Çok kiloyum desemdiyete başlıyacam allah kismet ederse bakalım hastalıklar araya girdi canım zararın neresinden dönersek kardır öyle canım zaten sağlığımızı bozan hep tembellik oluyor
Sağol tatlımşimdi daha iyi biraz huysuz ama olcak okadar
Niyeki :26:havalar yapıyor canım vücut dengemiz değişiyor bağışşıklığı küvetlevdiriçi seyler tüket
Evet canım herseyin başı sağlıkhaklısın galiba biraz portakal felan yiyeyim bari
Öyle canım inşallah sağlıkla veririz
Mayonez tutu aşkitomhemde çok güzel oldu
Eki Görüntüle 689405
Şimdilik cıktım kızlar mutfağı toplayıp gelirim
Oooo süper olmuş tanemim hemen tarif alıyım
Bende saçıma boya sürdüm beklemedeyim
Mis gibi olmuştur canım şimdi ohhhhselam kızlar
sabah ev süpürüldü,viledalandı
lavabolar fırçalandı
tozlar alındı
dün akşam misafirim vardı
bayağı hazırlık yapmıştım
ii ki öyle yapmışım
öğleden sonra bi arkadaşımız var eşiyle gelceklermiş
ev temiz,yiyecekler hazır
gidim
çay bardaklarını,tabakları hazırliyim
sonra rahat rahat otururum
Tanemim hayırlı olsun canım topiğin
Arada kapını çalarım tatlım
dün itibariyle bahar temizliği bitti.bugünde misafir ağırladım,şimdi yorgunluktan geberiyorum....
Sağol canım benim her zaman beklerim
tanemcim, dünki msj ı attım ve uyudum.temizlik ve düzeni okadar seviyorum ki eşim hep bana sanki temizlik için yaratılmışsın der.misafirler de bize gelmeyi çok sever.çünki hep misafire hazırım.hem çalışıyorum hemde ikiz kızlarım var 5 yaşında,onları da şimdiden alıştırmak istiyorum,odalarını kendilerine toplatıyorum,anaokulundan gelince montlarını hep kendileri asar dolaplarına ,kirli eşyalar direk banyodaki kirli sepetine,evi hep dolanırım,sürekli dökük toplar ve toplatırım,hiçbir eşyanın yeri şaşsın istemem.evim okadar sadeki temizliği de kolay,ıvır zıvırları dağıtmak zorunda kaldım ve sonra almadım şimdi daha iyi.tertip düzenin sırrı dağıtmamaktan geçer.bi de şunu öneririm asla ve asla işi biriktirmeyin,çamşır kuruduysa katla ,ütüleri yap ve kaldır.bu çok önemli,gece uyumadan önce tüm evi dolan bardak v.s varsa kaldır,sabah uyanınca döküksüz temiz ev insanı motive eder,hayır demeyi bilceksin.yani bugün temizlik gününse kızlar toplandıysa temizlik yarınakalsın işi bırakayım olmaz.plansız olmaz,şuan çay içiyorum mesela ama aklımda günün planları var,öğlen ne pişcek akşam ne pişcek çamaşır var.zaman kalırsa dolaba extra bişey atılcak misafir için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?