Titiz kocalar ve onlara yaranamayan eşleri

canım benım esımde boyle
cok kotu huyları var .
mesela annemler ablamlar gelır kahvaltı ederız kalkar dolaptan bıseyler cıkarır gıder bıseyler hazırlar getırır boyle olunca benım sınırım bozuluyor. sankı ben bırsey bılmıyormusum gıbı oysakı masa duzenım olsun ıyıyıdmdır razgele doyalım dıye masa kurmam oyle goruntuye onem verırım . ınsanlar yemegımıde begenır .
tuhaflar ne dıyım ama sen bırseyden sıkayet et begenmıyorsan kapı orda olur
artık bende surmucem elımı begenmedıgı seylere

E birakin kendi yapsin.
Benimki de yaptigim utuyu ve dolap duzenimi begenmez, hepsini kendi yapar, benimkini ve kiziminkileri de utuler yerleştirir. Bulaşıklari da her zaman kendisi yerleştirir, zaten en sevmediğim is. Hic laf etmese de supurge konusunda da begenmiyor sanirim cunku onu da kendisi yapiyor.
Ozetle begenmeyen kendi yapar, trip atarak çamaşırlarin kokusunu değiştiremez ki.

trıpte atmıyor bıldıgın tak tak onune fırlatıyor
ama kendıde yapmıyor
e bende elalem ıcıne gırıyor
mılet cılet gıbı esıme kendıme laf ghelmesın dıye yapıyorum bunca lafa ragmen
ama benı dusunmeyenı ben hıc dusunmem artık

Aynen bırak ne hali varsa görsün

Evlenmeden önce kimsenin bilmediği umursamadığı konulardan biri... Sormak lazim boyle sacma sapan huyları var mı yok mu?
Ben peşinen söylemistim evlilik teklifi aldiğımda ev işleriyle çok hasir nesir degilim bilmem, yapamam ona göre diye. 2 senedir yaptığım şeylere gık dediğini duymadım.
Beğenmiyorsa yapmamak en güzeli.

Ya bu cok fazla
Ama bu camasir konusunu delirtiyor artik beni . Evi supururum begenmez alir ustunden gecer . Masa duzenine karisir . Yatak carsafi yamuk ona karisir ha bide bi carsafla iki gunden fazla yatmaz
Surekli vidi vidi

allahım iyi dayanıyorsun heralde karısı ben olsam 2 güne boşardı beni. sabah işe giderken üstün körü yatağı şöyle bir kapatıyorum çamaşırlar birikir öyle yıkanır mecbur kalmazsam ütülemem katlar koyarım çok kırışmayan bişeyse. yemek de pek beceremiyorum. alıştı adam önceden titizdi ama vurdumduymaz olmayı öğrendi valla

kucuk yaslarda evlendık
suan kı aklım olsa bastan bu kadar yuz vermezdım yedı yırmıdort pesınde kosturup memnun etmek adına

canım benım hergun bellı rutınım var annemde tıtızdı benım ama boyle hastalık derecesınde degıl
mesela sabah uyanır dusumu alırım gıderım kahvaltı hazırlarım esım uyanır daha ıkı uc lokma atıstırırım o yemek yerken gıderım corabını vs yatagın uzerıne koyarım cunku alt ustu edıyor o mu kılı bu mu kırlı kokuyormu dıye . neyse soylene soylene gıder bu kadar pesınde kosturmama ragmen .
evı supururum tozunu alırım
camasırları makınaya atarım gunluk ıkı kere makına acıyorum ben en az
onun camasırları ve carsaflar
cunku sureklı ust degısır ve kırlı dıye atar
ıkı gunde bır carsaf degıstırırım ıkı gunden fazla yatmaz aynı kılıflarla
allahtan kayınvalıdemlerle oturuyorum ben
mutfagımız ortak ben us katta oturuyorum
bu yuzden mutfak duzenıne karısamıyor .

gelecegıne yakın yenıden yatak odadını carsfı prdeyı ortalıgı tozu guburu kontrol ederıjm
malesef elımde kumanda cekırdek cıtleyıp hıc oturamıyorum bı yer dagılacak tozlanacak dıye
ama bı gelır hersyee kusur bulur

Benimde esim titiz. Bana surekli der su camasirlari makinaya at diye.onun koku hastaligi yok koku hastaligi bende var. Camasirlarim mis gibi kokar. Ben ABC beyaz renkte olan manolya kokusunu kullaniyorum ve harika. Nereye gitsem herkes ne kadar guzel parfum kokuyorsun diyo.ama ben 60 derecede yikarim camasirlari o yuzden icine isler kokusu :) esim doner ustasi. Bende skliyordum surekli camasirlari makinaya at demesinden. Bende dedim ona ben senin yanina gelip doneri soyle kes boyle kes desem sureklo hosuna gider mi dedim. Ayrica yaptigi islerde hemen yanina gelip basina dikelip hep akil hocaligi yaptim :) ve yaptigi hatanin farkina vardi artik isime karismiyor :)

Dert koku ise ben olsam camasirlarinin arasina kuru soganlari ortadan ikiye boler boler koyarim
Al sana koku
Ne cahil herifler var dunyada, kokuyla temizlik olmaz, deterjani az kullansan da temizler, koku icin fazladan kullanirsan hasta olursun, cilt rahatsizliklari, solunum yolu hastaliklari vs.
Ama iste cahile bunlar anlatilmaz

ben yuksek derecede yıkayamıyorum caamsırları
zıpcık gıbı gıyındıgınden ıyıce kuculuyor malesef
,camasırlar guzel kokuyor vernel kullanıyorum bende
o kokmadıgını soyluyor

Çamaşır deterjanı değilde yumuşatınızı iyi seçin ozmn miss gibi kokar çıkmada çıkmıyor yumuşatıcı kokuları ben yumoş hanımeli kullanıyorum miss gibi kokuyolar

benım alerjım var zaten
kasınıyorum sureklı ama anlamıyor ıste okuzz herf

Zaten gecen gun esotmani cekmis bende dedim 10liralik esoftman alirsan ceker tabi. O esoftmani yinede giydi 1 gun orço gibi gezdi etrafta. Bir dahada giymedi zaten :) ama bende 30 ya da 40 ta yikayinca temizlenmedi gibi hissediyorum. Sanirim vende hastayim
ben yuksek derecede yıkayamıyorum caamsırları
zıpcık gıbı gıyındıgınden ıyıce kuculuyor malesef
,camasırlar guzel kokuyor vernel kullanıyorum bende
o kokmadıgını soyluyor

Valla omrum xamasir yikayip kokup kokmadigini kontrol etmekle gecti
Artik yikamayacagim biktim
hamileyim de işlerden elini çek. her gün bir yerin ağrısın, deterjan kokusundan miden bulansın, en ufak sözünde ağla zırla. hamileliğin eşini değiştirmek için son fırsat olabilir. çocuktan sonra kafayı yersin yoksa.

Çamaşır deterjanı değilde yumuşatınızı iyi seçin ozmn miss gibi kokar çıkmada çıkmıyor yumuşatıcı kokuları ben yumoş hanımeli kullanıyorum miss gibi kokuyolar
vernel kullanırıyorum cok guzel kokuyor aslında
sorun benım esım

evet bebek zıbını kadar seyler alıyor
kası bılmem neyı gozuksın dıye
bılmıyor kı ajdar gıbı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…