diğer topiğe tarif yükledim o beni baya oyaladı şim di hemen kalkıyorum

Son düzenleme:
Tanemim hayırlı olsun canım topiğin

Arada kapını çalarım tatlım

Kimseçikler yok bu gün pazar beyler evde ev işi otomadikman yattı
Eee bizim tatil nezaman olcak
Bende oğluşu sınava gedirtik şimdi arabadayım
caktırmadan yazıyorum

Sağol canım benim her zaman beklerim

tanemcim, dünki msj ı attım ve uyudum.temizlik ve düzeni okadar seviyorum ki eşim hep bana sanki temizlik için yaratılmışsın der.misafirler de bize gelmeyi çok sever.çünki hep misafire hazırım.hem çalışıyorum hemde ikiz kızlarım var 5 yaşında,onları da şimdiden alıştırmak istiyorum,odalarını kendilerine toplatıyorum,anaokulundan gelince montlarını hep kendileri asar dolaplarına ,kirli eşyalar direk banyodaki kirli sepetine,evi hep dolanırım,sürekli dökük toplar ve toplatırım,hiçbir eşyanın yeri şaşsın istemem.evim okadar sadeki temizliği de kolay,ıvır zıvırları dağıtmak zorunda kaldım ve sonra almadım şimdi daha iyi.tertip düzenin sırrı dağıtmamaktan geçer.bi de şunu öneririm asla ve asla işi biriktirmeyin,çamşır kuruduysa katla ,ütüleri yap ve kaldır.bu çok önemli,gece uyumadan önce tüm evi dolan bardak v.s varsa kaldır,sabah uyanınca döküksüz temiz ev insanı motive eder,hayır demeyi bilceksin.yani bugün temizlik gününse kızlar toplandıysa temizlik yarınakalsın işi bırakayım olmaz.plansız olmaz,şuan çay içiyorum mesela ama aklımda günün planları var,öğlen ne pişcek akşam ne pişcek çamaşır var.zaman kalırsa dolaba extra bişey atılcak misafir için...

Maşallah sana canım helede ikiz çoçukla çok zordur
Evet evdeki düzen hiç şaşmadan tembelik etmeden sağlanıyor ben bazen evimiz bizim işyerimiz ne kadar düzen okadar kolaylık karşılığı çoçuklarımız eşimiz huzurumuz sağlığımız bunu hiç bir değere değişilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…