Titiz kocalar ve onlara yaranamayan eşleri

ya da ıntıkam almak ıcın

içimi darladın aaaaaaaaaayyyyyyyyyyy
aşkından ölmüyorsan bu adamla ömür geçmez

oyyyyy Allah yardımcın olsun bende doğru düzgün iş yapmam gidip bi evi kırklayım
bızım evde kırklanacak yerde kalmadı
ev benden temız
hastane ortamı gıbı ev yaptım
adam hala memnun degı
ben bıraz dagınık olmak ıstıyorum
ne bıleyım gencız
cekırdek yıyeyım fıstık yıyeyım yayılayım yatayım

Ben şansliyim galiba bu yonden:)) eşim hicbirseye karismaz ne pisirsem yer nasil temizıik yaparsam yapiyiç karissmaz.nasil utu yaparim karişmaz.yalniz bir şeye karisie mutfak temizıiyi.mutfak temiz olsun gerisi umrunda degil.mutfagimda hergun temizleniyor zaten

ama onlar genelde hıcbır yere pek dokunamaz
bu iş boyut boyut ileri derecede değildir diyeceğimde bana göre ileri derece okb çeşit çeşittir eşininki koku ütü temizlik üzerine işte gerçi ben burda teşhisi koydum da reçetesi psikologta bence bir kere gitmeli ama kendi halinden memnunsa bir şey diyemem.

Bırakın kendi yıkasın, ütülesin, istiflesin.
Böyle adamlara bir parmak tozun içinde oturmak müstehak. Çamaşır kokuyor diye temiz olsaydı. Ter kokusunun üzerine parfüm sıkan insanlar da temiz olurdu.

Ayrıca yeni nesil makineler yarım şişe yumuşatıcı kullanmadan çamaşırlarda doğru düzgün yumuşatıcı kokusu bırakmıyor.

Ymuşatıcının görevi de çamaşırlarda kirecin sebep olduğu sertliği kırmaktır. Koku olayı tamamen pazarlama.

Ki bizim evde de sizin olayın tam tersi vardı bir ara. Eşim bu çamaşırlar niye kokuyor bu kadar deterjanlı mı kalıyor diye söyleniyordu. Yumuşatıcı kullanmayı bıraktım.

cocugu pıs dıye makınaya bıle atar bu beklerım ben
geçenlerde bir konuda okudum. kadın bebeğinin altını değiştiriyor ve elini bir kez sabunluyor. kocası iğrençsin senin elinden yemek yemem diyor, iki kez sabunlamalıymış. kocan hayatı daha çekilmez kılabilir.

ben evimde istedigim gibi yiyip icemiyceksem dagitmiycaksam napayim o evi..bebek olunca eline bisey veriyosun kirletiyor kirikliyor meyveyi sikiyor eliyle sip sip suyu akiyor o zamanda mi kizacak..bence siz biraz rahat olun biraz bosverin heseyi tam yapmayin eksik birakinki bebek dogunca en azindan alissin bunaltmasin sizi..
soylenir soylenir alisir .yemek yemeye firsatimiz olmuyor cocuk olunca.

ben yumuşatıcının özelliğini bilmiyordum sizden öğrendim şimdi
ben onun yerine sirke asidi kullanıyorum hem calgon yerine geçiyor hem leke çıkarıcı

Yokkk artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…