- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
canım benım esımde boyleValla öyle düzensizmişim her tarafı birden temizlemeye çalışıyomuşum. Ama başka türlü nasıl yetiştiriyim hızlı hızlı toparlamaya çalışıyorum çünkü vaktim yok yani. Bi de tertemiz etsem de bi yerden bişe buluyo. Burası olmamış diye.
vallahı oyle amagercekten bukadarı olacagına bıraz pıs olsaymısBu erkeklerin bir ayari yok galiba bazilaari cok titiz bazilarida bildigin kirli
trıpte atmıyor bıldıgın tak tak onune fırlatıyorE birakin kendi yapsin.
Benimki de yaptigim utuyu ve dolap duzenimi begenmez, hepsini kendi yapar, benimkini ve kiziminkileri de utuler yerleştirir. Bulaşıklari da her zaman kendisi yerleştirir, zaten en sevmediğim is. Hic laf etmese de supurge konusunda da begenmiyor sanirim cunku onu da kendisi yapiyor.
Ozetle begenmeyen kendi yapar, trip atarak çamaşırlarin kokusunu değiştiremez ki.
Aynen bırak ne hali varsa görsüncanım benım esımde boyle
cok kotu huyları var .
mesela annemler ablamlar gelır kahvaltı ederız kalkar dolaptan bıseyler cıkarır gıder bıseyler hazırlar getırır boyle olunca benım sınırım bozuluyor. sankı ben bırsey bılmıyormusum gıbı oysakı masa duzenım olsun ıyıyıdmdır razgele doyalım dıye masa kurmam oyle goruntuye onem verırım . ınsanlar yemegımıde begenır .
tuhaflar ne dıyım ama sen bırseyden sıkayet et begenmıyorsan kapı orda olur
artık bende surmucem elımı begenmedıgı seylere
Ya bu cok fazla
Ama bu camasir konusunu delirtiyor artik beni . Evi supururum begenmez alir ustunden gecer . Masa duzenine karisir . Yatak carsafi yamuk ona karisir ha bide bi carsafla iki gunden fazla yatmaz
Surekli vidi vidi
kucuk yaslarda evlendıkEvlenmeden önce kimsenin bilmediği umursamadığı konulardan biri... Sormak lazim boyle sacma sapan huyları var mı yok mu?
Ben peşinen söylemistim evlilik teklifi aldiğımda ev işleriyle çok hasir nesir degilim bilmem, yapamam ona göre diye. 2 senedir yaptığım şeylere gık dediğini duymadım.
Beğenmiyorsa yapmamak en güzeli.
Keşke o pis olaydı da ben ona laf saysaydım vallaBu erkeklerin bir ayari yok galiba bazilaari cok titiz bazilarida bildigin kirli
canım benım hergun bellı rutınım var annemde tıtızdı benım ama boyle hastalık derecesınde degılallahım iyi dayanıyorsun heralde karısı ben olsam 2 güne boşardı beni. sabah işe giderken üstün körü yatağı şöyle bir kapatıyorum çamaşırlar birikir öyle yıkanır mecbur kalmazsam ütülemem katlar koyarım çok kırışmayan bişeyse. yemek de pek beceremiyorum. alıştı adam önceden titizdi ama vurdumduymaz olmayı öğrendi valla
Gunaydin kizlar
Sabah sabah sinir krizi geciriyorun artik. Esimin titizligi beni boguyor artik . Hicbirseyden memnun olmayan bir adamla omur gecmiyor . Esim inanilmaz derecede titiz . Evlendigimden beri surekli camasir yikama kavgamiz bitmedi ve ben artik bu evde camasir yikamak dahi istemiyorum . Surekli ust degistiren sonra yikanan camasirin kokusunu begenmeyen bunun icin surekli kalbimi kiran bi adamla yasamak gercekten cok zor artik. Markete gittigimde ilk ugradigim reyon temizlik urunleri reyonu Gercekten sıkıldım ben artik imdat diye bagirmak istiyorum . Neden cok az kokuyormus , bilmiyorsam yikamayacakmisim en sonunda otur kendin yika el surmem camasirina tukettin beni artik dedim tartistik cikti gitti . Kizlar deterjan kokusunu kaybediyorsa bu benim sucum mu ? Inanin en iyisini almaya calisiyorum , 3 4 kapak koyuyorum her seferinde . Eve gelir dolabina bakar katlayip koyduklarima onume atar hic yoktan yerde kirli bu neden buraya koyuyorsun diye . Kirli olup olmadigina kokusundan karar veriyor beyefendi
Napicam bi akil verin kaldiramiyorum artik yoksa bi gun acicam yumosu bosalticam agzina yeter
ben yuksek derecede yıkayamıyorum caamsırlarıBenimde esim titiz. Bana surekli der su camasirlari makinaya at diye.onun koku hastaligi yok koku hastaligi bende var. Camasirlarim mis gibi kokar. Ben ABC beyaz renkte olan manolya kokusunu kullaniyorum ve harika. Nereye gitsem herkes ne kadar guzel parfum kokuyorsun diyo.ama ben 60 derecede yikarim camasirlari o yuzden icine isler kokusu :) esim doner ustasi. Bende skliyordum surekli camasirlari makinaya at demesinden. Bende dedim ona ben senin yanina gelip doneri soyle kes boyle kes desem sureklo hosuna gider mi dedim. Ayrica yaptigi islerde hemen yanina gelip basina dikelip hep akil hocaligi yaptim :) ve yaptigi hatanin farkina vardi artik isime karismiyor :)
benım alerjım var zatenDert koku ise ben olsam camasirlarinin arasina kuru soganlari ortadan ikiye boler boler koyarim
Al sana koku
Ne cahil herifler var dunyada, kokuyla temizlik olmaz, deterjani az kullansan da temizler, koku icin fazladan kullanirsan hasta olursun, cilt rahatsizliklari, solunum yolu hastaliklari vs.
Ama iste cahile bunlar anlatilmaz
ben yuksek derecede yıkayamıyorum caamsırları
zıpcık gıbı gıyındıgınden ıyıce kuculuyor malesef
,camasırlar guzel kokuyor vernel kullanıyorum bende
o kokmadıgını soyluyor
hamileyim de işlerden elini çek. her gün bir yerin ağrısın, deterjan kokusundan miden bulansın, en ufak sözünde ağla zırla. hamileliğin eşini değiştirmek için son fırsat olabilir. çocuktan sonra kafayı yersin yoksa.Valla omrum xamasir yikayip kokup kokmadigini kontrol etmekle gecti
Artik yikamayacagim biktim
vernel kullanırıyorum cok guzel kokuyor aslındaÇamaşır deterjanı değilde yumuşatınızı iyi seçin ozmn miss gibi kokar çıkmada çıkmıyor yumuşatıcı kokuları ben yumoş hanımeli kullanıyorum miss gibi kokuyolar
evet bebek zıbını kadar seyler alıyorZaten gecen gun esotmani cekmis bende dedim 10liralik esoftman alirsan ceker tabi. O esoftmani yinede giydi 1 gun orço gibi gezdi etrafta. Bir dahada giymedi zaten :) ama bende 30 ya da 40 ta yikayinca temizlenmedi gibi hissediyorum. Sanirim vende hastayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?